Böyle yapan birinden zaten hayır gelir ki hiç takma önüne bak bnceDaha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
1,5 yılın da mı hatrı yoktu hemen gidip birilerini eklemiş bir sürü farklı kız. Hatta ona yazan bir kız vardı onu çıkarmıştı takipten gitmiş tekrar eklemiş.
Engelleyim mi hesap mı sorayım ikilemdeyim.
Lütfen mantıklı yorumlar yapın. :/ sinirim bozuldu. Kendimi çok değersiz hissettim.
bu ruh hastasından ne zaman uzak duracaksın? hala salmıyorsun adamıDaha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
1,5 yılın da mı hatrı yoktu hemen gidip birilerini eklemiş bir sürü farklı kız. Hatta ona yazan bir kız vardı onu çıkarmıştı takipten gitmiş tekrar eklemiş.
Lütfen mantıklı yorumlar yapın. :/ sinirim bozuldu. Kendimi çok değersiz hissettim.
Annesine kavgalıyız barışırız demiş. Çok da ayrıldığımızı düşünmüyor ve ona rağmen bunu yapıyor yani :/Ayrıldığın adamdan hangi vasifla hesap soracaksın ?
Bu hareket seni güçsüz göstermekten başka bir işe yaramaz.
Ki sorsanda seni çok umursayacagini düşünmüyorum.
Artık önüne bak ; milletin takipçi sayısına takilmaktan ziyade..
He adam barışmak istese kucağına atlayacaksınız yani...Annesine kavgalıyız barışırız demiş. Çok da ayrıldığımızı düşünmüyor ve ona rağmen bunu yapıyor yani :/
Hayır ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusuHe adam barışmak istese kucağına atlayacaksınız yani...
Ay bi de annesi ile mi konuşuyorsunuz hala? Ne gerek var?Annesine kavgalıyız barışırız demiş. Çok da ayrıldığımızı düşünmüyor ve ona rağmen bunu yapıyor yani :/
Daha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
Gerçekten cevabınız hayır olacak olsa perhizi de turşusu da umurunuzda olmazdı. Adam gidecek, biraz eğlenecek, başka kadınlarla takılacak, keyfine göre birini bulamazsa size geri dönecek siz de kollarınızı açıp kucaklayacaksınız.Hayır ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Kız mesaj atmıştı ve o da benim ğözümün önünde engellemişti. Her kavgamızda o kızdan örnek verilordu. X ile ben görüşsem mesela sen kızmaz mısın diye.Neden adamın kızı takipten çıkarmış olduğunu düşündünüz ?
Belki kız, adamın hesabını takip etmeyi bırakıp ; adamı da "takipçilerimden çıkar" seçeneğini kullanarak listesinden çıkarmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?