kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Gunaydin kizlar..
Gece 3 te yatip8 de kalktim sersem gibiyim.simdi koca bebek esimin kalkmasinj bekliyorum kahvalti icin

Kilo bildirimine gelince
Gecen hafta 72.5 tim ve biliyosunuz diyete ara vermek zorunda kalmistim .persembede 73.1 gelmistim.hemen bi liste bulup basladim.ve 1 kg vermisim 4.gun bugun
Gecen hafta 72.5
Bugun 72.1

Herkese iyi geceler.ne yogun bir gunden ciktim tahmin edemezsiniz kızlar.misafirlerim yeni gittiler.diyetisyene gittik.4.6 kilo vermisim.4 kilo yag gerisi kas.esim 6.5 kilo Yeni kilom 92.6.cok sukur devami gelecek inşallah.
Cok iyisinn tebriklerr nasil seviniyo insan dimi.islh hedefine kadar bu azimle gidersin

biraz kacmis gibi geldi ama yurumekle cok iyi yapmissin.

Kabizligim vadi 3 gundur wc ye cikinca71.7 oldum

Yeniden bildirim yapiyorum
Gecen hafta 72.5
Persembe 73.1
Bugun 71.7

Tadi nasil hic icmedim bitki caylarindan pek hoslanmam

tadı güzel diyemem ama içilmicek gibi değil... ben limon koyuyorum içine bolca o şekil rahat içiyorum... sallamalardanda yaseminli yada bergamotlu tercih ediyorum...

bu arada sabah ki menümü yazmadım

1 köz kırmızı biber
1 domates
ufak 1 salatalık
beyaz peynir 1 kk dan fazla

1 lt su içtim başka birşey yemedim
Kabizligim vadi 3 gundur wc ye cikinca71.7 oldum

Yeniden bildirim yapiyorum
Gecen hafta 72.5
Persembe 73.1
Bugun 71.7

bende de aynısı olabilirmi acaba çünkü sabah dün içtiğim form çayına rağmen wc ye çıkamadım... şiş hissediyorum kendimi...

Kacgundur cikamiyosun?benim 3.gundu ondan farketti galiba.
Benim hep tembeldir bi ise yarayan form caylari ondada sinameki oldugu icin cok sık icmek istemiyorum

oluyor canım öyle arada yapcak bişey yok, saçlarına mineral olsun inşallah

Iyi geceler kızlar cenazemiz vardı.5 gündür memlekette idik. Yarın sabah dönüyoruz o yüzden tartım yok. Kilo bildirimi yapamayacağım canlarım

allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun

Herkese iyi geceler.ne yogun bir gunden ciktim tahmin edemezsiniz kızlar.misafirlerim yeni gittiler.diyetisyene gittik.4.6 kilo vermisim.4 kilo yag gerisi kas.esim 6.5 kilo Yeni kilom 92.6.cok sukur devami gelecek inşallah.

maşallah diyorum, koca koca alkışlıyorum

senin eve dalıp bütün bisküvileri alıp kaçasım var

dry_ik canım dün çok kaçtı ama gündüz kaçtı. akşam önümde neler yediler neler, ben yemedim

sabah
1 tatlı kaşığı kaymak
tereyağında 1,5 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk dil peyniri
salatalık
4 dilim ekmek(coştum)
şekersiz çay bissürü

ara
yarım nar

Merhabalar.evimi mıs gibi yaptim sira utu de ama biraz dinlemem lazimYeni diyet liste min fotografini yukledim.diyetime sadik oldugum icin hergun yazmasam da olur dimiIste bir ayda 4.6 kilo verdiren diyetim.ilki de hemen hemen aynıydı.yeni bir ay yeni hedeflere

Eklentiler

• 20150215_135654.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar moralim cok bozuk
kilo 79.5
Off off
herkes inceldigimi soyluyo bi tek tarti söylemiyo

Gel canim gotur hepsini bu kiloyla hala biskuvi ne deyim kendime

Canim sen supersin bende bekarken ankara da özel bi diyetisyen e gitmistim 6 ayda 12 kilo verdim cidden cok inatci kilolarim bana cok dua edin

Canim bende yanlis yaparsam farkinda olmadan sende uyar.ben kendi basima yapinca anlamiyodum o yuzden listeye gore gidiyorum.gecen senede kilo verme tecrubem oldugu icin soyluyorum
1 yumurta yedigimizde peynir yememeliyiz.sen hem bunu yapmissin ustune menemen yemissin.
2 pazar kahvaltilarinda diyetisyenimde bana 1 tatli kasigi recel bal yada sarelle veriyodu ama sen hem bunu yapip ustune biskuvi yemissin.belkide sekersiz diyettir onu belirtmemissin
3 nescafe yerine turk kahvesi icsen daha faydali .turk kahvesi metobolizma hizlandiriyo ama nescafe yagli kalorili bide sut yerine kremaliysa
4 fistik yerine badem ceviz yemelisin
5 aksam yemeginde sebze yogurt salata yiyince inan karnim cok doyuyor .listemde aksamim boyle.kalori olarakta uygun.sen mercimek ve manti yiyerek cift karbonhidrat almissin .mesela doktorumunda ayca kayaninda listesinde mercimek corbasi varken ekmek yenmiyor
Aslinda yediklerin cokk az miktar olarak doyurucu hic degil ama dengesiz grup olmus .kendine kotuluk yapma daha cok yiyip hem saglikli olursun hem kilo verirsin.
umarim kirmadim sen dedigin icin yazdim

Ay ben sabah kahvaltimi yazmayi unutmusum

Hafta sonlari kahvalti gec yaptigimiz icin oglenle birlestirip ona gore dengeliyorum.

Oglen et yemem gerekiyordu onun icin yumurta yedim
2 dilim cavdar ekmegi
1 kasik aciko
1 kasik mihlama
Cay

Ara olarak yesil cayimi icip 50 tane ip atladim.birazda egzersiz yaptim.
Adetliyken bacaklarim cok agriyor bi gecsin hergun arttirarak yapmayi dusunuyorum.
Aslinda leslie cok iyi geliyo bsna ama cok sıkiliyorum bide kizim videoyu kapatip duruyor yaptirmiyor.firsatiniz varsa leslie super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…