kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Bildiğim kadarı ile kısır büyük bir tabak yenecek kadar hemde akşam masum değil ama olsun menu güzel sadece kısır kısmı fazla olmus
Haklisin canim ama ama kisir az yagli ve salca degil domates ezmesindendi bide mantiyya oranla daha masum geldi
ama haklisin aksam icin karbonhidrat i cok bi besin

Haklisin canim bende menuleri cok beğeniyorum herkes guzel dikkat ediyo en cok benim ki sanki

Caniiimmm ne kadar incesin ya bende bazen yazıyorum bana hitap eden olmayica üzülüyorum
Teşekkürler

Haklisin canim ama ama kisir az yagli ve salca degil domates ezmesindendi bide mantiyya oranla daha masum geldi
Ben kısır tarzı şeyler yiyince acıkıyorum bir de.. Bilmiyorum sana oluyor mu ama maksimum 2 saat sonra karnımda zil çalmaya başlıyor

Selam kuslar
menum
sabah 7 yemek kasigi nesfit
oglen 1 kase bol yogurtlu manti aksamdan aklimda kalmisti
ara yarim pogacanin disi icini kizima yedirdim 1kucuk kare helva bir küçük gofret
ara bir muz
aksam 1kase tarhana corbasi
5-6 kasik makarna 5-6 kasik yogurtlu brokkoli haslamasi 3-4 catal aside diye yoresel bi tatli
aksam ara bir bardak nescafe bir kase patlamis misir biraz fazla oldu biliyorum

Ben kısır tarzı şeyler yiyince acıkıyorum bir de.. Bilmiyorum sana oluyor mu ama maksimum 2 saat sonra karnımda zil çalmaya başlıyor
Olur mu canım ya.. Ben ilginden çok memnunum.. Motive ediyorsun bizi :)

Teşekkürler canim bende bu sayfadan memnunum cok motive oluyorum aksam yazacagim icin cok yemiyorum ogrendikleimi paylasmak istiyorum hepiniz iyi ki varsınız
kisir da aciktirmadi ya.cok kacirdim dememkki

Kizlar çikolata yi abur cuburu bayagi azalttim eskiden kalkar kalkmaz agzima cikolata atardim maalesef ki
ama son 2-3 haftadir kahvenin yaninda oda cok cok nadir minicik bir parca onu da buraya yazıyorum bu benim için iyibir ilerleme
simdi ki hedefim porsiyon larimi azaltip aksam yemeginden sonra hic bisey yememek maximum haftada bir bu kurali bozmak
ikincisi bol sebzeli proteinli menüler olusturmak
üçüncüsü ara ogun lerim i duzenli yemek
dördüncüsü spor ve bol suyu hayatım in vazgecilmezi yapmak

Benim hatam hamilelik ve emzirme doneminde ama ben hamileyim deyip ama ben emziriyorum deyip bisey olmazlara siginmam oldu
inanmayin kizlar inanmayin oluyor hemde cok kotu seyler oluyor
veren veriyor kilosunu kilo tutmayan bunyeler istahsiz bunyeler hemen incecik oluyor
ama eger benim gibi direncli bi vucutsa gitmiyor kolay kolay

Üzülme dokunmayın_zeynebime emin ol kısa zamanda vericeksin kilonu... emzirme dönemindemisin... eğer öyleysen normalde anneler ve çevresi süt olsun diye abanıyorlar şu eczanelerdeki oralet gibi çaylara tatlılara falan ama ben bundan 2 3 sene önce rastgele doktorlar programını izlerken bir endokrinoloji uzmanı emziren annelerin süt ü olsun diye bir karışım vermişti... istersen emziriyorsan dene... komşumuza söylemiştim çokta diyet yapmadan baya kilo verdi hemde sütü de baya oldu...

bu arada kızlar akşam en son msj ı yazdığımda tarçınlı kahve içicektim içtim de çok lezzetli söylemek isterim... birde yanında 1 tane şu ufak anamur muzları var ya onlardan yedim zaten pek olmamıştı ortası kuruydu falan öyle bal gibi olanlardan değildi...

bu sabah a gelirsek

50 gr lık beyaz uno ekmek (kepeği yoktu 130 kal. yazıyor)
3 yeşil zeytin
4 siyah zeytin
1 kibrit kutusundan az beyaz peynir
şekersiz çay

su şişemi iyice yıkadım bugun bol su lu ve bol diyetli bir gün diliyorum kızlar

B Betulll1934 canım benim pekmez ve puding fazla olmuş ama akşam dengelemişsin gibi, inşallah vücudunda böyle algılar sıkma canını arada(ama çooooookkkk nadir ) kaçamak yapıcaz tabi (bende yaptım dün )

süper az az sık sık

yinede hamur işine göre daha masum bencede ama bi tabak değilde, yarım ya da üçte 1 yiyebilirdin fakat bunun için üzülüyor muyuz? hayııııııırrrrrr, yeni bir gün diyete tam gaz devam ediyoruz. kaçamaklarımızı küçük miktarlarda yapıyoruz

şaka maka ben bundan sonra canım çok isterse normalde yediğimin 3 te 1 ini yicem. dün aşurenin 3 te 1 ini yedim, geri kalanıda eşim lüpletti

canım benim menünde protein yok gibi onun haricinde azıcık karbonhidrat fazla ayrıca ben sana yazıyorum ki

ay mesajdan sonra gördüm sen de farkındaymışsın canım, süpersin doğum kiloları da neymiş, nasıl teker teker geldilerse teker teker töve töve gönderirsin sen

şimdiiii dry_ik
dün aşurede tuttum kendimi
akşam menüsüne sadece yarım dilim kepekli ekmek eklendi
ve fakaaaaaattttt gelelim ilerleyen saatlere
bebek görmeye gittik
bol cevizli lohusa şerbeti(türk kahvesi fincanında)

bunun için azarlayabilirsiniz kızlar
gece 11 de 1 tane 50lik fıçı bira(çok ısrar ettiler, bahaneler bahaneler )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…