süper tutututuuhhh maşallah inşallah dilediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın...bende fena değilim işte bugün hiç iştahım yok mesela sabah kahvaltıyla duruyorum arada 2 hurma 2 kuru incir yedi akşamda yemem herhalde çok acıkırsam daha geç saatlerde bir ayran içtiğim zaman süper oluyor....hamdolsun baya alıştım kendimi dinç ve sağlıklı hissediyorum ilk hedefim 79 KİLO hadi hepimize kolay gelsin
inş canım hep beraber zayıflarızbenim ilk hedefim 1 ocak ta tartının90 nın altında göstermesi bakalım olacak mı
canım gerçekten çok iyi gidiyorsun
inşallah canım belkide daha önce nasib olur belli olmaz....neyse ya acelemiz yok az olsun ama öz olsun ki tekrar aynı zorluklarla karşılaşmayalım
inşallah canım malesef bende irade zayıf ama burada sizlerle motıve oluyorum busefer olacak inşallahbugun lesliemi yapamadım bilgisayar açmıyor acaba onu indire bilen varmı
inş canım bazen sanki veremezsem diye düşünceler geliyo aklıma
verirsin inşallah ben inanıyorum sana gayretlisin hep öyle ol inşallah...15 kilodan fazla kilo verdin büyük başarı devamı gelecek acelemiz yok
kızlar bugün sabah kalkar kalkmaz dayanamadım çikolatalı gofret yedimya ilk defa kendimi böyle iradesiz hissettim of neden yedim ki şimdi hep bu reklamlar yüzünden ya
bir kereden bir şey olmaz toparla kendini daha fazla spor yap bugün 30 dakika en azişte tamam üzülecek bir şey yok...hergün yersen olmaz işte
kızlar bugün sabah kalkar kalkmaz dayanamadım çikolatalı gofret yedimya ilk defa kendimi böyle iradesiz hissettim of neden yedim ki şimdi hep bu reklamlar yüzünden ya
kızlar haftasonu kımsecikler yoktu nerelerdesiniz ben koşturmaca ile geçirdim hafta sonunu kardeşimin düğünü var haftaya onunla uğraşıyorum ama diyet aynen devam tartım bozuldu tartılamıyorum eşımde yaptırmayalım bıraz tartılmazsan daha iyi olur diyor ama ben dayanamıyorum hastalık oldu bende hergün tartılmakbir hafta tartılmamayı deniycem bakalım nasıl dayanıcam:18:
Bence hergun tartilmk daha saglkli.haftada bir oldu mu hoooopp terazi sasiyo.hergun oldu mu kontrol edebiliyosun kndini.en azndan bnim icin oyle
bencede oyle ben 100 gr bile görsem mötive oluyordum hergun ama eşim kafana takıyorsun hayatın ondan ibaret oluyor diye kızıyor
çokkkkk haklısın zaten duramıycam sanırımbırak ne istiyosa desin =) kilo aldığın zamanda sen kilo mu aldın bu aralar :26: oluyor.
ne yap biliyomusun öyle bi durumda.banada oluyor bazen cünkü cikolata manyagının önde gideniyim kendimi frenlemeye calısıyorum bi kac gündür.canım tatlı özellikle cikolata istedigi zaman nescafe iciyorum.kahve hem metabolizmayı hızlandırıyor hemde tattlı istegini yok ediyor.cikolata isterse canın kendi kendini motive et uzaklaş hemen yanından :) benim gözümün önünde hep eşim cok seviyor abur cuburu.canım istedimi hayır diyorum yersen herşey biterya tatlı form bisküvisi eşliginde sekersiz nescafe iciyorum ya da sadece az sekerli nescafe :) birde tarcın cayının iyi geldigini okumustum cook uzun zaman önce ve bi kac kez uygulamıstım gercekten tatlı isteyemiyosun :) aklına gelse bile iştahın kabarmıyor.havuclu kek yapıp az sekerli onuda tüketebilirsin hem diger kekler gibi degil içinde bolca havuc var =)
iradesizlikle alakası yok canım vücut istiyo belli bi zamandan sonra takma kafana.o kadar kaçamaktan bişey olmaz.bidaha yemezsin olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?