- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 39
canım yavaş yavaş iyileşecek kızın:) bu arada zor bir menü ama ayda 1 dayanılır tabi.. Ama normal besinlerini almayı sakın ihmal etme bir de emziriyorsun dikkat etmen lazım kendine..
Canım o terbiyesizler kadın çalışanını et yığını vip lere sunulacak malzeme olarak mı görüyorlar!!! Çok sinirlendim! Bu ne terbiyesizlik! Sen onlara bakma canım! Diyetini onlar için değil hem sağlık hem de süper bir gelin olmak için yapıyorsun! O insanlarla iş dışı sakın muhattap olma canım.. Yemeklere gelince.. Dün için kızdım! Diyetini bozmakla kalmayıp sağlıksız şeyler yemişsin! Kızdım:) bugün menün iyi.. Beğendim.. Bir öneride bulunayım. Ben çalışırken öyle yapıyordum. Eğer işe otobüsle gidiyorsan bir durak önce in ve bin. Her gÜn yapınca inan işe yarıyor! O terbiyesizlere de sakın üzüldüğünü belli etme! Üzülürsen mutlu olur onlar! Hep gül inadına gül
bugünkü menün çok güzel canım, dünü unut şimdilik ama yaptığımız her hata bi hafta geriye atıyor. kendine bunu yapma emeklerine yazık etme. bu arada çok sinirlendim o nasıl mantık??? hiç bi şekilde resmiyetini yumuşatma bu insanlarla!!!! terbiyesizler!!! manken ajansımıymış orası!!! o viplerinde.... o insanların mantıklarının da.... bu tarz insanlara inadına gülümse, moralin bozuk olsa bile gülümse ki ellerine koz verme!
çok katılıyorum sana, ne çeşit insan müsveddeleriyle yaşıyoruz allahım!!!!
1 dilim ekmeğin kabuğu mu? 1 ekmeğin mi? bir dilim ekmekse hiiiiiççççç bişeycik olmazEvEt ekmeksiZ yedibir kabuk yedim iç yemedim kurtarır mıyım dersin
çok teşekkür ediyorum kızlar ama inanın ben bi süredir uğraşıyorum bunlarla... başta olay boy kısalığından başladı boyumda 165 cm kısa falanda değilim ama sonra anladım ki bana söyleyen şeflerim beni kırmamak için dememiş sonra çıktı dedikleri ortaya... burdaki insanlarında dilinde bunların sayesinde boyum kilom... artık 2 gün önce patlayıverdim ama gene kendi kendime...
bu sabah geldiğimdeyse artık hiç cvp dahi vermez oldum... yapılan terbiyesizlikleri seviyesizlikleri susarak duymayarak geçiştirmeye çalışıyorum ama birkez daha beni o genel merkeze çağırdıklarında çıkarıcam ben o sesi...
dün yediklerim içinde evet kızın bana kızın ki yapmayayım bir daha sonuçta gelinlik giyicem dimi... bugün daha da bozmıcam allahın izniyle ama başım çatlıyor...
yanımda süt var ve portakalla elma biirde etiform var
süt ü nescafe için getirdim akşamda elma ve portakalı paylaşırım arkadaşlarla çok midem bulanırsa 5 tanede etiform nasıl olur... sonrada evde geç oluyo yemem...
Ve ben ne yedim! Ah bu T tatlitambak dün senin yüzünden canım menemen çekti:)))) sabah menemen yaptım ve beyaz ekmekle yedimAma naptım! Hemen yarım saat yürüdüm. Ütü yaptım(sauna etkisi) şimdi de ders çalışcam.. Ama ben öğlen falan yemiyorum ya bir şey olmaz dimi
iyi olur canım, sen kendin ve gelinliğin için zayıfla. zayıflayınca yapacakları yalakalıklara kahkaha atarak cevap verirsin olur biter
1 dilim ekmeğin kabuğu mu? 1 ekmeğin mi? bir dilim ekmekse hiiiiiççççç bişeycik olmaz
aman zaten sırf evlenicem borç harç var işsiz kalmiyim die sıkıorum dişimi evlenince zaten şehir değişikliği yapıcam burdan çıkıcam sırf çıkıcam diye sabretmeye çalışıorum yani... yoksa bu resmen hakaret hepsi küçük beyinli küçük zihniyetliler onların yalakalılarına bile tahammül edemem heralde...
aman zaten sırf evlenicem borç harç var işsiz kalmiyim die sıkıorum dişimi evlenince zaten şehir değişikliği yapıcam burdan çıkıcam sırf çıkıcam diye sabretmeye çalışıorum yani... yoksa bu resmen hakaret hepsi küçük beyinli küçük zihniyetliler onların yalakalılarına bile tahammül edemem heralde...
Bence o 1 ekmektir... 1 dilim olsa yarim saat yürüyüş yapmazdı....
bu aksama da sebzeli omlet yapacagim insallah orucum da bugun
Yakinda cıkacak olmana sevindim canim.
senin duğun ne zamandı
haklısın aslında yalakalıkları bile sinirlendirir, çıkacaksan sen sadece kendinle ilgilen. s.ktir et onları(çok kızdım o yüzden böyle yazdım kusura bakmayın kızlar)
ivit yaaaaa, gördün mü bi de suçu sana atıyor(gulitcim takılıyorum kızma tamam mı )
allah kabul etsin canım, ohhhh afiyet bal şeker olsun çok güzel düşünmüşsün, hafif ve sağlıklı
Canım ya migren vardı sende dikkat et.. Ya bu arada benim eltim de amasyada çalışıyordu evlenince istanbula gelin gitti. İşten ayrılırken de tazminat aldı. Bir araştır istersen ben de eltime sorarım istersen. Ama en azından tazminatını al ohhh:))) bu arada ye ki bit şeyler ilaç al canım. Öyle eti formla falan olmaz..kızlar öğlenden sonra 1 sütlü nescafe içtim... daha anca şimdi de 6 adet eti form yedim neden 5 değil 6 çünkü midem bulandı ve ilaç içmeliydim hala baş ağrım geçmedi halaaaaa... umarım geçerde işkenceye dönmez...
Canim ya cok üzüldüm nasil insanlar var anlamıyorum ki insanin kalbi dis goruntusuyle mi ruhun ruh guzelligi bu insanlar bunu hic bi zaman anlamicaklarMerhaba kızlar bana ceza verin ya ceza verin... dün giremedim ve zaten diyetimede dikkat edemedim... çerezinden jelibonuna kadar yedim yani...
bugün gene döndüm düzene ama bugün de başım çatlıyor... bozmak istemiyorum daha da vermek istiyorum kilo...
şirketimden nefret ediyorum zaten istemeye istemeye geliyorum işe... boyum kilom herkese batıyor resmen... zeki eleman çalışkan eleman ama vip ler geldimmi kaybedin göz önünden... ben bu hayattan nefret ediyorum... bunun gibi mahlukatlar böyle yaptım mı sırf onlar yüzünden vermişim psikolojisi yaratmiyim diye diyet bile yapasım gelmiyor...
artık kimseyle konuşmak kimseye cevap vermek istemiyorum çünkü hepsi çok çirkinler riyakarlar gözümde... kafam resmen içinde davul çalmışlar gibi ve psikolojim alt üst...
neyse ya ...
bu sabah
1 yulaf kepeği ekmeği
2 kk peynir
öğlenden önce amirin zoruyla 1 ufak mini hoşbeş çilekli
öğlen 12:00 da
yarım porsyon kabak haşlama yemeği
1 kase ezo gelin
canım yavaş yavaş iyileşecek kızın:) bu arada zor bir menü ama ayda 1 dayanılır tabi.. Ama normal besinlerini almayı sakın ihmal etme bir de emziriyorsun dikkat etmen lazım kendine..
Canım o terbiyesizler kadın çalışanını et yığını vip lere sunulacak malzeme olarak mı görüyorlar!!! Çok sinirlendim! Bu ne terbiyesizlik! Sen onlara bakma canım! Diyetini onlar için değil hem sağlık hem de süper bir gelin olmak için yapıyorsun! O insanlarla iş dışı sakın muhattap olma canım.. Yemeklere gelince.. Dün için kızdım! Diyetini bozmakla kalmayıp sağlıksız şeyler yemişsin! Kızdım:) bugün menün iyi.. Beğendim.. Bir öneride bulunayım. Ben çalışırken öyle yapıyordum. Eğer işe otobüsle gidiyorsan bir durak önce in ve bin. Her gÜn yapınca inan işe yarıyor! O terbiyesizlere de sakın üzüldüğünü belli etme! Üzülürsen mutlu olur onlar! Hep gül inadına gül
Afiyet olsun canim... aksam da ekmek yemezsin artikama senin kilon cok olmadigi icin birsey diyemiyorum ki sana
Boyun kaçti canim
Canım bakma o insanlara o kimmiş de sana laf atmışş!!! Terbiyesiz!! Biz ne zaman açık kapalı şişman zayıf güzel çirkin ayrımı yapmamayı öğrenicez o zaman insan olucaz.. Dur canım link atıcam sana isim içinCanim ya cok üzüldüm nasil insanlar var anlamıyorum ki insanin kalbi dis goruntusuyle mi ruhun ruh guzelligi bu insanlar bunu hic bi zaman anlamicaklar
bugun benim de benzer bi olay basima geldi hazımsız hanfendinin biri dis giyimimden oturu bana markette olmayacak terbiyesizlik ler yapti ama aldi agzinin payini
Canim ictenlikle söylüyorum moralini bozma degmez çünkü
sen gelinligini düşün prensesler gibi olacagini düşün ha 55 kilo olmazsinda 65 70 olursun ne olmuş o boyla gelinlik gayeet guzel olur sana
Canım bakma o insanlara o kimmiş de sana laf atmışş!!! Terbiyesiz!! Biz ne zaman açık kapalı şişman zayıf güzel çirkin
ayrımı yapmamayı öğrenicez o
zaman insan olucaz.. Dur canım link atıcam sana isim için
ya sorma canim bugun moralim.bozuktu bu olaydan oturu neysehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?
account/UserNameChangesonsuz_ol . Buradan değişiyor. Yarına mı canım??
Yiyeceksen de hepsinden tadımlık ye. Akşam da meyve ile geçiştir bence.. Bugnkü menünü de çok beğendim canım bu arada.. Spor
da can sağlığı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?