Evet akşam da dediğim gibi dolma biber yaptım yoğurtla 2 tane yedim. Önden de çorba.. Bugn toplam cal 728:) benim zaten gnlük 1300. Az bile mutluyum bu sebepten:) su da 17 bardak olmuş.. Sizleri de su içemeye davet ediyorum kızlar
Menemeni ekmeksiz yemen önünde saygıyla eğiliyorum.. Ben menemen ve beyaz ekmek bir de.. Off.. Bir de kola keşke içmesek de ben de bazen dayanamıyorum ama zero içiyorum 0 cal mışSuyu iyi içmissin canim ben de 3lt su iciyorum tabi ayran ve sutleri saymiyorum bile
Ben de menümü yazayım
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
ara
1 bardak tarçınlı süt
öğlen
8 yk ispanak kavurmasi yumurtasiz
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi
Ara
1 bardak ayran + 3 ceviz içi
aksam
yumurtalı melemen
diyet kola 1 bardak
Salata
2 isirik pizza esime yaptim da
ara
1 elma yeşilcay
Menemeni ekmeksiz yemen önünde saygıyla eğiliyorum.. Ben menemen ve beyaz ekmek bir de.. Off.. Bir de kola keşke içmesek de ben de bazen dayanamıyorum ama zero içiyorum 0 cal mış
Canım ben de dayanamıyorum bu sebeple misafir gelmedikçe almıyorum. Misafir geldiğinde de zero içiyorum işte.. Hem tadını sevşyorum hem cal 0 mış diye işteSabah ve oglen bir dilim yiyince mecburen yemedim. Iyi de oldu. Kola da nadir olur zaten o da light. Yine de light urun kullanmak istemem tabi. Esim icince pizzanin yaninda bende dayanamadim. Aslinda ayran icmem gerekti
Selam kizlar dun giremedim kizimi uyutup yavrum burnu hala cok tikali acmaya calisirken cok agliyo ve tekrar tikaniyo tam bi kisir dongu tabi bu takaniklik emmesini ve uyumasini etkiliyo butun gunun yorgunluğuyla ondan once ben uyumusum
neyse tabi ki saglikli beslenmeye devam
dunku menum
sabah bol su ve buyuk bi kase yesil corba acili
Ara bir kase yagsiz tuzsuz patlamis misir
oglen bir kase yesil corba bir paket eti form (su mukavva gibi olandan)
Ara bir elma
aksam bir kepçe yesil corba 1 izgara tavuk pirzola cok cok kucuktu
3-4 kasik sossuz makarna
su uc litre olmustur
canim menun cok guzel, sossuz oldugu surece ben mantiya karsi degilim hatta cok severim :)) ben muhallebiye takildim, hergun yiyo musun? Bana mi oyle geldi kuzucum? Kalori cok degil kesinlikle
Canim ayrica menun de bir harikaaaaa......
Önceki menulee yok artik masallah sana
manti diyetiayen bana 5 kasik yiyebilirsin demişti. Rahat ol sorun yok bence.
sen muhallebi yazdikca benim de canim çekiyor
Ayni psikoloji bende de var canim sabah cok yemissem yada bişeyi kacirsam bugun gitti diye saliyorum kendimi maalesefGünaydın Ben yine sabah kahvaltıyı etiformla geçiştirdim çok kötü biliyorum ama sabah farklı bir şey yersem kendimi kötü hissetip öğlende yiyorum. Yanında peynir yedim ve iki dilim de domates.
Öğlen pırasa kavurması yiyeceğim.Yanında yoğurt. Akşam işten gidince ne olur bilemiyorum.
Dün akşam kızarmış hamsi yedim çok pişmanım ama ekmeksiz ve azcık yedim aslında
Hamside kızarmış güzel oluyor şimdi hakkını vermek lazım.
Dün akşam 1 saat yürüdüm umarım hamsilerden aldığım kaloriyi eritebilmişimdir.
Herkese mutlu bir gün olsun inşallah.
Sagol canım iyi dileklerin icinMerhaba kızlar:) canım ben 56 değilim aslında şuara midem hep boş.. Yemeğe başlatınca kesin 58 görücem yine:) ben bugün uzun bir aradan sonra tost yedim kepek ekmeğine.. Akşama da dolma yapmayı planlıyorum ama bakalım onu akşam yazarım.. Canımsonsuz_ol kızını öpüyorum umarım en kısa zamanda toparlar kendini..
Yok canim zaten sadece dune ozeldi ayda bir yapacagim boyle iyi oluyocanım iyi dayanmışsın dün, çok güzel ama bu kadar az yeme her zaman(3 günü geçme sakın)
canım yavaş yavaş iyileşecek kızın:) bu arada zor bir menü ama ayda 1 dayanılır tabi.. Ama normal besinlerini almayı sakın ihmal etme bir de emziriyorsun dikkat etmen lazım kendine..Selam kizlar dun giremedim kizimi uyutup yavrum burnu hala cok tikali acmaya calisirken cok agliyo ve tekrar tikaniyo tam bi kisir dongu tabi bu takaniklik emmesini ve uyumasini etkiliyo butun gunun yorgunluğuyla ondan once ben uyumusum
neyse tabi ki saglikli beslenmeye devam
dunku menum
sabah bol su ve buyuk bi kase yesil corba acili
Ara bir kase yagsiz tuzsuz patlamis misir
oglen bir kase yesil corba bir paket eti form (su mukavva gibi olandan)
Ara bir elma
aksam bir kepçe yesil corba 1 izgara tavuk pirzola cok cok kucuktu
3-4 kasik sossuz makarna
su uc litre olmustur
Canım o terbiyesizler kadın çalışanını et yığını vip lere sunulacak malzeme olarak mı görüyorlar!!! Çok sinirlendim! Bu ne terbiyesizlik! Sen onlara bakma canım! Diyetini onlar için değil hem sağlık hem de süper bir gelin olmak için yapıyorsun! O insanlarla iş dışı sakın muhattap olma canım.. Yemeklere gelince.. Dün için kızdım! Diyetini bozmakla kalmayıp sağlıksız şeyler yemişsin! Kızdım:) bugün menün iyi.. Beğendim.. Bir öneride bulunayım. Ben çalışırken öyle yapıyordum. Eğer işe otobüsle gidiyorsan bir durak önce in ve bin. Her gÜn yapınca inan işe yarıyor! O terbiyesizlere de sakın üzüldüğünü belli etme! Üzülürsen mutlu olur onlar! Hep gül inadına gülMerhaba kızlar bana ceza verin ya ceza verin... dün giremedim ve zaten diyetimede dikkat edemedim... çerezinden jelibonuna kadar yedim yani...
bugün gene döndüm düzene ama bugün de başım çatlıyor... bozmak istemiyorum daha da vermek istiyorum kilo...
şirketimden nefret ediyorum zaten istemeye istemeye geliyorum işe... boyum kilom herkese batıyor resmen... zeki eleman çalışkan eleman ama vip ler geldimmi kaybedin göz önünden... ben bu hayattan nefret ediyorum... bunun gibi mahlukatlar böyle yaptım mı sırf onlar yüzünden vermişim psikolojisi yaratmiyim diye diyet bile yapasım gelmiyor...
artık kimseyle konuşmak kimseye cevap vermek istemiyorum çünkü hepsi çok çirkinler riyakarlar gözümde... kafam resmen içinde davul çalmışlar gibi ve psikolojim alt üst...
neyse ya ...
bu sabah
1 yulaf kepeği ekmeği
2 kk peynir
öğlenden önce amirin zoruyla 1 ufak mini hoşbeş çilekli
öğlen 12:00 da
yarım porsyon kabak haşlama yemeği
1 kase ezo gelin
Merhaba kızlar bana ceza verin ya ceza verin... dün giremedim ve zaten diyetimede dikkat edemedim... çerezinden jelibonuna kadar yedim yani...
bugün gene döndüm düzene ama bugün de başım çatlıyor... bozmak istemiyorum daha da vermek istiyorum kilo...
şirketimden nefret ediyorum zaten istemeye istemeye geliyorum işe... boyum kilom herkese batıyor resmen... zeki eleman çalışkan eleman ama vip ler geldimmi kaybedin göz önünden... ben bu hayattan nefret ediyorum... bunun gibi mahlukatlar böyle yaptım mı sırf onlar yüzünden vermişim psikolojisi yaratmiyim diye diyet bile yapasım gelmiyor...
artık kimseyle konuşmak kimseye cevap vermek istemiyorum çünkü hepsi çok çirkinler riyakarlar gözümde... kafam resmen içinde davul çalmışlar gibi ve psikolojim alt üst...
neyse ya ...
bu sabah
1 yulaf kepeği ekmeği
2 kk peynir
öğlenden önce amirin zoruyla 1 ufak mini hoşbeş çilekli
öğlen 12:00 da
yarım porsyon kabak haşlama yemeği
1 kase ezo gelin
canım yavaş yavaş iyileşecek kızın:) bu arada zor bir menü ama ayda 1 dayanılır tabi.. Ama normal besinlerini almayı sakın ihmal etme bir de emziriyorsun dikkat etmen lazım kendine..
Canım o terbiyesizler kadın çalışanını et yığını vip lere sunulacak malzeme olarak mı görüyorlar!!! Çok sinirlendim! Bu ne terbiyesizlik! Sen onlara bakma canım! Diyetini onlar için değil hem sağlık hem de süper bir gelin olmak için yapıyorsun! O insanlarla iş dışı sakın muhattap olma canım.. Yemeklere gelince.. Dün için kızdım! Diyetini bozmakla kalmayıp sağlıksız şeyler yemişsin! Kızdım:) bugün menün iyi.. Beğendim.. Bir öneride bulunayım. Ben çalışırken öyle yapıyordum. Eğer işe otobüsle gidiyorsan bir durak önce in ve bin. Her gÜn yapınca inan işe yarıyor! O terbiyesizlere de sakın üzüldüğünü belli etme! Üzülürsen mutlu olur onlar! Hep gül inadına gül
Ve ben ne yedim! Ah bu T tatlitambak dün senin yüzünden canım menemen çekti:)))) sabah menemen yaptım ve beyaz ekmekle yedimAma naptım! Hemen yarım saat yürüdüm. Ütü yaptım(sauna etkisi) şimdi de ders çalışcam.. Ama ben öğlen falan yemiyorum ya bir şey olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?