kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Ben bugün tartı günü olduğunu unuttum desem? Neyse yarın sabah yazarım ama koptum resmen forumdan. Toparlanmam gerek. Akşamları toplu da olsa yazmalıyım...

Iyi geceler herkese bugunki menum

sabah dort tane pisi kucuk peynir meyve suyu

ara elma yarim kase sutlac

aksam bir tabak ispanak yemegi bir su bardagi yogurt

ara elma kilom 60 halaonce guzel verdim ama durdu gitmiyo

canım tabiki soyleyeceksin ne demek burda onun için varız bura olmasa ben coktan bi hafta kilo veresem saldırırdım yemege diyeti falan bırakıp
biliyorum hatam cok aslında cogu bildiğim sey ama uygulama yok ne yazıkki irade yani
yumurta ve peynir aynı anda yenmez biliyorum canım ama bir iki catal öyle bi p orsiyo n degil yani ama dikkat edegim artık
biskuviler genelde ligth urunler
neskafe de light süte sade nescafe katıyorum kremasız yani
turk kahvesiyle aram yok
önerilerini dikkate alacağımm
coook tesekkürler benim için uzun uzun yazmıssın

sabah
1 tatlı kaşığı kaymak
tereyağında 1,5 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk dil peyniri
salatalık
4 dilim ekmek(coştum)
şekersiz çay bissürü

ara
yarım nar

dünkü menümün devamı
100-125 g arası etsiz çiğ köfte
yarım lavaş

ara 1 porsiyon kazandibi

haftasonu çok giremedim kızlar haftasonları yoğun geçiyor ve kaçamaklı

Gel canim gotur hepsini bu kiloyla hala biskuvi ne deyim kendime

yok güzelim öyle deme, ama bisküviler bana çok sağlıksız geliyor süt yoğurt meyve çok az tüketiyorsun, bisküvi yerine bu saydıklarımı tüketmeye zorlasan kendini

Günaydın kızlar dün doğru düzgün yazamadım menülerimi size...

dün kü menüm
sabah yazmıştım
1 domates 1 ufak salatalık 1 közlenmiş kırmızı biber 1 kk dan fazla beyaz peynir

öğlen

1 porsyon brüksel lahanası 7 8 tane vardı
yarım porsyon tavuk sote 5 6 tane vardı

saat 17:30 da

1.5 yemek kaşığı beyaz leblebi

18:00 da
2 dilim portakal

akşam yemeği 19:40

4 parça ufak tavuk
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 ufak boy ayran 200 ml lik

akşam yeşil çay da içtim...

bu sabah tartıldığımda 400 gram daha eksik çıktım aslında ama olsun gene de kafa karıştırmayalım... kilom aynı yazsın bu haftaki listede

bu sabah a gelirsek

3 közlenmiş yeşil biber
yarım közlenmiş kırmızı biber
1 kk beyaz peynir
1 dilim (25gr) ekmek

yanlz kendimi hala çok çok şiş hissediyorum offf ndn böyle oldu bu hafta ya çok pişmanım yediklerime...

kuzum pişman olma olan oldu, biten bitti. yalnız dünkü menün süper olmuş

Bence de hiç pişman olma canım bir bilsen ben bu 5 günde neler neler yedimmm
lahmacun lar ama kalın kalın
kavurma yufka ekmek çikolata cips kek Diyarbakır kadayıfı ama aklıma gelmeyende var yani
Hiç pişman değilim
Tekrar devam bugün
hatta 14 günlük bir diyet yapacam şok diyet gibi birsey. Hayatım da ilk olacak bu

Saol canim yanlis anlamadigin icin.sende beni takip et ne olur ne olmaz
Bak aciklayici yazinca masum gorundu bana.

Gunaydin fit aday hatunlar
Dun aksam yemegimi yazmamistim
3 kasik hamsi bugulama
1 dilim cavdar ekmegi
Salata

Ara turk kahvesi

Sabah
Hemen suu
2 dilim cavdar ekmegi
Az beyaz peynir
1 cay kasigi aciko
Cay

Ara
Turk kahvesi
Oglen ne yicem bilmiyorum dolapta karnibahar ve pirasa var ama canim istemiyor

Eveeettttt öğlen yemeğimide jetttt hızıyla yemiş bulunmaktayım azcık mideme oturdu acelem vardı.zaten aceleden alakaya maydanoz bir menü oldu... neyse anlatayım

1 kase yayla çorbası
yarım porsyon et kavurma (15 tane falan)

Oglen
Isteksizce oldu
5 kasik tavuklu karnibahar
1 dilim cavdar ekmegi

Yogurtla salata kaldi onada malzeme yoktu kizim uyaninca markete gidecem ozaman yerim

Kızlar nihayet geldim anlayışınız için teşekkür ederim.. Ben bu hafta öyle abarttım ki mantılar börekler kebaplar.. Ama sanırım deli gibi de gezdiğimizden hiç kilo almamışım hala 58! Yapıştı bı kilo bana:) bugün zaten sabah 8 de uyuduk 12 de kalktık. Arkadaşın 2 de arabası vardı. Hemen tost yaptım. Kepekli ekmeğe! Ohh be normal hayata dönüş bu olsa gerek:)))) anneme uğradım arkadaşı uğurladıktan sonra. Çok uykusuzum dedim annem de nohut yapmış bi kaba koydu akşam yemekle uğraşma bunu yiyin diye. Sadece 4 yemek kaşığı nohut yiycem?! Bu hafta sürekli hareket etmem ve çok az yemem lazım! Yani kilo almadım ama kendimi rahatsız hissediyorum. Bu da iyi bir şey! Demek midemi terbiye etmişim!! Ayy sizi nasıl özlediysem ne anlattım değil mi bu arada ben yokken çok yazmışsınız hepsini okuyamadım.. Bi ara tek tek okuycam ama söz! Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum) ayy özlemişim valla sizi alışkanlık gibi oldunuz yaa:)))) kadınlar kulunünün fit insanlar

Bu yesil cay ise yariyomu gercekten ben hic kullanmadim hayatimda bide sallamami iciyosunuz demlememi
Canım ben de bitki çayı sevmem. Ama aktarsan hepsinden 100 gr olmak üzere mate funda yaprağı dağ kekiği yeşil çay biberiye alıyoruz. Bir kapta karıştırıyorum. Her gün 3 bardak içiyorum. Hem tadı güzel bence hem de metabolizmayı hızlandırıyor. Zaten içerkem böyle bir ter basıyor. Ben ilk korkmuştum. Ama aktardaki bey işe yarama belirtisi olduğunu söyledi eşim de onayladı onda da oluyormuş. Bir de ben denemedim ama eşim sporcu benim. İlk evlendiğimizde birden kilo aldı. Onlara kilo yasak. O da sandoroz sakızı aldı. Günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce bir su bardağı suya 1 yemek kaşığı sirke döktü ağzına da ondan aldı ikisini yuttu! Ve adam gözümüm önünde eridi. Ama tabi o spor da yapıyordu..paylaşmak istedim..
Iyi geceler kızlar cenazemiz vardı.5 gündür memlekette idik. Yarın sabah dönüyoruz o yüzden tartım yok. Kilo bildirimi yapamayacağım canlarım
Canım başın sağolsun.. Arkadaşlar okuduğum kadarına cevap vermek istedim.. Bir de dry_ik evet daha aktif olmalıyız. Bana spor konusunda gaz iyi gelir mesela.. Bi kaç gün burdaki arkadaşları dinleyip yürümüştüm! Bence de gazlayalım birbirimizi! Vee sonsuz_ol canım konu sahibim dün arkadaşımdan öğrendim ve denedim süper bir şey! Türk kahvesi içiyoruz ya.. Kapayıp fallandıktan sonra da olur! Telveyi yıkamıyoruz! Yüzümüze peeling yapıyoruz! O siyah nokta gözenekleri nasıl açılıyor nasıl yumuşacık oluyoruz anlatamam! Maske deyince aklıma geldi

gulit_me çok enerjik bir giriş yaptın valla hoşgeldin tekrardan sana bol bol afiyetler olsun eritmeside en kolayından olsun... bende 13 ve 14 şubatta dağıttım baya ya... ama bende feci bir şişlik hissediyorum kendimde... inşallah en kısa zamanda verelim bu kiloları =)

kızlar eve geçmeden menümü yazayım
sabah
müsli+1 su bardağı yarım yağlı süt

ara
2 bardak şekersiz çay

öğle
8 kaşık kadar nohut(etli)
3 kaşık bulgur pilavı
salata

ara
2 bardak şekersiz çay

akşam(?) onu da girebilirsem biara yazarım, yoksa yarın yazarım. öpüldünüz tek tek

ÇüNkü çoook özledim sizi canım dediğim gibi dağıtımca kendimizi kötü hissediyoruz çünkü midemiz terbiye oldu

Kızlar akşam aynı dediğim gibi 3 yemek kaşığı susuz nohut yedim. O kadar.. Muhtemel 10 gibi acıkırım o zaman da meyve yemeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…