Hosgeldin.bebegini gule gule buyut.Tsk ederim sevindim buna o halde sizinleyim:) kilomdan bahsedeyim olmasa iyi ama malesef kadinlarin kaderinde var galiba bu sorun iki aydir kilo vermeye cabaliyorum 69 kiloydum dogumdan sonra uc ay once bir kizim oldu iki ayda 60 kilo 400 grm oldum simdi 55 kilo olmak istiyorum insallah
Hos buldum tsk ederim dogum kilolarini vermek kolay degildir ama ustune yapismadan verirsen cabuk gidiyo, kisa zamanda aldigim icin tabi bayada cabaliyorum gitsin diye cokta kisamiyorum emzirdigim icin sadece besten sonra hic bise yemeyerek verdimCanıı
canıım hoşgeldiiim :))) sen baya güzel vermişsin.. Doğum kilosu vermek ayrı zor geliyor bana.. Hatta bu yüzden hamile kalmaktan korkuyorum çok istediğim halde.. Tebrik ederim çoğu gitmiş azı kalmış..
Insallah ama bundan sonrasi onemli kilo azalinca vermesi zorlasiyo umarim veririm sizinle birlikteHosgeldin.bebegini gule gule buyut.
Cok guzel vermissin devamida gelir hedefinde azmis.biraz dikkat edersen cabuk verirsin
Baslarda hizli gidiyo tabi duraklamalar oluyor sonra.bunun cozumude diyet tipini degistirmek arada.dogumda kilo almadim ama felaket bi gobeg var of o da egzersizle gitmiyorInsallah ama bundan sonrasi onemli kilo azalinca vermesi zorlasiyo umarim veririm sizinle birlikte
Hehe okadar karistirirsan oyle olur
Oglene kabak mi yapsam karnibahar mi katar veremiyorum.kizlar maudonoz bende tokluk yapti acikmadim hala
Insallah ama bundan sonrasi onemli kilo azalinca vermesi zorlasiyo umarim veririm sizinle birlikte
canım dikkat et midene:) olsun ama en azından bugünü hatırlar hatırlar bu kadar yemezsingünaydın kızlar
dünün sonucu mide ve karın ağrısı
şimdilik sadece çayy
Canım hedefin neydi?? Aynen pes etmek yok.. Hep beraber vericez fazla kilolarıGünaydin 70.7 yine hayal kırıklığı ama içimdeki duygu pes etmek yok yola devam
Gunaydin kizlar
Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su ictim
Pesinden 16 dal maydonoz ,yarim bardak su ve 1 limonu sikip blendirdan gecirip ictimtek kelimeyle rezaletti hala kokusu geliyor azima bogazimi yakiyor.saracoglunun kuruymus yag yakiyomus ama icimi yakti bogg
Canım bi ara ben de hergün ondan içiyordum.. Ödem attırıyor diye.. Ama hamilelik düşünüyorsan içme düşüğe sebep olabilirmiş.. Diğer türlü çok yararlı tadına da alışıyorsun zaten
Kahvaltimda dun demistim.protein agirlikli kahvalti yapacam diye.
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
Domates
1 dilim cavdar ekmegi
Cay
Oglene kabak mi yapsam karnibahar mi katar veremiyorum.kizlar maudonoz bende tokluk yapti acikmadim hala
Aaa ben ne yediğimi yazmaya girdim size daldım unuttumben bir kk büyüklüğünde beyaz peynir yanında da 2 dilim beyaz ekmek 10 zeytim yedim.. Bu sabah 7 buçukta.. 12 de bir nescafe içtim. Şimdi de 2 tane etiform bisküvi böyle tahta gibi olan var ya ondan yiyorum.. Bakalım akşam ne yapıcam?? Bu arada sözümü tuttum 40 dk yürüdüm.. Ama yavaş.. Çpk soğuktu çünkü Sırf buraya yazdım diye yürüdüm! Şimdi ders çalışmaya devam hadi bana kolay gelsin akşa görüşürüz
Gercekten oyle az yeyince sanki daha hiz
Aynen bendede gobek var ben diyet yapiyorum sayilmaz pek bazi seyleri degistirdim ornegin ekmek yemiyorum en fazla kepekli bir dilim , su iciyorum icmezdim once, ama tatli yiyorum kesin ama kahvaltida kahvaltida hersey serbest o geri kilo olarak donmuyo oglen normal yemek ekmeksiz aksam hic bise yok menumde su haric sunu yeyim bunu yeyim demiyorum hic aksam tutarsam kendimi kesin gidiyo kilolarimBaslarda hizli gidiyo tabi duraklamalar oluyor sonra.bunun cozumude diyet tipini degistirmek arada.dogumda kilo almadim ama felaket bi gobeg var of o da egzersizle gitmiyor
@catlaw kuzuuu tebrik ötesi tebriik!! Hedefe çok çok az kalmışş!!! Süpersin
Hayal kırıklığına uğrayıp pes etme.Günaydin 70.7 yine hayal kırıklığı ama içimdeki duygu pes etmek yok yola devam
Taze zencefil alıp karışıma ince bir dilim ekleyebilirsin,bir de bir tane salatalık eklesen seyrelmiş olur içimi kolaylaşır. Bir ara ben de yapıyordum bu tip karışımlar da tadı çok kötü olmuyordu ondan söyledim. :)Gunaydin kizlar
Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su ictim
Pesinden 16 dal maydonoz ,yarim bardak su ve 1 limonu sikip blendirdan gecirip ictimtek kelimeyle rezaletti hala kokusu geliyor azima bogazimi yakiyor.saracoglunun kuruymus yag yakiyomus ama icimi yakti bogg
Ay valla tadi kotu ama icmeye caliscam bi sure.taze zencefili ben bitki cayi olarak iciyorum onunda faydasini gordum ama bu karisim bi bitsin onu oyle yapacamCanımm teşekkür ederim, az az olsun ama kalıcı olsun, bıkmadan olsun inşallah. :)
Hayal kırıklığına uğrayıp pes etme.Bugün olmazsa yarın olur, önemli olan devamlılık sağlamak. :)
Taze zencefil alıp karışıma ince bir dilim ekleyebilirsin,bir de bir tane salatalık eklesen seyrelmiş olur içimi kolaylaşır. Bir ara ben de yapıyordum bu tip karışımlar da tadı çok kötü olmuyordu ondan söyledim. :)
Kızlar tabloyu güncellemeye çalışacağım bugün bakalım.
yok cok degil gayet ideal olmus afiyet olsunyemekten soğudum resmen, düşününce bile midem bulanıyo
sabah metabolizma durmasın diye zorla 30 g nesfit(kıtır kıtır öğlene kadar bir iki atıştırdm)
öğle
1 köfte 40-50 g arası
1 kaşık patates püre
yarım kepçeden daha az çorba
yarım kase salata(yağsız)
şimdi
1 portakal
yazınca çok gibi oldu ama portakal dahil hepsi bi tabağı anca doldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?