- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
canım tabiki soyleyeceksin ne demek burda onun için varız bura olmasa ben coktan bi hafta kilo veresem saldırırdım yemege diyeti falan bırakıpCanim bende yanlis yaparsam farkinda olmadan sende uyar.ben kendi basima yapinca anlamiyodum o yuzden listeye gore gidiyorum.gecen senede kilo verme tecrubem oldugu icin soyluyorum
1 yumurta yedigimizde peynir yememeliyiz.sen hem bunu yapmissin ustune menemen yemissin.
2 pazar kahvaltilarinda diyetisyenimde bana 1 tatli kasigi recel bal yada sarelle veriyodu ama sen hem bunu yapip ustune biskuvi yemissin.belkide sekersiz diyettir onu belirtmemissin
3 nescafe yerine turk kahvesi icsen daha faydali .turk kahvesi metobolizma hizlandiriyo ama nescafe yagli kalorili bide sut yerine kremaliysa
4 fistik yerine badem ceviz yemelisin
5 aksam yemeginde sebze yogurt salata yiyince inan karnim cok doyuyor .listemde aksamim boyle.kalori olarakta uygun.sen mercimek ve manti yiyerek cift karbonhidrat almissin .mesela doktorumunda ayca kayaninda listesinde mercimek corbasi varken ekmek yenmiyor
Aslinda yediklerin cokk az miktar olarak doyurucu hic degil ama dengesiz grup olmus .kendine kotuluk yapma daha cok yiyip hem saglikli olursun hem kilo verirsin.
umarim kirmadim sen dedigin icin yazdim
sabah
1 tatlı kaşığı kaymak
tereyağında 1,5 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk dil peyniri
salatalık
4 dilim ekmek(coştum)
şekersiz çay bissürü
ara
yarım nar
Gel canim gotur hepsini bu kiloyla hala biskuvi ne deyim kendime
Sağolun kızlar...
aranizdayim artık ama yorgunum hemde çok
Günaydın kızlar dün doğru düzgün yazamadım menülerimi size...
dün kü menüm
sabah yazmıştım
1 domates 1 ufak salatalık 1 közlenmiş kırmızı biber 1 kk dan fazla beyaz peynir
öğlen
1 porsyon brüksel lahanası 7 8 tane vardı
yarım porsyon tavuk sote 5 6 tane vardı
saat 17:30 da
1.5 yemek kaşığı beyaz leblebi
18:00 da
2 dilim portakal
akşam yemeği 19:40
4 parça ufak tavuk
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 ufak boy ayran 200 ml lik
akşam yeşil çay da içtim...
bu sabah tartıldığımda 400 gram daha eksik çıktım aslında ama olsun gene de kafa karıştırmayalım... kilom aynı yazsın bu haftaki listede
bu sabah a gelirsek
3 közlenmiş yeşil biber
yarım közlenmiş kırmızı biber
1 kk beyaz peynir
1 dilim (25gr) ekmek
yanlz kendimi hala çok çok şiş hissediyorum offf ndn böyle oldu bu hafta ya çok pişmanım yediklerime...
Günaydın kızlar dün doğru düzgün yazamadım menülerimi size...
dün kü menüm
sabah yazmıştım
1 domates 1 ufak salatalık 1 közlenmiş kırmızı biber 1 kk dan fazla beyaz peynir
öğlen
1 porsyon brüksel lahanası 7 8 tane vardı
yarım porsyon tavuk sote 5 6 tane vardı
saat 17:30 da
1.5 yemek kaşığı beyaz leblebi
18:00 da
2 dilim portakal
akşam yemeği 19:40
4 parça ufak tavuk
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 ufak boy ayran 200 ml lik
akşam yeşil çay da içtim...
bu sabah tartıldığımda 400 gram daha eksik çıktım aslında ama olsun gene de kafa karıştırmayalım... kilom aynı yazsın bu haftaki listede
bu sabah a gelirsek
3 közlenmiş yeşil biber
yarım közlenmiş kırmızı biber
1 kk beyaz peynir
1 dilim (25gr) ekmek
yanlz kendimi hala çok çok şiş hissediyorum offf ndn böyle oldu bu hafta ya çok pişmanım yediklerime...
Saol canim yanlis anlamadigin icin.sende beni takip et ne olur ne olmazcanım tabiki soyleyeceksin ne demek burda onun için varız bura olmasa ben coktan bi hafta kilo veresem saldırırdım yemege diyeti falan bırakıp
biliyorum hatam cok aslında cogu bildiğim sey ama uygulama yok ne yazıkki irade yani
yumurta ve peynir aynı anda yenmez biliyorum canım ama bir iki catal öyle bi p orsiyo n degil yani ama dikkat edegim artık
biskuviler genelde ligth urunler
neskafe de light süte sade nescafe katıyorum kremasız yani
turk kahvesiyle aram yok
önerilerini dikkate alacağımm
coook tesekkürler benim için uzun uzun yazmıssın
Canım ben de bitki çayı sevmem. Ama aktarsan hepsinden 100 gr olmak üzere mate funda yaprağı dağ kekiği yeşil çay biberiye alıyoruz. Bir kapta karıştırıyorum. Her gün 3 bardak içiyorum. Hem tadı güzel bence hem de metabolizmayı hızlandırıyor. Zaten içerkem böyle bir ter basıyor. Ben ilk korkmuştum. Ama aktardaki bey işe yarama belirtisi olduğunu söyledi eşim de onayladı onda da oluyormuş. Bir de ben denemedim ama eşim sporcu benim. İlk evlendiğimizde birden kilo aldı. Onlara kilo yasak. O da sandoroz sakızı aldı. Günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce bir su bardağı suya 1 yemek kaşığı sirke döktü ağzına da ondan aldı ikisini yuttu! Ve adam gözümüm önünde eridi. Ama tabi o spor da yapıyordu..paylaşmak istedim..Bu yesil cay ise yariyomu gercekten ben hic kullanmadim hayatimda bide sallamami iciyosunuz demlememi
Canım başın sağolsun.. Arkadaşlar okuduğum kadarına cevap vermek istedim.. Bir deIyi geceler kızlar cenazemiz vardı.5 gündür memlekette idik. Yarın sabah dönüyoruz o yüzden tartım yok. Kilo bildirimi yapamayacağım canlarım
ÇüNkü çoook özledim sizi canım dediğim gibi dağıtımca kendimizi kötü hissediyoruz çünkü midemiz terbiye oldugulit_me çok enerjik bir giriş yaptın valla hoşgeldin tekrardan sana bol bol afiyetler olsun eritmeside en kolayından olsun... bende 13 ve 14 şubatta dağıttım baya ya... ama bende feci bir şişlik hissediyorum kendimde... inşallah en kısa zamanda verelim bu kiloları =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?