Haklisin canim ama ama kisir az yagli ve salca degil domates ezmesindendi bide mantiyya oranla daha masum geldiBildiğim kadarı ile kısır büyük bir tabak yenecek kadar hemde akşam masum değil ama olsun menu güzel sadece kısır kısmı fazla olmus
Haklisin canim bende menuleri cok beğeniyorum herkes guzel dikkat ediyo en cok benim ki sankiGünaydın kızlar yavaş yavaş toparlandık sanırım artık daha güzel menüler çıkartıyoruz... dün girip yazamadım depresifler gibi evde paso film izledim yattım falan ama menüme gene de dikkat ettim...
dün sabah kahvaltı ve öğlen birlikte saat 10:30
3 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday
1 kibrit kutusundan az daha fazla beyaz peynir...
saat 15:00 da film eşliğinden 1 kase beyaz leblebi ve 1 bardak süt içtim...
saat 19:30 gibi akşam yemeği
2 yemek kaşığı ıspanak prinçsiz
4 ymek kaşığı yoğurt
sayısını hatırlamıyorum 7 8 tane heralde turp
bunun dışında bir şey yemedim ama dün ki leblebi çok şişirmiş olmalı ki hala tok gibiyim maksat kahvaltı olsun diye de yedim bişeyler...
bu sabah ki kahvaltım
100 gr tam buğday sandwicin yarısı 50 55 gram elle boldum...
içinde peynir ve 3 sosis vardı hepsinin yarısı işte...
bol diyetli ve bol kararlı bir gün diliyorum kızlar...
Canim ne guzel resmedip paylasmissin cok güzel gorunuyoOglen yemegim
Yarim kepce corba
6 kasik sebzeli tavuk sote ve yagsiz yaptim
2 kasik yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Herkese afiyet olsun
Caniiimmm ne kadar incesin ya bende bazen yazıyorum bana hitap eden olmayica üzülüyorumhepfit ve dry_ik aşk olsun biz de yazıyoruz ama her gün :) şaka bir yana ben kpss ye çalıştığım için akşam yazıyorum ancak.. Çalışanlar ve anne olanlar da akşam yazıyor.. Konu sahîbimiz sonsuz_ol bizimle ilgileniyor her gün.. Sakın kendinizi yalnız hissetmeyin lütfen biz hep destek tam desteğiz :) ben bu saabh kepekli ekmeğe tost yaptım beyaz peynirli. Şu ana kadar da sadece 2 bardak nescafe içtim. Çok ders çalıştım bugün. 1 kase meecimek çorbamdan sonra ödül olarak akşam çay yanına kayınvalidecîğimin ben çok seviyorum diye yapıp yolladığı açmadan yesem bir tane.. Hem kadın o kadar yapmış.. 1 taneden bir şey çıkmaz dimi.. Ye diyenler el kaldırsın yaa :)
Olur mu canım ya.. Ben ilginden çok memnunum.. Motive ediyorsun bizi :)Caniiimmm ne kadar incesin ya bende bazen yazıyorum bana hitap eden olmayica üzülüyorum
Teşekkürler
Ben kısır tarzı şeyler yiyince acıkıyorum bir de.. Bilmiyorum sana oluyor mu ama maksimum 2 saat sonra karnımda zil çalmaya başlıyorHaklisin canim ama ama kisir az yagli ve salca degil domates ezmesindendi bide mantiyya oranla daha masum geldi
ama haklisin aksam icin karbonhidrat i cok bi besin
Ben kısır tarzı şeyler yiyince acıkıyorum bir de.. Bilmiyorum sana oluyor mu ama maksimum 2 saat sonra karnımda zil çalmaya başlıyor
Olur mu canım ya.. Ben ilginden çok memnunum.. Motive ediyorsun bizi :)
Teşekkürler canim bende bu sayfadan memnunum cok motive oluyorum aksam yazacagim icin cok yemiyorum ogrendikleimi paylasmak istiyorum hepiniz iyi ki varsınızBen kısır tarzı şeyler yiyince acıkıyorum bir de.. Bilmiyorum sana oluyor mu ama maksimum 2 saat sonra karnımda zil çalmaya başlıyor
Benim hatam hamilelik ve emzirme doneminde ama ben hamileyim deyip ama ben emziriyorum deyip bisey olmazlara siginmam oldu
inanmayin kizlar inanmayin oluyor hemde cok kotu seyler oluyor
veren veriyor kilosunu kilo tutmayan bunyeler istahsiz bunyeler hemen incecik oluyor
ama eger benim gibi direncli bi vucutsa gitmiyor kolay kolay
Merhaba kızlar ben geldim bu gün en son sandwiçimin arasından aşırdığım sosisleri anlatmıştım size... saat 15:00 da küçük kutu sütüm vardı nescafe yaptım içtim saat 16:30 da benim mide gene durmadı bende gittim yarım kutu sütümü soğuk içtim...
17:45 te gene midem guruldadı çok zorladım yememeye kendimi ama sabahki sandwiçin yarısını da yedim artık ama dedim daha bişi yemek yok eve geldim annemi iğneye götür gel saat zaten geç oldu... evde sadece kahvaltı çatalıyla 2 çatal patlıcan salatası ve 6 adet beyaz leblebi attım çünkü yeşilçay içicektim... ardından limonlu yeşilçayımı içtim....
birde kızlar denemenizi tavsiye ederim az sonra içicem... kabuk tarçını suda kaynattım şimdi sade nescafe ye tarçınlı su ekliyip içicem yani tarçınlı kahve... sade kahve metabolizmayı hızlandırsın tarçında kan şekerini düzenlesin...
Haklisin canim ama ama kisir az yagli ve salca degil domates ezmesindendi bide mantiyya oranla daha masum geldi
ama haklisin aksam icin karbonhidrat i cok bi besin
Selam kuslar
menum
sabah 7 yemek kasigi nesfit
oglen 1 kase bol yogurtlu manti aksamdan aklimda kalmisti
ara yarim pogacanin disi icini kizima yedirdim 1kucuk kare helva bir küçük gofret
ara bir muz
aksam 1kase tarhana corbasi
5-6 kasik makarna 5-6 kasik yogurtlu brokkoli haslamasi 3-4 catal aside diye yoresel bi tatli
aksam ara bir bardak nescafe bir kase patlamis misirbiraz fazla oldu biliyorum
ay mesajdan sonra gördümKizlar çikolata yi abur cuburu bayagi azalttim eskiden kalkar kalkmaz agzima cikolata atardim maalesef ki
ama son 2-3 haftadir kahvenin yaninda oda cok cok nadir minicik bir parca onu da buraya yazıyorum bu benim için iyibir ilerleme
simdi ki hedefim porsiyon larimi azaltip aksam yemeginden sonra hic bisey yememek maximum haftada bir bu kurali bozmak
ikincisi bol sebzeli proteinli menüler olusturmak
üçüncüsü ara ogun lerim i duzenli yemek
dördüncüsü spor ve bol suyu hayatım in vazgecilmezi yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?