kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

çok teşekkür ediyorum kızlar ama inanın ben bi süredir uğraşıyorum bunlarla... başta olay boy kısalığından başladı boyumda 165 cm kısa falanda değilim ama sonra anladım ki bana söyleyen şeflerim beni kırmamak için dememiş sonra çıktı dedikleri ortaya... burdaki insanlarında dilinde bunların sayesinde boyum kilom... artık 2 gün önce patlayıverdim ama gene kendi kendime...
bu sabah geldiğimdeyse artık hiç cvp dahi vermez oldum... yapılan terbiyesizlikleri seviyesizlikleri susarak duymayarak geçiştirmeye çalışıyorum ama birkez daha beni o genel merkeze çağırdıklarında çıkarıcam ben o sesi...

dün yediklerim içinde evet kızın bana kızın ki yapmayayım bir daha sonuçta gelinlik giyicem dimi... bugün daha da bozmıcam allahın izniyle ama başım çatlıyor...

yanımda süt var ve portakalla elma biirde etiform var

süt ü nescafe için getirdim akşamda elma ve portakalı paylaşırım arkadaşlarla çok midem bulanırsa 5 tanede etiform nasıl olur... sonrada evde geç oluyo yemem...

iyi olur canım, sen kendin ve gelinliğin için zayıfla. zayıflayınca yapacakları yalakalıklara kahkaha atarak cevap verirsin olur biter

Afiyet olsun canim... aksam da ekmek yemezsin artik ama senin kilon cok olmadigi icin birsey diyemiyorum ki sana
Boyun kaçti canim

iyi olur canım, sen kendin ve gelinliğin için zayıfla. zayıflayınca yapacakları yalakalıklara kahkaha atarak cevap verirsin olur biter

aman zaten sırf evlenicem borç harç var işsiz kalmiyim die sıkıorum dişimi evlenince zaten şehir değişikliği yapıcam burdan çıkıcam sırf çıkıcam diye sabretmeye çalışıorum yani... yoksa bu resmen hakaret hepsi küçük beyinli küçük zihniyetliler onların yalakalılarına bile tahammül edemem heralde...

1 dilim ekmeğin kabuğu mu? 1 ekmeğin mi? bir dilim ekmekse hiiiiiççççç bişeycik olmaz

Bence o 1 ekmektir... 1 dilim olsa yarim saat yürüyüş yapmazdı....
bu aksama da sebzeli omlet yapacagim insallah orucum da bugun

Yakinda cıkacak olmana sevindim canim.
senin duğun ne zamandı

haklısın aslında yalakalıkları bile sinirlendirir, çıkacaksan sen sadece kendinle ilgilen. s.ktir et onları(çok kızdım o yüzden böyle yazdım kusura bakmayın kızlar)

Bence o 1 ekmektir... 1 dilim olsa yarim saat yürüyüş yapmazdı....
bu aksama da sebzeli omlet yapacagim insallah orucum da bugun

ivit yaaaaa, gördün mü bi de suçu sana atıyor (gulitcim takılıyorum kızma tamam mı )
allah kabul etsin canım, ohhhh afiyet bal şeker olsun çok güzel düşünmüşsün, hafif ve sağlıklı

Bir ekmek değil yarım ekmeğin kabuğu sadece canım ben 165im. Ama etliyim. Göbeğim var birazcık ve basenim var! Saçma bit vücut yapım var. İdeal kilom 54. 4 kilo kaldı yani:))) Allah kabul etsim tambakcım. Kızmadım tabi bu arada suçu tambaka attım ki rahatladım:))) nihalcim sen de lütfen muhattap olma o insanlarla oh az kalmış.. Sabret azcık gitceksin o pisliklerin yanından!!!

Yakinda cıkacak olmana sevindim canim.
senin duğun ne zamandı

Eylülün ilk haftası canım kısmetse... ama temmuz ortası yıllık izne çıkıp ay sonu da işten çıkıcam... 1 buçuk ayda da son hazırlıkları yaparım heralde diye düşünüyorum...

sinirlenmemek ne mümkün canım... ömür törpüsüler resmen...

kızlar öğlenden sonra 1 sütlü nescafe içtim... daha anca şimdi de 6 adet eti form yedim neden 5 değil 6 çünkü midem bulandı ve ilaç içmeliydim hala baş ağrım geçmedi halaaaaa... umarım geçerde işkenceye dönmez...

Canım ya migren vardı sende dikkat et.. Ya bu arada benim eltim de amasyada çalışıyordu evlenince istanbula gelin gitti. İşten ayrılırken de tazminat aldı. Bir araştır istersen ben de eltime sorarım istersen. Ama en azından tazminatını al ohhh:))) bu arada ye ki bit şeyler ilaç al canım. Öyle eti formla falan olmaz..

Canim ya cok üzüldüm nasil insanlar var anlamıyorum ki insanin kalbi dis goruntusuyle mi ruhun ruh guzelligi bu insanlar bunu hic bi zaman anlamicaklar
bugun benim de benzer bi olay basima geldi hazımsız hanfendinin biri dis giyimimden oturu bana markette olmayacak terbiyesizlik ler yapti ama aldi agzinin payini
Canim ictenlikle söylüyorum moralini bozma degmez çünkü
sen gelinligini düşün prensesler gibi olacagini düşün ha 55 kilo olmazsinda 65 70 olursun ne olmuş o boyla gelinlik gayeet guzel olur sana

gulit_me canim sagol cevapla dan yapamadim
sen ismini nasil degistirdin bende degistirmek istiyorum cok uzun

Iyi akşamlar kizlar
menum
Sabah kucuk iki dilim ekmekten tost kasarli ve biraz peynir zeytin
ara 1 yumurta
Oglen 7-8 kasik ispanak kavurma
bir kase yogurt
ara 1 portakal 10 badem
aksam 1 kase prasa çorbası 6-7
minik kofte ve bol salata
suyumu iyi ictim sporumu yapcaktim ama kizim memeeee memeee diye tutturdu ;-);-) sonra da yapasim gelmedi

Afiyet olsun canim... aksam da ekmek yemezsin artik ama senin kilon cok olmadigi icin birsey diyemiyorum ki sana
Boyun kaçti canim

Canım bakma o insanlara o kimmiş de sana laf atmışş!!! Terbiyesiz!! Biz ne zaman açık kapalı şişman zayıf güzel çirkin ayrımı yapmamayı öğrenicez o zaman insan olucaz.. Dur canım link atıcam sana isim için

Kizlar yarin arkadasim geliyo mozaik pasta muska Börek ve kuskus salatasi yapcam umarim yemem

ya sorma canim bugun moralim.bozuktu bu olaydan oturu neyse
cok tesekkurler bakiyim degisir umarim
bu arada evet yarina dogru diyosun gunduz onunla yersem akşam sadece meyve yerim
bu ucgun az yeme isi bana yaradi ya acliga direncim kirildi çok şükür yoksa doydugumu hissetmiyodum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…