kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

bi an dedim acaba çok mu yorum yapıyorum, normaldede konuşmayı severim zaten bende sana teşekkür ederim canım benim
A gelmussin canim sevindim seni gordugume .en cok senle ben yaziyoruz zaten :))

Ya ben bh sayda stiline alisamadim gecmisle yenisi karisiyo bende mi sorun var anlamadim

Bende 73 dum 72 oldum

Kızlarr herkes veriyor bşr şekilde ne güzel :) ftm27 canım ahmo sporu yapsam.. Ya nefret ediyorum hareket etmekten.. Her yere taksi ile gidiyorum düşün! Off evet bir ara başka bir grıptaki arkadaşlarımın gazıyla yürüyüşe başlamıştım ama... Maksimum 2 gün sürdü..

86.7 ben de veriyorum artik

Kızlar hani yoksunuz ortada ben geldim veeeee madem öyle ilk tartılan ben olayımmmm... Allah dualarını kabul etti kızlar tamı tamımana 91.0 çıktımmmmm

Kızlar bugün 70.8 çıktım misafiri gelicek tam 15 kişilik yemek hazırladım inş .yemem
Tatlıtambak be nihall tebrik ederiiim ) çok sevindim kızlarr :) nihal sen yılın gelini olacaksın akbulutj sen verdin mi?? Verdiysen tebrik ederim vermediysen de yılmak yok.. Tam gaz devam :) bu arada eline sağlık e yorulmuşsundur da sonuçta tat bence yaptıklarından.. Ekmek yeme.. Geç saatte yeme.. O kadar yaptın tadını bilmemek olmaz.. Yarın spor yaparsın telafi edersin

Çok teşekkür ederim... İnşallah hepimz müthiş kilolar vericez... Asıl biz yılın diyet gunluğu olucaz :)

Oglen
5 kasik pirasa yedim

Arada muz

Az once yesilcay ictim ilkkez

25 dk da yurudum hic yoktan iyidir demi

kızlar herkesi tebrik ediyorum ama benim hafıza çok kötü , kilomuzu yazarken geçen hafta ve bu hafta şeklinde yazsak, bitap düştüm kim ne kadardı ne kadar vermiş diye eski sayfalara bakmaktan

kızlar kahvaltıdan sonra

ikindi akşam yemeği oldu artık
haşlanmış tavuk 100 g vardır
yaprak sarması 20 tane vardır
su böreği 3 dilim
bol salata
1 bardak kola
turşu

kestane 25 tane (miniciklerdi) çooooooookkkk seviyorum

daha da bişey yiyemem herhalde karnım ağrıyor

Bh ben yazcaktim dokunmatik ekran olunca parmaklarda sisko aslinda kontrolden sonra cevaplamak lazim .
Tesekkurler bu arada
Canım ben alışamadığın şeyi anlamadım.. Saflığım üstünde sanırım bugün

canim vala dogruyu solicem fazla mi oldu sarma 6 tane vermisti diyetisyenim bana ve yaninda corba ile sadece.kestanede sekeri yuksek oldukca ve kolada sekerli.su boreginide simdi gordum 3 dilim hemdeafiyet balseker olsun
Bende su dilim biber tursular varya onlara bayiliyorum baktim kalorisi 0 yaziyor hem aci oldugu icin kabizligima iyi geliyor ve metob. Hizlandiriyo aci diye yiyorum ama yanlis mi yapiyorjm sende yemissin

Canım ben alışamadığın şeyi anlamadım.. Saflığım üstünde sanırım bugün
Mesela coklu alinti yap diyorum sadece 1 tanesi cikiyor bende.yorum yaptigimda kendiliginden 2_3 sayfa one geliyor ilk zamanlar farketmemistim kimse yazmiyo saniyodum.bide kisinin profilinden actigi konulari goremiyorum.eskiden daha kolaydi zorlaniyorum yeni duzende

Ben yarindan itibaren yeme seklimi degistirmeyi dusunuyorum bakalim ne farketcek.
Sabahlari cift haslanmis yumurta domates zeytin

Oglen sebze yemegi yogurt

Aksam 100gr haslanmis /izgara et yada tavuk ve salata

aralarda bitki cayi ve leblebi

Boyle bi dengeleme dusundum

Geçen hafta 94.0 dım bu hafta 91.0 ım 3 kilo verdim arkadaşlar bu hafta

bu sabah yediğim zengin kahvaltıdan sonra saat 16:30 da

orta boy bir muz u ablamla paylaştık yarım yarım...

bugün izin günüm olduğundan akşam yemeği yedim... akşam yemeğinde de

4 kaşık taze fasulye sularını yemedim
1 porsyon kadar da salata az yağlı
1 tane kuşbaı kadar tavuk...

Kızlar geçen hafta 55.7 idim bugün 55.2 geldim. Haftaya şu 55ten kurtulacağım inş. Şu an evde değilim, gidince tablo yaparım yine. :)

Hepinizi tebrik ediyorum. Özellikle 3 kiloya yakın kilo veren arkadaşlar var helal olsun! :))

Mobilde çoklu alıntı olmuyor sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…