2 maaşla da imkansız.anca ayda bir, iki kere kahvaltıya gidersiniz.ne evi ne arabası ? tatile de gidersiniz koca yıl taksit ödeye ödeye tekrar yazı edersiniz.çocuk olsa o aylık kahvaltıya da gidemezsiniz bez alırsınız. Durum o kadar vahim.ben de çalışmıyorum uzun zamandır.ama artık yapılacak evliliklerde bu pek mümkün değil.herşey ateş pahası .tek maaşla ev araba almak tatile gitmek çocuk büyütmek imkansız
aynen öyle.düşünmemeye çalışıyoruz psikolojimiz bozulmasın diye.başkaca elimizden ne gelir?koltuğum eskidi alamıyorum.çünkü aynı anda okul taksidi var kaskolar var sağlık giderleri var .birini alsak diğerlerini alamadan bir hayat sürdürür olduk.eskiden herşeyi düşünmeden alabiliyorduk.orta halliden fakirliğe düştük resmen.2 maaşla da imkansız.anca ayda bir, iki kere kahvaltıya gidersiniz.ne evi ne arabası ? tatile de gidersiniz koca yıl taksit ödeye ödeye tekrar yazı edersiniz.çocuk olsa o aylık kahvaltıya da gidemezsiniz bez alırsınız. Durum o kadar vahim.
Erkekler de artık ben neden birini alıp besleyeceğim ki diye düşünüyor. Çok haklı bir yakınma.Estağfurullah kötü bir şey demedim. Ben çalışmıyorum o yüzden bir an üzüldüm o kadar.
Aynen öyle kardeşim. Bu devirde de erkekler evlilikten kaçıyor. Zaten karşıma çıkanların çoğu cinsellik meraklısı oldu. Yeni tanışmışız daha dün bir bu gün iki konuyu cinselliğe getiriyorlar. Ciddi olmadığı belli. Çok afedersiniz sözüm meclisten dışarı ama artık erkeklerin cinsellik merakından midem kalkıyor.Erkekler de artık ben neden birini alıp besleyeceğim ki diye düşünüyor. Çok haklı bir yakınma.
Çocuklara oda almışız allahtan bir genç odası 30 bin neredeyseaynen öyle.düşünmemeye çalışıyoruz psikolojimiz bozulmasın diye.başkaca elimizden ne gelir?koltuğum eskidi alamıyorum.çünkü aynı anda okul taksidi var kaskolar var sağlık giderleri var .birini alsak diğerlerini alamadan bir hayat sürdürür olduk.eskiden herşeyi düşünmeden alabiliyorduk.orta halliden fakirliğe düştük resmen.
keşke yaşasaydım.ankara dayım ben.30 bin mi olmuş?kıza 14 bine almıştık pandemide.Çocuklara oda almışız allahtan bir genç odası 30 bin neredeyse
Siz yurt dışında yaşamıyor muydunuz?
Ekonomik olarak kaygılarını anlıyorum. Bende erkek olsam çalışan eş seçerdim. Ya da çalışan sevgili. Şu şartlarda evlenmek bile zor iken birde sırtımda kambur ile neden yaşayayım diye düşünürdüm. Umarım vakti gelince güzel bir iş bulursunuz.Aynen öyle kardeşim. Bu devirde de erkekler evlilikten kaçıyor. Zaten karşıma çıkanların çoğu cinsellik meraklısı oldu. Yeni tanışmışız daha dün bir bu gün iki konuyu cinselliğe getiriyorlar. Ciddi olmadığı belli. Çok afedersiniz sözüm meclisten dışarı ama artık erkeklerin cinsellik merakından midem kalkıyor.
Bazılarına da işsiz olduğumu, iş bulamadığım için evde olduğumu söylüyorum. O zaman da ağızları burunları yer değiştiriyor. Anlıyorum ki çalışan bayan istiyorlar. Zaten bir şekilde olmuyor ayrılıyoruz.
ProfiliniZde öyle görmüştüm sanki.. bizde o civarlarda almıştık şimdi aynı odaya bakıyoruz da uçmuş daha da uçacak.keşke yaşasaydım.ankara dayım ben.30 bin mi olmuş?kıza 14 bine almıştık pandemide.
koltuk takımı almam lazım tv odama alamadım.önce çocuğun eğitimi dedim çünkü.eski koltuk bile insanı mutsuz ediyor.erkekler nasıl evlensin çalışmayan kadınlarla?kadınlar da iyi işi olan erkek istiyor.herkes haklı.hayat iyice zorlaştıProfiliniZde öyle görmüştüm sanki.. bizde o civarlarda almıştık şimdi aynı odaya bakıyoruz da uçmuş daha da uçacak.
Şu an tekrar hesapladım 29.650 tuttu sepete ekledim öyle bakıyorumkeşke yaşasaydım.ankara dayım ben.30 bin mi olmuş?kıza 14 bine almıştık pandemide.
Bu gidişle daha da bir şey alamayız. Benim koltuklar şu an için gözüme batmıyor ama seneye bilmiyorumkoltuk takımı almam lazım tv odama alamadım.önce çocuğun eğitimi dedim çünkü.eski koltuk bile insanı mutsuz ediyor.erkekler nasıl evlensin çalışmayan kadınlarla?kadınlar da iyi işi olan erkek istiyor.herkes haklı.hayat iyice zorlaştı
telefon beyaz eşya vs fiyatları da çoştu.en iyisi tanzanya da bir kabileye gidip yerleşmek.eşya kıyafet vs derdi yok missssŞu an tekrar hesapladım 29.650 tuttu sepete ekledim öyle bakıyorum
bunu yazacaktım ... katılıyorum belediyelerin ücretsiz kursları var oraya gidin derim hem oradan kendinize arkadaş edinirsiniz vaktinizi değerlendirirsinizBelki halk eğitim kursları işinize yarar, ücretsiz diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?