kendime verdiğim söz ve benim günlüğüm

kahvaltıdan once 1 buyuk bardak lımonlu su
ardından 1 bardak normal su
kahvaltı domates salatalık bıber 1 d ekmek peynır 1 çatal reçel labne
kahvaltıda yumurta yemedim oglen yıyecem ınsallah arkadaşım bahcesınden taze tae pırasa getirmıs onu yapacam bıraz ondan da yerım hımmmm cok severim

kahvaltının ardından yesılcay
oğlumu dısarı cıkarrtım sonra gezdık yağmur yağdı
eve gelınce 1 muz ve 5 cılek
pırasayı yaptım cok sevmeme rağmen çeyrek tabak yedım
sonra 1 yumurta ve bol salata
sımdıde 2 k kayısı 1 d cıkolata sutluve sutlu nescafemı ıcıyorum ınsallah bıttı bu saatten sonra

ay yedıklerıme baktımda bugun cok karışık ve düne gore daha fazla olmuş yedıklerım
yazmak bu yüzden cok ıse yarıyor
kesınlıkle bu saaten sonra yemıcem ve spor yapmak lazım

Süpersin .aslında yapıyoruz diyetimizi ah bide misafirlikler olmasaaaaa:) telefon uyarı vermedi yazmadın sandım bende

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

misafirdede dikkat ediyorum da benim kilo yine gitmemeye basladi 6 lilara gectikce gitmicekmi ne nasil yapacam hicbir fikrim yok artik

Ben bugün son hakkımı kullandım.bu hafta ki hedefim 2 kilo:) hadi bakalım.haftaya bu gün yazarı m buraya.79.9 U görmeliyimmmmm.pazara kadar söz veriyorummm.elalem 3kilo veriyo haftadaa ben 2 yi hedefledim.artık dur diyorum kendime:)ve söz veriyorum pazarakadar 2 kilo var mısın?hergün sadece kaçamak yapmadığımızı yazalım.zaten ne yediğini biliyorsun önemli olan kaçamak yapmamak.bu kararı verdiğim için heyecanlıyım ve mutluyum :)

yarin sabah tartilalim ve bir hafta tartilmiyalim kacamaklarimizi da yazalim varmisin haftaya pazartesi ben 1 sen 2 kilo en az

Önemli olan kararlı olmak.varım kesinlikle kaçamak yapmayacağım.1haftada ölmeyiz korkmam...

Bu ne yaaaa aylardır bi 70 leri göremedim be yuh bana.bu kadar iradesizlik olmaz be...çok kızdım şimdi kendime evet hedef 79.9 diyorum.7li sayıyı göreceğim.veeeee bombayı patlatıyorum resminide koyacağım buraya...

sen koy foto ben cesaret edebilirmiyim bilemiyorum
yumurtadan da sikildim ise yaramiyor artik
yarin 2 tarif var onlardan birini denicem
biri sarimsak cayi
digeride elma sirkeli nar eksili su
midem alt ust oldu be 2.yazdigimla biri 5 gunde 2.5 kilo vermis

aglamak istiyorum gunlugumu acali 2 ay bitmrsine 1 hafta kalmis ben sadeve 1.5 kilo verebilmisim yuh ya bu kadar kotu durumdayim insanlar 2 ayda hedeflerine ulasiyorlar bense 1 kilo nerde yanlis yapiyorum herseyi denedim ama
artik tartilmicam sadece pazartesi sabahlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…