- 10 Eylül 2022
- 50
- 12
- 8
- 24
- Konu Sahibi Suicidesud
-
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım. İsminden belli aman aman sakın öyle birşey yapma hayatın hep böyle devam etmeyecek tabi ki. Halan teyzen yengen genç biri yokmu eve gelen dedenlerle biraz konuşsa seni dışarı çıkarsa. Bir olay mı yaşandı sana mı güvenemiyorlar çevreye mi ?Herkese selam.Ben küçükken 7 yaşındayken babam cezaevine girdi 14 yıldır cezaevinde ve annem başkasıyla evlendi o zaman ben dedemlerle yaşıyorum ama dedemler baskıcı asla dışarı gondermiyorlar arkadaşlarımla buluşmama izin vermiyorlar 21 yaşındayım geçen yıl üniversiteye gidiyordum ama çok depresyondaydim ders çalışamıyordum yaptığım hiç biseyden zevk alamiyordum okulu bıraktım annemle görüşmüyorum bı bağımız yok zaten.suan evde tıkalı kaldım ailem herhangi bi işte çalışmama izin vermiyorlar sürekli her dakika her saat evdeyim ve çok bunaldım kpss ortaöğretime çalışmaya çalışıyorum ona da çalışamiyorum hayattaki hedefimi amacımı bulamıyorum sizce napmaliyim gerçekten intiharın eşiğindeyim artık kendimi caresiz hissediyorum
Kendileri hep böylelermis kendi kızlarını da böyle yetiştirmişler bı olay olmadıÇok üzüldüm çok geçmiş olsun canım. İsminden belli aman aman sakın öyle birşey yapma hayatın hep böyle devam etmeyecek tabi ki. Halan teyzen yengen genç biri yokmu eve gelen dedenlerle biraz konuşsa seni dışarı çıkarsa. Bir olay mı yaşandı sana mı güvenemiyorlar çevreye mi ?
Canım kpssye çalış kazanırsın işe başlarsın tüm hayatın değişir. Maddi bir sorununuz yok değil mi ? Mesela Kıyafet alırken babannenle çıkmıyormusun veya komşu kızlarıyla oturma kahve içme gibi şeyler yokmu Bol kitap oku film izle müzik dinle örgü örKendileri hep böylelermis kendi kızlarını da böyle yetiştirmişler bı olay olmadı
Maddi bi sorun yok kıyafet için de her şey için dedemle çıkıyorum çok bunaldım içimden bişey yapmak da gelmiyorCanım kpssye çalış kazanırsın işe başlarsın tüm hayatın değişir. Maddi bir sorununuz yok değil mi ? Mesela Kıyafet alırken babannenle çıkmıyormusun veya komşu kızlarıyla oturma kahve içme gibi şeyler yokmu Bol kitap oku film izle müzik dinle örgü ör
Haklısınız da kendimi bı turlu toparlayamiyorum ki sürekli evde olunca yaşadığım olaylar bana acı vermeye başlıyorBaşkalarının yaptığı hatayi yapıp, çareyi evlilikte bulma.yagmurdan kaçarken doluya tutulursun. Şehir disinda okuma imkanin varsa üniv şehir dışında oku.ama okumayı bırakma,paranı kazan yoksa bu hayatta hiç söz sahibi olamazsin
Sürekli odamdayim temizlik felan da yapmıyorumYani çalışmana müsade etmiyor,dışarı cikmana ve gezmene de müsade etmiyor.
Bütün gün ne yaptırıyorlar sana ? Temizlik ev isi vs mi ?
Yoksa evde olduğun sürece kendi halinde odanda.durmani mi istiyorlar ?
Ben anlamadım ki..
Sen de haklısın ama moralini yüksek tutmak için çaba göster Çünkü bu geçici bir süreç. Genç bir yengen halan teyzen yokmu biraz konuşsan onlarla gezsen ??Haklısınız da kendimi bı turlu toparlayamiyorum ki sürekli evde olunca yaşadığım olaylar bana acı vermeye başlıyor
Dedem onlarla da bı yere gondermiyor herkes kendi halinde zaten babam tarafının bana faydası yok dedem dışındaSen de haklısın ama moralini yüksek tutmak için çaba göster Çünkü bu geçici bir süreç. Genç bir yengen halan teyzen yokmu biraz konuşsan onlarla gezsen ??
Peki eve gelen kuzenlerin var mı ? Anne tarafınla hiç görüşmüyormusunuzDedem onlarla da bı yere gondermiyor herkes kendi halinde zaten babam tarafının bana faydası yok dedem dışında
Zor bi hayatın olmuş ama tekrar okuyabilirsin azmet sabret gayret göster kendi ayaklarının üstünde durMaddi bi sorun yok kıyafet için de her şey için dedemle çıkıyorum çok bunaldım içimden bişey yapmak da gelmiyor
Tamamda bunun bir anlamı yok ki.Sürekli odamdayim temizlik felan da yapmıyorum
Kızlarından cekmemisler onları da asla evden dışarı göndermişler öyle yetistirmislerTamamda bunun bir anlamı yok ki.
Sürekli ev isi yaptirsalar,köşe bucak temizlik yaptırıp yemek hazırlatsalar anlarımda bu şekilde bir anlamı yok.
Çalışıp para kazansan daha faydalı bu kişiler için.
Kimi neyden koruyup sakladıklarını anlamadım ben.
Aşırı mantıksız,zamaninda kızlarından çok cektilerse şimdi de sana mi çektirmek istiyorlar..
Garip,bir tuhaf..
Evet çok haklısınız teşekkür ediyorum umarım öyle yapabilirimKendine bi hedef koy
1 uniyi surda su bolum kazanicam
2 kpss de su puani yapip surda ise baslicam gibi hangisini yapmak istiyorsan hayalini kur, nasil yapicaksin nasil calisicaksin herdeyayi dusun. Bu sekilde hedefine kosarsan ne yalnizlik ne dedenler ne de yasaklar uzer seni. Uğrası hedefi ideali olmayan insan yorulur uzulur asla ilerleyemez. O yuzden hemen planlar kur ve uygulamaya basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?