Yok co az bile doydunmu
happy_bride canim cok az yiyosun masaallah bu hafta netice alirsin umarim baklavayada hayir demissin supe
Bu listeye yeni basladim ve dedigi kadar var verdiriyor ki spor yapmadigim halde.midem kuculdu herhalde bende sasiriyorum ama yetti fazla yemis gibi hissediyorum
Alinti karismis banaydi demi:)
Evet canim sana demistimBu listeye yeni basladim ve dedigi kadar var verdiriyor ki spor yapmadigim halde.midem kuculdu herhalde bende sasiriyorum ama yetti fazla yemis gibi hissediyorum
Alinti karismis banaydi demi:)
Evet kızlar kaçak geldi...dünden beri diyet miyet kalmadı... nişanlım geldi. aslında o da diyette ama biz sadece dün sabah bişi bulamadık diye börek ymek zorunda kalmıştık... dünde akşama kadar yürüdük ama akşam ben gelirken nişanlımı zor ikna ettim çerez almamaya ama ablamlar doldurmuş... akşam ymeğimide ekmeksiz ve az az yedim ama yemek sonrası o çerez ve çikolata yokmu...
bir çerezlik kasesinde işte dolu çerez yedim... 3 kare fındıklı çikolata
bu sabahta özenle kahvaltı hazırladım...
3 dilim ekmek 1 i kepek 2 normal
az peynir
1 kırmızı biber
domates salatalık
3 yeşil zeytin yedim
öğlendn sonra dayanamadım çerez dürttü koca bi kase karışık çerez yedim...
akşamda annem mahsundu biraz bazı sebplerden ona jest yapim ddm biraz yüzü gülsün kalpli pizza aldım yarıdan az fazlasını yedim gerisini anneme vrdim yanındada 1 bardak kola
ben battım kızlar 1 haftalık yatırırmım gitti resmen
Bu hafta telafi edersin canim pes etmedeEvet kızlar kaçak geldi...dünden beri diyet miyet kalmadı... nişanlım geldi. aslında o da diyette ama biz sadece dün sabah bişi bulamadık diye börek ymek zorunda kalmıştık... dünde akşama kadar yürüdük ama akşam ben gelirken nişanlımı zor ikna ettim çerez almamaya ama ablamlar doldurmuş... akşam ymeğimide ekmeksiz ve az az yedim ama yemek sonrası o çerez ve çikolata yokmu...
bir çerezlik kasesinde işte dolu çerez yedim... 3 kare fındıklı çikolata
bu sabahta özenle kahvaltı hazırladım...
3 dilim ekmek 1 i kepek 2 normal
az peynir
1 kırmızı biber
domates salatalık
3 yeşil zeytin yedim
öğlendn sonra dayanamadım çerez dürttü koca bi kase karışık çerez yedim...
akşamda annem mahsundu biraz bazı sebplerden ona jest yapim ddm biraz yüzü gülsün kalpli pizza aldım yarıdan az fazlasını yedim gerisini anneme vrdim yanındada 1 bardak kola
ben battım kızlar 1 haftalık yatırırmım gitti resmen
Bu hafta telafi edersin canim pes etmede
Yarinmi tarti gunu bugunmu insallah eksiyi gorursunYok cnm tlafi etmek için yeşil çay form çayı hepsini peşpeşe sıraladım bu akşam yarına ağır çıkmamam lazım tartıda... dua edinde almış çıkmayayım...
Yarinmi tarti gunu bugunmu insallah eksiyi gorursun
Bu yesil cay ise yariyomu gercekten ben hic kullanmadim hayatimda bide sallamami iciyosunuz demlememi
Tadi nasil hic icmedim bitki caylarindan pek hoslanmamvalla işe yarıyor yeşilçay ben demleme tercih ediyorum... ama iş yerinde içersem falan sallama da içiyorum... hem metabolizma hızlanıyor hmde ödem atıyorum hissediyorum... inşallah güzel olur hepimiz için...
canımmm cok sevindim harikasıınnnHerkese iyi geceler.ne yogun bir gunden ciktim tahmin edemezsiniz kızlar.misafirlerim yeni gittiler.diyetisyene gittik.4.6 kilo vermisim.4 kilo yag gerisi kas.esim 6.5 kiloYeni kilom 92.6.cok sukur devami gelecek inşallah.
basın sagolsun canımIyi geceler kızlar cenazemiz vardı.5 gündür memlekette idik. Yarın sabah dönüyoruz o yüzden tartım yok. Kilo bildirimi yapamayacağım canlarım
Iyi geceler kızlar cenazemiz vardı.5 gündür memlekette idik. Yarın sabah dönüyoruz o yüzden tartım yok. Kilo bildirimi yapamayacağım canlarım
Herkese iyi geceler.ne yogun bir gunden ciktim tahmin edemezsiniz kızlar.misafirlerim yeni gittiler.diyetisyene gittik.4.6 kilo vermisim.4 kilo yag gerisi kas.esim 6.5 kiloYeni kilom 92.6.cok sukur devami gelecek inşallah.
Basiniz sagolsunIyi geceler kızlar cenazemiz vardı.5 gündür memlekette idik. Yarın sabah dönüyoruz o yüzden tartım yok. Kilo bildirimi yapamayacağım canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?