A gelmussin canim sevindim seni gordugumebi an dedim acaba çok mu yorum yapıyorum, normaldede konuşmayı severim zaten bende sana teşekkür ederim canım benim
Ben anlamadım bh ne?? Kilo için tebrik ederiimmYa ben bh sayda stiline alisamadim gecmisle yenisi karisiyo bende mi sorun var anlamadim
Bende 73 dum 72 oldum
86.7 ben de veriyorum artik
Kızlar hani yoksunuz ortada ben geldim veeeee madem öyle ilk tartılan ben olayımmmm... Allah dualarını kabul etti kızlar tamı tamımana 91.0 çıktımmmmm
Tatlıtambak be nihall tebrik ederiiimKızlar bugün 70.8 çıktım misafiri gelicek tam 15 kişilik yemek hazırladım inş .yemem
Bh ben yazcaktim dokunmatik ekran olunca parmaklarda sisko aslinda kontrolden sonra cevaplamak lazim .Ben anlamadım bh ne?? Kilo için tebrik ederiimm
Tatlıtambak be nihall tebrik ederiiim) çok sevindim kızlarr :) nihal sen yılın gelini olacaksın akbulutj sen verdin mi?? Verdiysen tebrik ederim vermediysen de yılmak yok.. Tam gaz devam :) bu arada eline sağlık e yorulmuşsundur da sonuçta tat bence yaptıklarından.. Ekmek yeme.. Geç saatte yeme.. O kadar yaptın tadını bilmemek olmaz.. Yarın spor yaparsın telafi edersin
A gelmussin canim sevindim seni gordugume.en cok senle ben yaziyoruz zaten :))
Canım ben alışamadığın şeyi anlamadım.. Saflığım üstünde sanırım bugünBh ben yazcaktim dokunmatik ekran olunca parmaklarda sisko aslinda kontrolden sonra cevaplamak lazim .
Tesekkurler bu arada
Canım catlawı bilmiyorum ama dokunmayın zeynebime birkaç gün giremiycem demişti.. Senin de moralini bozmak istemem ama kestane kalorisi fazladır biliyorsun dimi
canim vala dogruyu solicem fazla mi oldu sarma 6 tane vermisti diyetisyenim bana ve yaninda corba ile sadece.kestanede sekeri yuksek oldukca ve kolada sekerli.su boreginide simdi gordum 3 dilim hemdekızlar kahvaltıdan sonra
ikindi akşam yemeği oldu artık
haşlanmış tavuk 100 g vardır
yaprak sarması 20 tane vardır
su böreği 3 dilim
bol salata
1 bardak kola
turşu
kestane 25 tane (miniciklerdi)çooooooookkkk seviyorum
daha da bişey yiyemem herhalde karnım ağrıyor
Mesela coklu alinti yap diyorum sadece 1 tanesi cikiyor bende.yorum yaptigimda kendiliginden 2_3 sayfa one geliyor ilk zamanlar farketmemistim kimse yazmiyo saniyodum.bide kisinin profilinden actigi konulari goremiyorum.eskiden daha kolaydi zorlaniyorum yeni duzendeCanım ben alışamadığın şeyi anlamadım.. Saflığım üstünde sanırım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?