kızlar ben aşure yada sevdiğim bir şeyle karşılaşınca ya çok az yiyerek yada tadına bakarak nefsin koreltiyorum eğer hiç yemezsem aklımda kalıyor sonradan patlama yaşıyorum mesele kendini tutup az yemekte galiba
bu sabah dünün vicdan azabıyla
neskafe sek+ bi kare fıstıklı çikolata(bebek çikolatası)
Fistikli cikolata yerine bitter olsaymis daha iyi olurmus AMA bebek cikolatasiymis olsun aksam icin de Kirk yilda bir olur Boyle ama sen koskoca asureye dayanip 3 Te birini yemissin bence guzel irade... Bugun daha kalorisiz ve bitki caylariyla telafi edebilirsin...
Bu arada demon yazdim sabah yediklerimi sizce yanlis birseymi var bunda cok gelmis gibi rahatsiz etti beni... Yesil cayla karisik zencefilli Limon cayi yaptim bakalm sindirecekmi
istersen ekmek değişimlerini yazıyım:
galeta 1 adet
kepekli diyet bisküvi 4 adet
grissini(en çok bunu seviyorum) 3 ince adet
mısır gevreğinin yarım çay bardağı 1 dilim ekmeğe eşit(yarım yağlı sütle bu da favorim)
kestane 2 orta boy
leblebi(beyaz) 2 yemek kaşığı (acıkınca çok güzel bastırıyor açlık duygusunu)
canım benim için bu böyle, sende yap ben doğru biliyorum demiyorumyani demek istediğin şimdi 50 gr o paket uno ekmeğin yarısını diyorsun öylemi... genelde 2 dilim gibi yiyordum sabahları ama sanırım zaten artık yavaş yavaş düşürücem çünkü rahatsız oldum bu sabah nedense... ben öğlen çok zorda kalmadıkça akşamları da yemekte ekmek yememeye çalışıyorum ekmek tercihimi sabah ve öğlenden sonraki ara öğünde kullanıyordum ama bunu da değiştirmem lazım yoksa bir süre sonra kalır kilom olduğu yerde...neyse o zaman bu günlük ekmek stoğum doldu daha ekmek yok
ne yazıkki canım arkadaşım diyetisyenden almıştı ölçülerio mısır gevreği bir türlü tutmadı gitti beni ya...
yazdıklarının arasında en sevdiğim sanırım grissini ve beyaz leblebi ama beyaz leblebide de hüsran a uğradım bak sadece 2 yemek kaşığı kadarcık mı yaniiii
canım benim menünde protein yok gibionun haricinde azıcık karbonhidrat fazla ayrıca ben sana yazıyorum ki
canım benim menünde protein yok gibionun haricinde azıcık karbonhidrat fazla ayrıca ben sana yazıyorum ki
ben evdeyim firsatim oluyor girmeye bide girdikce motive oluyorum o yuzden burdayim .herkesin isi gucu var her ogununu yazacak vakit bulamayabilirsiniz zaten gun icinde girip bikerede olsa paylasim yapiyosunuz.hepfit ve dry_ik aşk olsun biz de yazıyoruz ama her gün :) şaka bir yana ben kpss ye çalıştığım için akşam yazıyorum ancak.. Çalışanlar ve anne olanlar da akşam yazıyor.. Konu sahîbimiz sonsuz_ol bizimle ilgileniyor her gün.. Sakın kendinizi yalnız hissetmeyin lütfen biz hep destek tam desteğiz :) ben bu saabh kepekli ekmeğe tost yaptım beyaz peynirli. Şu ana kadar da sadece 2 bardak nescafe içtim. Çok ders çalıştım bugün. 1 kase meecimek çorbamdan sonra ödül olarak akşam çay yanına kayınvalidecîğimin ben çok seviyorum diye yapıp yolladığı açmadan yesem bir tane.. Hem kadın o kadar yapmış.. 1 taneden bir şey çıkmaz dimi.. Ye diyenler el kaldırsın yaa :)
Bende ana ogunlerde 1 dilim yiyorum ama simdiki pilanim kahvaltida 2 dilim yiyip aksam yememek.sabahkini erite iliriz ama aksam daha zor olur gibi geliyoryani demek istediğin şimdi 50 gr o paket uno ekmeğin yarısını diyorsun öylemi... genelde 2 dilim gibi yiyordum sabahları ama sanırım zaten artık yavaş yavaş düşürücem çünkü rahatsız oldum bu sabah nedense... ben öğlen çok zorda kalmadıkça akşamları da yemekte ekmek yememeye çalışıyorum ekmek tercihimi sabah ve öğlenden sonraki ara öğünde kullanıyordum ama bunu da değiştirmem lazım yoksa bir süre sonra kalır kilom olduğu yerde...neyse o zaman bu günlük ekmek stoğum doldu daha ekmek yok
ahh sorma bende hamileyken kilo veriyorum ama sutum yok diye oyle bi yedimki aslinda mantiken yediklerimle ilgisi olmadigini bilsemde vicdan yapip ne duysam yaptim.gecenin 3 unde sevmedigim halde 2 bardak pekmezli su ,helvalar vsBenim hatam hamilelik ve emzirme doneminde ama ben hamileyim deyip ama ben emziriyorum deyip bisey olmazlara siginmam oldu
inanmayin kizlar inanmayin oluyor hemde cok kotu seyler oluyor
veren veriyor kilosunu kilo tutmayan bunyeler istahsiz bunyeler hemen incecik oluyor
ama eger benim gibi direncli bi vucutsa gitmiyor kolay kolay
Diyete yenimi basladin sende?gecen sene ilk basladigimda bende senin gibi oluyodum ama mide alisiyor bisure sonra .ogun saatleri gelince acikmaya basliyosun.bugun kahvaltida bende doydugumu anlamadim.gece cok aciktim midem bulandi kuscak gibi oldum uyumusum sonunda.sabahta ogunum gecikti bide kalabaliktik cay dok otur kalk,2 cocugu yedir ayni anda hic anlamadim ne yedigimi.oglen yemegimi pisiriyorum cok aciktimMerhaba kızlar ben geldim bu gün en son sandwiçimin arasından aşırdığım sosisleri anlatmıştım size... saat 15:00 da küçük kutu sütüm vardı nescafe yaptım içtim saat 16:30 da benim mide gene durmadı bende gittim yarım kutu sütümü soğuk içtim...
17:45 te gene midem guruldadı çok zorladım yememeye kendimi ama sabahki sandwiçin yarısını da yedim artık ama dedim daha bişi yemek yok eve geldim annemi iğneye götür gel saat zaten geç oldu... evde sadece kahvaltı çatalıyla 2 çatal patlıcan salatası ve 6 adet beyaz leblebi attım çünkü yeşilçay içicektim... ardından limonlu yeşilçayımı içtim....
birde kızlar denemenizi tavsiye ederim az sonra içicem... kabuk tarçını suda kaynattım şimdi sade nescafe ye tarçınlı su ekliyip içicem yani tarçınlı kahve... sade kahve metabolizmayı hızlandırsın tarçında kan şekerini düzenlesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?