Cok iyisinn tebriklerr nasil seviniyo insan dimi.islh hedefine kadar bu azimle gidersinHerkese iyi geceler.ne yogun bir gunden ciktim tahmin edemezsiniz kızlar.misafirlerim yeni gittiler.diyetisyene gittik.4.6 kilo vermisim.4 kilo yag gerisi kas.esim 6.5 kiloYeni kilom 92.6.cok sukur devami gelecek inşallah.
biraz kacmis gibi geldiselam kızlar menumle baslıyorum
sabah 2 dilim ekmek 1 haslanmıs yumurta 4 yemek kasıgı menemen peynir zeytın ıkı catal da recel
ara 4 bisküvi
ara 1 kupa neskafe bir avuc fıstık
aksam 4 kasık mantı 4 tane mercimekli köfte ve yesillik
ara yarım dilim tavuk gögsü
suyu az ictim 2 litre olmustur
veee kızımı babasına bırakıp 1 saatten fazla yürüdüm bu cok iyiydi
Tadi nasil hic icmedim bitki caylarindan pek hoslanmam
Kabizligim vadi 3 gundur wc ye cikinca71.7 oldum
Yeniden bildirim yapiyorum
Gecen hafta 72.5
Persembe 73.1
Bugun 71.7
Kacgundur cikamiyosun?tadı güzel diyemem ama içilmicek gibi değil... ben limon koyuyorum içine bolca o şekil rahat içiyorum... sallamalardanda yaseminli yada bergamotlu tercih ediyorum...
bu arada sabah ki menümü yazmadım
1 köz kırmızı biber
1 domates
ufak 1 salatalık
beyaz peynir 1 kk dan fazla
1 lt su içtim başka birşey yemedim
bende de aynısı olabilirmi acaba çünkü sabah dün içtiğim form çayına rağmen wc ye çıkamadım... şiş hissediyorum kendimi...
Evet kızlar kaçak geldi...dünden beri diyet miyet kalmadı... nişanlım geldi. aslında o da diyette ama biz sadece dün sabah bişi bulamadık diye börek ymek zorunda kalmıştık... dünde akşama kadar yürüdük ama akşam ben gelirken nişanlımı zor ikna ettim çerez almamaya ama ablamlar doldurmuş... akşam ymeğimide ekmeksiz ve az az yedim ama yemek sonrası o çerez ve çikolata yokmu...
bir çerezlik kasesinde işte dolu çerez yedim... 3 kare fındıklı çikolata
bu sabahta özenle kahvaltı hazırladım...
3 dilim ekmek 1 i kepek 2 normal
az peynir
1 kırmızı biber
domates salatalık
3 yeşil zeytin yedim
öğlendn sonra dayanamadım çerez dürttü koca bi kase karışık çerez yedim...
akşamda annem mahsundu biraz bazı sebplerden ona jest yapim ddm biraz yüzü gülsün kalpli pizza aldım yarıdan az fazlasını yedim gerisini anneme vrdim yanındada 1 bardak kola
ben battım kızlar 1 haftalık yatırırmım gitti resmen
Iyi geceler kızlar cenazemiz vardı.5 gündür memlekette idik. Yarın sabah dönüyoruz o yüzden tartım yok. Kilo bildirimi yapamayacağım canlarım
Herkese iyi geceler.ne yogun bir gunden ciktim tahmin edemezsiniz kızlar.misafirlerim yeni gittiler.diyetisyene gittik.4.6 kilo vermisim.4 kilo yag gerisi kas.esim 6.5 kiloYeni kilom 92.6.cok sukur devami gelecek inşallah.
selam kızlar menumle baslıyorum
sabah 2 dilim ekmek 1 haslanmıs yumurta 4 yemek kasıgı menemen peynir zeytın ıkı catal da recel
ara 4 bisküvi
Kacgundur cikamiyosun?benim 3.gundu ondan farketti galiba.
Benim hep tembeldir bi ise yarayan form caylari ondada sinameki oldugu icin cok sık icmek istemiyorum
Canim hangisi kacmis sence bu benim cok cok azaltmis halim dahada azaltacagim insaallah sizlerin uyarisiylabiraz kacmis gibi geldiama yurumekle cok iyi yapmissin.
Gel canim gotur hepsini bu kiloyla hala biskuvi ne deyim kendimeoluyor canım öyle arada yapcak bişey yok, saçlarına mineral olsun inşallah
allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun
maşallah diyorum, koca koca alkışlıyorum
senin eve dalıp bütün bisküvileri alıp kaçasım var
Canim sen supersin bende bekarken ankara da özel bi diyetisyen e gitmistim 6 ayda 12 kilo verdim cidden cok inatci kilolarim bana cok dua edinMerhabalar.evimi mıs gibi yaptim sira utu de ama biraz dinlemem lazimYeni diyet liste min fotografini yukledim.diyetime sadik oldugum icin hergun yazmasam da olur dimi Iste bir ayda 4.6 kilo verdiren diyetim.ilki de hemen hemen aynıydı.yeni bir ay yeni hedeflere
Canim bende yanlis yaparsam farkinda olmadan sende uyar.ben kendi basima yapinca anlamiyodum o yuzden listeye gore gidiyorum.gecen senede kilo verme tecrubem oldugu icin soyluyorumselam kızlar menumle baslıyorum
ara 4 bisküvi
Emin ol en az yarim kilo giderAyıptr solemesi cuma akşamdan beri çıkmadm
gecen hafta bende boyleydim ama yilmak yerine daha cok gaza geldim.hatalarimi arayip toparlandim.moral bozmak yok devamKizlar moralim cok bozuk
kilo 79.5
Off off
herkes inceldigimi soyluyo bi tek tarti söylemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?