Kendimi çok çaresiz hissediyorum

Bazen gerçekten evlenmeyi felanda düşünüyorum yani

Ne yapacağını bilmiyorum ama ne yapmaman gerektiğini kesinlikle biliyorum.
Çareyi asla bir erkekte arama.
Sıkıntı, baskı nedeniyle evlenme haa iyi biri karşına çıkarsa olabilir.
Önce halletmen gereken şey depresyonu aşmak, burada çare aradığına göre durumun farkinda ve akıllı bir kadınsın.
Tekrar okumak zor olabilir, ailene isyan edip iş bulmaya bakmalısın o baskılar mutlaka aşılır gerekirse kalp kirmaktan çekinme ama bu sürede sakın yanlış bir şey yapma.

Bende isyan etmek istiyorum ama ikiside çok yaşlı bişey olursa Allah bana sorar aman kul hakkı korkusu var ben hiç sesimi çıkarmadım bu zamana kadar

Canım üniversiteyi bırakmasaydın keşke. Ama geç değil bence üniversiteye gitmelisin. Oku hem çevren değişir hem de fikirlerin, hayata bakışın. Önünde uzun yıllar var biraz silkelen ve harekete geç. Sakın dedenlerden kaçayım diye evlenmeyi düşünme. Tanımadan etmeden kurtuluş diye görüp gideceğin adam dedenlerin evini bile aratabilir. Böyle örnekler o kadar çok ki.

Evet haklısınız teşekkür ediyorum umarım kendimi bı şekilde düzeltebilirim

Yanlış bilmiyorsam üniversite terkler için af çıktı.Afla okula geri dönüp devam edin.Kendi diplomanız kendi işiniz, kendi hayatınız olur.Cekip gider yeni bir hayat kurarsiniz.Universite okumaniz size farkli şeyler katar, kafaniz dağılır

Ben geçen yıl bıraktım birinci sınıftım bu yıl devam edebilirim aslında ama ailemin bana inancı yok sen okumazsin göndermeyiz diyorlar

Ben geçen yıl bıraktım birinci sınıftım bu yıl devam edebilirim aslında ama ailemin bana inancı yok sen okumazsin göndermeyiz diyorlar
Ya okurum de herkes okuyor de ikna et başka çaren yok evde ne yapacaksın öyle. Herkes bunalır o şekilde dışarı çıkma yollarına bak

iyi iste size bir sebep daha.inadina okuyup başarılı olun.Kendi ayaklarınızın üzerinde durun.Hayatin kime ne göstereceği belli olmuyor.Hergun burada ve çevremizde nelere şahit oluyoruz.Aldatilan, ezilen, şiddet gören kadınlar boşanip kendi ayaklarının üzerinde durma savaşı veriyor.Bu durumda iyi bir diploma yada meslek can simidi oluyor.Benim kizim 7 yaşında, ben 43 yaşında boşandım.Bir mesleğim, işim olmasa beni aldatan pisliği boşayip kızımla bir hayat kuramazdim.Tek gayem kızımı mutlu ve kendi ayakları üzerinde duracak bir üniversite - meslek sahibi yapmak

Saçmalama
Daha gencecik kızsın
Önünde çok büyük ve güzel bir hayat var.
Öncelikle okuluna devam et
Bir yandan da kpss çalış.

Bana dua eder misiniz bu aileyi üniversiteye gitmemw ikna edebilmem için ve gerçekten kariyer yapabilmem için

Geçen sene Üniversiteye kayıt yaptırmış olmalısınız bu durumda. Bu sene gidin ve okulunuza devam edin. Hangi bölümü kazanmıştınız ?

Geçen sene Üniversiteye kayıt yaptırmış olmalısınız bu durumda. Bu sene gidin ve okulunuza devam edin. Hangi bölümü kazanmıştınız ?
Sosyal hizmetler bölümü de ailemi ikna edemiyorum bı inanclari yok okuyacagima dair benim tüm enerjim söndü baskıyla büyüdüm asla hiç bı yere göndermiyorlar evde kendimi yalnız hissediyorum onlarla da bı muhabbetim yok

Geçen sene bir hata yaptığınızı ve okulunuza devam etmek istediğinizi söyleyin. Okulunuz başka bir şehirde mi , aynı şehirde mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…