kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

bu sabah dünün vicdan azabıyla
neskafe sek+ bi kare fıstıklı çikolata(bebek çikolatası)

kızlar ben aşure yada sevdiğim bir şeyle karşılaşınca ya çok az yiyerek yada tadına bakarak nefsin koreltiyorum eğer hiç yemezsem aklımda kalıyor sonradan patlama yaşıyorum mesele kendini tutup az yemekte galiba

çok haklısın, dün baya çaba sarfettim yemesem aklımda, içimde kalırdı

bu sabah dünün vicdan azabıyla
neskafe sek+ bi kare fıstıklı çikolata(bebek çikolatası)

Fistikli cikolata yerine bitter olsaymis daha iyi olurmus AMA bebek cikolatasiymis olsun aksam icin de Kirk yilda bir olur Boyle ama sen koskoca asureye dayanip 3 Te birini yemissin bence guzel irade... Bugun daha kalorisiz ve bitki caylariyla telafi edebilirsin...

Bu arada demon yazdim sabah yediklerimi sizce yanlis birseymi var bunda cok gelmis gibi rahatsiz etti beni... Yesil cayla karisik zencefilli Limon cayi yaptim bakalm sindirecekmi

canım maşallah hiç bişey yok, harikasın sadece ben olsam napardım onu söyleyim kahvaltı da bi dilim ekmek yiyip, bi dilimi de ekmek değişimi olarak ara öğüne alırdım nacizane fikrim

istersen ekmek değişimlerini yazıyım:
galeta 1 adet
kepekli diyet bisküvi 4 adet
grissini(en çok bunu seviyorum) 3 ince adet
mısır gevreğinin yarım çay bardağı 1 dilim ekmeğe eşit(yarım yağlı sütle bu da favorim )
kestane 2 orta boy
leblebi(beyaz) 2 yemek kaşığı (acıkınca çok güzel bastırıyor açlık duygusunu)

yani demek istediğin şimdi 50 gr o paket uno ekmeğin yarısını diyorsun öylemi... genelde 2 dilim gibi yiyordum sabahları ama sanırım zaten artık yavaş yavaş düşürücem çünkü rahatsız oldum bu sabah nedense... ben öğlen çok zorda kalmadıkça akşamları da yemekte ekmek yememeye çalışıyorum ekmek tercihimi sabah ve öğlenden sonraki ara öğünde kullanıyordum ama bunu da değiştirmem lazım yoksa bir süre sonra kalır kilom olduğu yerde...neyse o zaman bu günlük ekmek stoğum doldu daha ekmek yok

o mısır gevreği bir türlü tutmadı gitti beni ya...

yazdıklarının arasında en sevdiğim sanırım grissini ve beyaz leblebi ama beyaz leblebide de hüsran a uğradım bak sadece 2 yemek kaşığı kadarcık mı yaniiii

canım benim için bu böyle, sende yap ben doğru biliyorum demiyorum ben haftasonu kahvaltılarını sadece zengin yapıyorum. gün içinde çorba, pilav, makarna, dolmalar vs. hep ekmek ben onları yediğim için kahvaltıyı az tutuyorum.
bi de iki dilim yiceksem bile ayırıyorum ara öğüne alıyorum. mesela favorilerimden biri de bir dilim ekmekle yarım bardak süt. yani ekmeği yiyorum ama midemi küçültmeyi amaçladığım için 3 saatte bire bölmeye çalışıyorum.

1 dilim ekmek eş değerleri
1 kepçe(küçük) çorba
3 kaşık pilav-makarna-erişte (çorba kaşığı, küçük kaşık)

ne yazıkki canım arkadaşım diyetisyenden almıştı ölçüleri

ha patatesde ekmek değişimi buarada

canım benim menünde protein yok gibi onun haricinde azıcık karbonhidrat fazla ayrıca ben sana yazıyorum ki

Ben de sana katılıyorum fazla karbonhidrat ağırlıklı sebze ve protein çok çok az....

canım benim menünde protein yok gibi onun haricinde azıcık karbonhidrat fazla ayrıca ben sana yazıyorum ki

Ben de sana katılıyorum fazla karbonhidrat ağırlıklı sebze ve protein çok çok az....

Bende 2 ay önce diyetisyene gitmiştim o zaman bana verdiği listede 6 yada 7 dilim kadar kepek yada çavdar ekmeği vermişti açıkçası çok doyurucu bir liste ama ben eskiden de yaptığım diyetlerde ekmeğe çokta düşmek istemiyorum genelde 100 gr ekmek ten fazla yememeye çalışıyordum ki buda 4 dilim falan oluyor... ama daha da azaltmam lazm

ben evdeyim firsatim oluyor girmeye bide girdikce motive oluyorum o yuzden burdayim .herkesin isi gucu var her ogununu yazacak vakit bulamayabilirsiniz zaten gun icinde girip bikerede olsa paylasim yapiyosunuz.

Kizlar slm neguzel sayfa baya ilerlemis ..
Dun kvalideme geldim paketim yoktu anca yukleyebildim giremedim.gecmiside okuyamiyorum alintilarda zorlaniyorum.ben uzin zamandir girmiyodum format biraz degismis zor geldi

Dunku aksam menumu yazayim

4 kofte
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
2 tane sarma

Sabah kalabaliktik ogunum sasti kahvaltiyi 10 da hazirlayabildik
1 haslanmis yumurta
1 zeytin
Domates
Az peynir
Sekersiz cay

Aramida simdi yapiyorum bitki cayi

Bugun tartildim tarti cokkk hosuma gittii

Bende ana ogunlerde 1 dilim yiyorum ama simdiki pilanim kahvaltida 2 dilim yiyip aksam yememek.sabahkini erite iliriz ama aksam daha zor olur gibi geliyor

ahh sorma bende hamileyken kilo veriyorum ama sutum yok diye oyle bi yedimki aslinda mantiken yediklerimle ilgisi olmadigini bilsemde vicdan yapip ne duysam yaptim.gecenin 3 unde sevmedigim halde 2 bardak pekmezli su ,helvalar vs
Ama sonuc olmayan sut gelen 7 kilo oldu.aliskanlik kaldi gece yemeside oyuzden sistikce sistim

Diyete yenimi basladin sende?gecen sene ilk basladigimda bende senin gibi oluyodum ama mide alisiyor bisure sonra .ogun saatleri gelince acikmaya basliyosun.bugun kahvaltida bende doydugumu anlamadim.gece cok aciktim midem bulandi kuscak gibi oldum uyumusum sonunda.sabahta ogunum gecikti bide kalabaliktik cay dok otur kalk,2 cocugu yedir ayni anda hic anlamadim ne yedigimi.oglen yemegimi pisiriyorum cok aciktim

kızlar ben bir süre giremeyeceğim ailesel nedenlerle canım oldukça sıkkın. kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…