Canım catlawı bilmiyorum ama dokunmayın zeynebime birkaç gün giremiycem demişti.. Senin de moralini bozmak istemem ama kestane kalorisi fazladır biliyorsun dimi
canim vala dogruyu solicem fazla mi oldu sarma 6 tane vermisti diyetisyenim bana ve yaninda corba ile sadece.kestanede sekeri yuksek oldukca ve kolada sekerli.su boreginide simdi gordum 3 dilim hemdeafiyet balseker olsun
Bende su dilim biber tursular varya onlara bayiliyorum baktim kalorisi 0 yaziyor hem aci oldugu icin kabizligima iyi geliyor ve metob. Hizlandiriyo aci diye yiyorum ama yanlis mi yapiyorjm sende yemissin
Ben yarindan itibaren yeme seklimi degistirmeyi dusunuyorum bakalim ne farketcek.
Sabahlari cift haslanmis yumurta domates zeytin
Oglen sebze yemegi yogurt
Aksam 100gr haslanmis /izgara et yada tavuk ve salata
aralarda bitki cayi ve leblebi
Boyle bi dengeleme dusundum
Geçen hafta 94.0 dım bu hafta 91.0 ım 3 kilo verdim arkadaşlar bu hafta
bu sabah yediğim zengin kahvaltıdan sonra saat 16:30 da
orta boy bir muz u ablamla paylaştık yarım yarım...
bugün izin günüm olduğundan akşam yemeği yedim... akşam yemeğinde de
4 kaşık taze fasulye sularını yemedim
1 porsyon kadar da salata az yağlı
1 tane kuşbaı kadar tavuk...
şimdi tartıldım.69.4
Sonunda kilo verebildim.direncim Kırıldı :)
Ama bu hafta Bayağı çok greyfurt ve Yeşilçay tükettim.bu haftada aynı diyetime devam edicem.
Geçen hafta 72.3 tüm.yani toplamda
72.3-69.4=2.9 kg vermişim :):):):):):):):)
Yani yazmıyorum ama diyeti bırakmadım.ben zaten yaklaşık bir senedir dikkat ediyorum.
86.7 ben de veriyorum artik
Kızlar hani yoksunuz ortada ben geldim veeeee madem öyle ilk tartılan ben olayımmmm... Allah dualarını kabul etti kızlar tamı tamımana 91.0 çıktımmmmm
Kızlar bugün 70.8 çıktım misafiri gelicek tam 15 kişilik yemek hazırladım inş .yemem
Hepinizi tebrik ederim arkadaslar ya ben tartilmaya korkuyorumYa ben bh sayda stiline alisamadim gecmisle yenisi karisiyo bende mi sorun var anlamadim
Bende 73 dum 72 oldum
Sağol canım:) ben eski sistemi bilmiyorum ondan anlamadım sanırım :) sağol açıkladığın içinMesela coklu alinti yap diyorum sadece 1 tanesi cikiyor bende.yorum yaptigimda kendiliginden 2_3 sayfa one geliyor ilk zamanlar farketmemistim kimse yazmiyo saniyodum.bide kisinin profilinden actigi konulari goremiyorum.eskiden daha kolaydi zorlaniyorum yeni duzende
Hepinizi tebrik ederim arkadaslar ya ben tartilmaya korkuyorum
Kızlarr arkadaş geldi.. Şuan.. Yanında da benim en sevdiğim poğaçalar!!! Yiyicem dayanamıycam.. Da önce günah çıkartayım dedim.. 3 tane sadece.. Küçük peynirli poğaça minicik 4 olamayacak söz
Ye canim ye yarin telafi edersinKızlarr arkadaş geldi.. Şuan.. Yanında da benim en sevdiğim poğaçalar!!! Yiyicem dayanamıycam.. Da önce günah çıkartayım dedim.. 3 tane sadece.. Küçük peynirli poğaça minicik 4 olamayacak söz
Haklisin nhlcim burasi iyi ki var insan toparliyo kendini ama seni ozel tebrik ediyorum supersinTartılmaya korkma canm bnde iki hafta önce kararımı kesn şekilde vermeden önce korkuyordum hafta ortası tartıldm hafta başı 94.6 olarak bu sayfayı açtık haftanın ortadnda ben kndmi 96.4 gordum cnku hafta ortası olan iznmde depresfler gibi oturdum ve çerez mısır eşliğinde film e kitlendim... O kilo beni şok etti ve o anda hırslandm pazar tartıldgmda 94 tüm eminim çoğu odemdir ama ne de olsa insan çok yıpratıo psikolojisini kiloyu yüksek gornce... O yüzden korkma ve çık tartıya ... :)
Tabi ki var kosulsuz sartsizMerhaba hangi gruba girdiysem bidaha yazan olmadi gittigim yeri kurutuyorum sanirim burda banada yer varmi acaba:)
Canııımmm ben de poğaçayı yedim.. Ama yarın size söz veriyorum yürüyüş yapacağım.. Zaten güne 6 da kalkarak başlıyorum hep.. Kahve kahvaltı 10 gibi ders çalışıyorum. Yarın hem temizlik yapıcam herm yürüyüş.. Tatlım sen de iyi gidiyorsun bir de annesin sonuçta doğum kilolarını yıllarca veremeyen kişiler tanıyorum.. Ben sana inanıyorum istediğin kiloya ulaşacaksın!Selam kizlar selam arkadaslarim yazismalarinizi okuyup mutlu oluyorum azminizi ornek aliyorum
gelelim bana evime geldim cok sukur tatilin ve misafirliklerin etkisiyle hem cok yedim hem size dogru duzgun yazamadim oncelikle bunun için özür dilerim
bundan sonra hem yemeklerime hem size yazmaya ozen gosterecegim artik evimde olduguma gore bol yesillik ve bol protein az karbonhidrat bol sivi ve sporlu gunler hayal ediyorum insaallah istediğim gibi olur
bu arada ik gundur stres ve uykusuzluğun neticesi felaket bir ucuk cikti rezil bi goruntum oldu vucudum strese hic gelemiyor
neyse cok uzattim artik maratona devam ediyorum aranizdayim
aksamlari gorusmek uzere...
canıım hoşgeldiiim :))) sen baya güzel vermişsin.. Doğum kilosu vermek ayrı zor geliyor bana.. Hatta bu yüzden hamile kalmaktan korkuyorum çok istediğim halde.. Tebrik ederim çoğu gitmiş azı kalmış..Merhaba hangi gruba girdiysem bidaha yazan olmadi gittigim yeri kurutuyorum sanirim burda banada yer varmi acaba:)
günaydın kızlar
dünün sonucu mide ve karın ağrısı
şimdilik sadece çayy
Bende bu haftadan cok umutluyum.azmin devamli olur islh.bundan sonra olumlu dusunup olumlu yazalim.yapamadim kacirdim olmasin destek olalim birbirimize.kendimden biliyorum kacamaginizda olsa burayi birakmayin yazin ipin ucu kaciyor sonraSelam kizlar selam arkadaslarim yazismalarinizi okuyup mutlu oluyorum azminizi ornek aliyorum
gelelim bana evime geldim cok sukur tatilin ve misafirliklerin etkisiyle hem cok yedim hem size dogru duzgun yazamadim oncelikle bunun için özür dilerim
bundan sonra hem yemeklerime hem size yazmaya ozen gosterecegim artik evimde olduguma gore bol yesillik ve bol protein az karbonhidrat bol sivi ve sporlu gunler hayal ediyorum insaallah istediğim gibi olur
bu arada ik gundur stres ve uykusuzluğun neticesi felaket bir ucuk cikti rezil bi goruntum oldu vucudum strese hic gelemiyor
neyse cok uzattim artik maratona devam ediyorum aranizdayim
aksamlari gorusmek uzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?