kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Canım catlawı bilmiyorum ama dokunmayın zeynebime birkaç gün giremiycem demişti.. Senin de moralini bozmak istemem ama kestane kalorisi fazladır biliyorsun dimi

biliyorum, kardesim cok seviyo ona yapinca dayanamiyorm

Cok oldu olmaz mi? Carsamba annem gidiyo. bu hafta kilo almasam yeter bana

Supermis, annem gitsin bende ogle ile aksam yemegini degistirerek uygulayayim bu programi ben kolesterol hastasiyim aksam et yemek pek yaramiyo bana :'(

Supersin canim :*

86.7 ben de veriyorum artik

Kızlar hani yoksunuz ortada ben geldim veeeee madem öyle ilk tartılan ben olayımmmm... Allah dualarını kabul etti kızlar tamı tamımana 91.0 çıktımmmmm

Kızlar bugün 70.8 çıktım misafiri gelicek tam 15 kişilik yemek hazırladım inş .yemem

Ya ben bh sayda stiline alisamadim gecmisle yenisi karisiyo bende mi sorun var anlamadim

Bende 73 dum 72 oldum
Hepinizi tebrik ederim arkadaslar ya ben tartilmaya korkuyorum

Sağol canım:) ben eski sistemi bilmiyorum ondan anlamadım sanırım :) sağol açıkladığın için

Kızlarr arkadaş geldi.. Şuan.. Yanında da benim en sevdiğim poğaçalar!!! Yiyicem dayanamıycam.. Da önce günah çıkartayım dedim.. 3 tane sadece.. Küçük peynirli poğaça minicik 4 olamayacak söz

Hepinizi tebrik ederim arkadaslar ya ben tartilmaya korkuyorum

Tartılmaya korkma canm bnde iki hafta önce kararımı kesn şekilde vermeden önce korkuyordum hafta ortası tartıldm hafta başı 94.6 olarak bu sayfayı açtık haftanın ortadnda ben kndmi 96.4 gordum cnku hafta ortası olan iznmde depresfler gibi oturdum ve çerez mısır eşliğinde film e kitlendim... O kilo beni şok etti ve o anda hırslandm pazar tartıldgmda 94 tüm eminim çoğu odemdir ama ne de olsa insan çok yıpratıo psikolojisini kiloyu yüksek gornce... O yüzden korkma ve çık tartıya ... :)

Kızlarr arkadaş geldi.. Şuan.. Yanında da benim en sevdiğim poğaçalar!!! Yiyicem dayanamıycam.. Da önce günah çıkartayım dedim.. 3 tane sadece.. Küçük peynirli poğaça minicik 4 olamayacak söz

Tamam ye canım ama bence yarına daha fazla spor ve yeşil cay ekle...

Haklisin nhlcim burasi iyi ki var insan toparliyo kendini ama seni ozel tebrik ediyorum supersin

Selam kizlar selam arkadaslarim yazismalarinizi okuyup mutlu oluyorum azminizi ornek aliyorum
gelelim bana evime geldim cok sukur tatilin ve misafirliklerin etkisiyle hem cok yedim hem size dogru duzgun yazamadim oncelikle bunun için özür dilerim
bundan sonra hem yemeklerime hem size yazmaya ozen gosterecegim artik evimde olduguma gore bol yesillik ve bol protein az karbonhidrat bol sivi ve sporlu gunler hayal ediyorum insaallah istediğim gibi olur
bu arada ik gundur stres ve uykusuzluğun neticesi felaket bir ucuk cikti rezil bi goruntum oldu vucudum strese hic gelemiyor
neyse cok uzattim artik maratona devam ediyorum aranizdayim
aksamlari gorusmek uzere...

Tsk ederim sevindim buna o halde sizinleyim:) kilomdan bahsedeyim olmasa iyi ama malesef kadinlarin kaderinde var galiba bu sorun iki aydir kilo vermeye cabaliyorum 69 kiloydum dogumdan sonra uc ay once bir kizim oldu iki ayda 60 kilo 400 grm oldum simdi 55 kilo olmak istiyorum insallah

Canııımmm ben de poğaçayı yedim.. Ama yarın size söz veriyorum yürüyüş yapacağım.. Zaten güne 6 da kalkarak başlıyorum hep.. Kahve kahvaltı 10 gibi ders çalışıyorum. Yarın hem temizlik yapıcam herm yürüyüş.. Tatlım sen de iyi gidiyorsun bir de annesin sonuçta doğum kilolarını yıllarca veremeyen kişiler tanıyorum.. Ben sana inanıyorum istediğin kiloya ulaşacaksın!

Canıı
Merhaba hangi gruba girdiysem bidaha yazan olmadi gittigim yeri kurutuyorum sanirim burda banada yer varmi acaba:)
canıım hoşgeldiiim :))) sen baya güzel vermişsin.. Doğum kilosu vermek ayrı zor geliyor bana.. Hatta bu yüzden hamile kalmaktan korkuyorum çok istediğim halde.. Tebrik ederim çoğu gitmiş azı kalmış..

günaydın kızlar
dünün sonucu mide ve karın ağrısı
şimdilik sadece çayy

Gunaydin kizlar

Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su ictim
Pesinden 16 dal maydonoz ,yarim bardak su ve 1 limonu sikip blendirdan gecirip ictim tek kelimeyle rezaletti hala kokusu geliyor azima bogazimi yakiyor.saracoglunun kuruymus yag yakiyomus ama icimi yakti bogg

Kahvaltimda dun demistim.protein agirlikli kahvalti yapacam diye.
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
Domates
1 dilim cavdar ekmegi
Cay

Bende bu haftadan cok umutluyum.azmin devamli olur islh.bundan sonra olumlu dusunup olumlu yazalim.yapamadim kacirdim olmasin destek olalim birbirimize.kendimden biliyorum kacamaginizda olsa burayi birakmayin yazin ipin ucu kaciyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…