Kendimi çok değersiz hissettim.

Umursamamak kolay şey değil

Kız mesaj atmıştı ve o da benim ğözümün önünde engellemişti. Her kavgamızda o kızdan örnek verilordu. X ile ben görüşsem mesela sen kızmaz mısın diye.
Bunu da bilerek yaptı
Gözü kalmış.

Ne diye hesap soracaksin ki def et engelle

Hayır yapma sakın. Ama çok içimde kalır diyorsan sana yazdığı zaman her seyi yüzüne vuracağın günü bekle. Annesine öyle söylediğine göre size dönme niyeti var herhalde.

Annesine kavgalıyız barışırız demiş. Çok da ayrıldığımızı düşünmüyor ve ona rağmen bunu yapıyor yani :/

Siz adamın annesine ne dediğini nereden biliyorsunuz ?

Mantığım bitsin diyor ama konusunu açan avukat üyeymişsiniz. O konunuz üzerine adam için açtığınız 5.konu bu.

Bir önceki konunuz Bez parçası yüzünden?!!

İnsanlar barışın derse barışacak , uzak durun derse ; uzak mı duracaksınız adamdan ? İnsanların size ne söylemesini istiyorsunuz ?

Bekleyin o zaman kenarda, bulamazsa keyfine göre birini döner nasıl olsa. Bulursa da şansınıza küsersiniz artık napalım.
Teyzesi benim çalışanım. Ondan biliyorum. İnsanların ne diyeçeğini merak ediyorum. Evet tüm konularım onunla alakalı çünkü buraya da ilişkil hakkında konuşabilmek için üye oldum.
Barışayım mı diye sormuyorUm farkındaysanız içimdekileri dökeyim mi sessizce enğelleyim mi diyorum

5 konu önceki yorumları açın yeniden okuyun.

İçinizdekileri dökün. Bir güzel kavga eder sonra ağlayarak sarılır barışırsınız belki.

İçinizdekiler dökün. Bir güzel kavga eder sonra ağlayarak sarılır barışırsınız belki.
Haklısınız. O ne yaptığını bilmiyor mu. Söyleyip de ne olacak. Utanır belki dedim ama

Hesap sorunca utanıp pişman olacağını düşünmeyin.
iyice havalanıp artistlik edecektir...
Hala onun peşinde olmanız egosunu hoş kılar ...

Ama hiç umursamaz görmezseniz o zaman belki bir ihtimal yaptığının saçma olduğunu anlar.

Engellemek ?

Ne kadar süre dayanabilecek siniz?
Bugün engelleyip iki saat sonra dur bir bakayım ne yaptı,
acaba fark etti mi.?
Acaba yeni kız ekledi mı?
Şeklinde düşünceler ile defalarca engeli kaldıracak bir hava sezdim sizde.

Böylesi sizi komik duruma düşürür.
Hala onunla ilgileniyor olduğunuzu belli eder.

Herif solugu başkalarında almış neyin hesabını soracaksınız ayol karakteri belli olmuş işte.

Hiç bir şey yapmadım. Engellemedim de.. gözüm senden başkasını görmüyordan buralara ışık hızıyla geçebilmiş olmasına şaşıyorum sadece

Neden kendinizi küçük düşürmek istiyorsunuz ki? Bitmiş gitmiş. Siz bitirememissiniz kafanız da ama o bitirmiş.

Cevaplarınız da hala onun peşinde olduğunuz belli de, o sizi iplemiyor bunun farkında değilsiniz.

Bilemiyorum. İplemedigini düşünmüyorum. Kız güzel bir kız değil aksine itici buluyordu. Ama benim tepki vereceğimi biliyordu. Peşinde değilim devam etmesini istediğimden de değil ama her ilişki kısa ya da uzun yas sürecini hak eder bence

Uzun yas süreci mi? Bunun için uzun yıllar birlikte olmanız gerekir. Neyse konu bu değil. Siz yas sürecinde değilsiniz, öyle olsa hala onunla ugrasmazdiniz. Çirkin kız, itici kız, vs diyerek devam ediyorsunuz. Yaşınız küçük sanırım. Çünkü bu şekilde bir düşünceye 20 yaş altindakiler anca sahip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…