- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.388
- 448
Evet aslinda bu beni her gun guzel yapar hahahahh ya aslinda bu benim tahminim ama %90 gercek bir tahmin oda inkar etmedi zaten.ama o kiz onun gezebilecegi bir kiz degil hatta onada dedim gercekten duzgun bir kiz olsa onu kiskanabilirdim bile ama bu 18 yasinda sigara icen,alkolik,kufur eden,kiz kavgalarinin aranilan yuzu bir genc kiz.ondan kizla olmasi aslinda bana pek dokunmuyor ama benden iyi benden guzel yada konumu benden iyi bir yerde olsa muhtemelen kiskanir hatta kendime onu hedef bile koyabilirdim.
Suan onu unutmam cok daha kolay cunku icimde kiskanclik duygusu yok ve sadece o kizla oldugu icin midemi bulandiriyor.Allah o kizdanda razi olsun boyle biri olmasa inan atlatmam cok daha zor olurdu.
Diger onerilerinide dikkate alicam siteyi hemen inceliyorum canim kendime ilk once bir tarz belirlemem lazim cunku gercekten cok dengesiz bir giyim tarzim var :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
oo kız birde senn anlattığın gibiyse dert ettiiğine değmez zaten. Bırak canım ya kaybettiğine yansın o
Sen bundan sonra her şeyi kendin için yap. Kendini ii hisetmek için
Suan onu unutmam cok daha kolay cunku icimde kiskanclik duygusu yok ve sadece o kizla oldugu icin midemi bulandiriyor.Allah o kizdanda razi olsun boyle biri olmasa inan atlatmam cok daha zor olurdu.
Diger onerilerinide dikkate alicam siteyi hemen inceliyorum canim kendime ilk once bir tarz belirlemem lazim cunku gercekten cok dengesiz bir giyim tarzim var :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
oo kız birde senn anlattığın gibiyse dert ettiiğine değmez zaten. Bırak canım ya kaybettiğine yansın o