- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.620
- 158
Maalesef haklı konu sahibi inanın kayınvalideler de artık çalışan kadın arıyorSadece erkekler çalışan bayan istiyor, ev kızını kim ne yapsın a takıldım.
Belediyelerin kariyer merkezleri var, bulunduğunuz belediyenin internet sitesine bakın, ilçenizde oraya ilan veren iş yerleri ile iletişime geçebilirsiniz, kaydolun siteye uygun pozisyonlar çıkınca temsilcide yönlendirme yapıyor, şu an çalıştığım işi bu şekilde buldumArkadaşlar hayırlı geceler. Bu siteyi hep takip ederim ancak üye değildim. Konu açmak, biraz içimdekileri dökmek için üye oldum. 28 yaşındayım, bekarım ve ailemle yaşıyorum. İstanbul'dayım. 2 senedir işsizim. Bir türlü bir yere girmeyi beceremedim. Muhasebe kursuna gittim belki bir yerden iş çıkar diye. O da olmadı.
Artık 30 yaşıma girmeye son 1.5 yıl kaldı ve korkuyorum açıkçası. Kendimi bir yere sığdıramıyorum. İş desen yok. Hadi çalışmıyorum, evleneyim bari yuvam olsun. Anne olur yoluma bakarım diyorum. En azından evliyim ev kadınıyım derim. Ancak adayın adayı bile yok. Hem de erkekler çalışan bayan istiyor. Ev kızını kim ne yapsın? Yanlış anlamayın sırf evlenmek için evlenme düşüncem yok. Hayatta bir yer bulamıyorum kendime sıkıntım orada. Kendimi değerli hissetmek için arada bir Kızılay'a gider kan bağışı yaparım. 29 kez kan bağışı yapmışım :)
Bazen kendimi her konuda başarısız hissediyorum ortada kalmış gibiyim. Kursa gideyim diyorum kurslar dünyanın parası. Hadi uygun fiyatlı kurs buldum ıvır zıvır istiyorlar sırf o dünya para tutuyor. Tuttuğum şey elimde kalıyor. Sorum şu; benim gibi hisseden var mı? Ne yapmalıyım? Bu yazılarım size belki çok çocukca gelecek ama biraz rahatlamak istedim sevgiler <3
Maalesef artık böyle bir kriter oluştu, erkeklerin çoğu çalışan kadın istiyor hatta mümkünse memur olsun diye arıyorlarSadece erkekler çalışan bayan istiyor, ev kızını kim ne yapsın a takıldım.
Üzücü gerçektenMaalesef haklı konu sahibi inanın kayınvalideler de artık çalışan kadın arıyor
Eskiden sadece erkek için vardı bu kriterler. Şimdi bizede mi sıçramış. üzücüMaalesef artık böyle bir kriter oluştu, erkeklerin çoğu çalışan kadın istiyor hatta mümkünse memur olsun diye arıyorlar
Tek maaşla geçim devri bitti artıkEskiden sadece erkek için vardı bu kriterler. Şimdi bizede mi sıçramış. üzücü
Tek maaşla geçim devri bitti artık
Çok yüksek bir maaş alınmıyorsa erkeğin tek başına aile geçindirmesinin imkanı yok
Ama pozitif tarafından bakarsak kadınlar artık daha aktifler, yeni nesil çok erken yaşlarda ayaklarının üzerine basıyor, muhtaçlıklar, mecburiyetler azalıyor
Ben üzülerek size katilmiyorum kadın memur değilse özelinde %90ı asgari maaş verdiği için kadınlar ev gecindirme-ev isi-koca-kocuk arasında perişan olup duruyo
son 3 yılda özellikleSadece erkekler çalışan bayan istiyor, ev kızını kim ne yapsın a takıldım.
Çalışmıyorum o yüzden bu dikkatimi çekti sanırımson 3 yılda özellikle
öyle.geçinilmiyor çünkü tek maaşla hele ki büyük şehirlerde.ben erkek olsam ben de isterdim .
Uzun süreli işsizlik psikolojisi bu, nerede görsem tanırım. Hani amaaan benimki de hayat mı, evden işe işten eve denir ya mesela, işte insanın hayatını önce o rutine bindirip sonra o rutinden sıkılmaya bile ihtiyacı olur bazen.Arkadaşlar hayırlı geceler. Bu siteyi hep takip ederim ancak üye değildim. Konu açmak, biraz içimdekileri dökmek için üye oldum. 28 yaşındayım, bekarım ve ailemle yaşıyorum. İstanbul'dayım. 2 senedir işsizim. Bir türlü bir yere girmeyi beceremedim. Muhasebe kursuna gittim belki bir yerden iş çıkar diye. O da olmadı.
Artık 30 yaşıma girmeye son 1.5 yıl kaldı ve korkuyorum açıkçası. Kendimi bir yere sığdıramıyorum. İş desen yok. Hadi çalışmıyorum, evleneyim bari yuvam olsun. Anne olur yoluma bakarım diyorum. En azından evliyim ev kadınıyım derim. Ancak adayın adayı bile yok. Hem de erkekler çalışan bayan istiyor. Ev kızını kim ne yapsın? Yanlış anlamayın sırf evlenmek için evlenme düşüncem yok. Hayatta bir yer bulamıyorum kendime sıkıntım orada. Kendimi değerli hissetmek için arada bir Kızılay'a gider kan bağışı yaparım. 29 kez kan bağışı yapmışım :)
Bazen kendimi her konuda başarısız hissediyorum ortada kalmış gibiyim. Kursa gideyim diyorum kurslar dünyanın parası. Hadi uygun fiyatlı kurs buldum ıvır zıvır istiyorlar sırf o dünya para tutuyor. Tuttuğum şey elimde kalıyor. Sorum şu; benim gibi hisseden var mı? Ne yapmalıyım? Bu yazılarım size belki çok çocukca gelecek ama biraz rahatlamak istedim sevgiler <3
ben de çalışmıyorum uzun zamandır.ama artık yapılacak evliliklerde bu pek mümkün değil.herşey ateş pahası .tek maaşla ev araba almak tatile gitmek çocuk büyütmek imkansızÇalışmıyorum o yüzden bu dikkatimi çekti sanırım
Haklısınız ülke şartlarında zor. Rabbim kolaylık versin herkese. Sizinde rızkınıza bereket versinben de çalışmıyorum uzun zamandır.ama artık yapılacak evliliklerde bu pek mümkün değil.herşey ateş pahası .tek maaşla ev araba almak tatile gitmek çocuk büyütmek imkansız
Neden üzücü olsun? Durumlar bunu gerektiriyor. Çalışmak kötü birşey değil ayrıca.Eskiden sadece erkek için vardı bu kriterler. Şimdi bizede mi sıçramış. üzücü
Estağfurullah kötü bir şey demedim. Ben çalışmıyorum o yüzden bir an üzüldüm o kadar.Neden üzücü olsun? Durumlar bunu gerektiriyor. Çalışmak kötü birşey değil ayrıca.
Şu şartlarda bir erkek neden birini alıp tek başına bakmaya çalışsın? Sonra tatil yok, gezme tozma yok, eşya yok vs. Olaylar, olaylar…
Yok kesinlikle doğru söylüyorsunuz, kadınlar çalışmamalı demedim sadece ülkenin şartları realiyeti bile bozabiliyo işte bazen bu anlattığım gibi de olabiliyo. Şuan insanlar resmen ayı döndürmeye calisiyo kendine bı bluz alamadan ama inanıyorum bu günler de geçecekK kurabiye123 şartlar zor, kadınlar çok zorlanıyor ama çalışmak iyidir her zaman, tecrube kazanılır, iş hayatında yükselmekte söz konusu ,eğitimli kadınlar var herkes asgari ücretle çalışmıyor . Hiç birşey olmasa sigortası olur insanın, sağlık hizmeti olur, yorulmadan bir iş olmuyor. 27 yıl çalıştım, evim, arabam, birikimim var kimseye muhtaç değilim, fena mı oldu. Bugünün ekonomik şartlarına bakmayın, gün olur değişir, çalışmaktan kopmamak lazım
Çalışmak kötü bir şey değil Türkiye de çalışmak çok kötü bir şey...Estağfurullah kötü bir şey demedim. Ben çalışmıyorum o yüzden bir an üzüldüm o kadar.
2 maaşla da imkansız.anca ayda bir, iki kere kahvaltıya gidersiniz.ne evi ne arabası ?ben de çalışmıyorum uzun zamandır.ama artık yapılacak evliliklerde bu pek mümkün değil.herşey ateş pahası .tek maaşla ev araba almak tatile gitmek çocuk büyütmek imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?