Gerçekten cevabınız hayır olacak olsa perhizi de turşusu da umurunuzda olmazdı. Adam gidecek, biraz eğlenecek, başka kadınlarla takılacak, keyfine göre birini bulamazsa size geri dönecek siz de kollarınızı açıp kucaklayacaksınız.
Umursamamak kolay şey değilGerçekten cevabınız hayır olacak olsa perhizi de turşusu da umurunuzda olmazdı. Adam gidecek, biraz eğlenecek, başka kadınlarla takılacak, keyfine göre birini bulamazsa size geri dönecek siz de kollarınızı açıp kucaklayacaksınız.
Bekleyin o zaman kenarda, bulamazsa keyfine göre birini döner nasıl olsa. Bulursa da şansınıza küsersiniz artık napalım.Umursamamak kolay şey değil
Gözü kalmış.Kız mesaj atmıştı ve o da benim ğözümün önünde engellemişti. Her kavgamızda o kızdan örnek verilordu. X ile ben görüşsem mesela sen kızmaz mısın diye.
Bunu da bilerek yaptı
Annesine kavgalıyız barışırız demiş. Çok da ayrıldığımızı düşünmüyor ve ona rağmen bunu yapıyor yani :/
Bekleyin o zaman kenarda, bulamazsa keyfine göre birini döner nasıl olsa. Bulursa da şansınıza küsersiniz artık napalım.
Teyzesi benim çalışanım. Ondan biliyorum. İnsanların ne diyeçeğini merak ediyorum. Evet tüm konularım onunla alakalı çünkü buraya da ilişkil hakkında konuşabilmek için üye oldum.Siz adamın annesine ne dediğini nereden biliyorsunuz ?
Mantığım bitsin diyor ama konusunu açan avukat üyeymişsiniz. O konunuz üzerine adam için açtığınız 5.konu bu.
Bir önceki konunuz Bez parçası yüzünden?!!
İnsanlar barışın derse barışacak , uzak durun derse ; uzak mı duracaksınız adamdan ? İnsanların size ne söylemesini istiyorsunuz ?
Teyzesi benim çalışanım. Ondan biliyorum. İnsanların ne diyeçeğini merak ediyorum. Evet tüm konularım onunla alakalı çünkü buraya da ilişkil hakkında konuşabilmek için üye oldum.
Barışayım mı diye sormuyorUm farkındaysanız içimdekileri dökeyim mi sessizce enğelleyim mi diyorum
İçinizdekileri dökün. Bir güzel kavga eder sonra ağlayarak sarılır barışırsınız belki.Teyzesi benim çalışanım. Ondan biliyorum. İnsanların ne diyeçeğini merak ediyorum. Evet tüm konularım onunla alakalı çünkü buraya da ilişkil hakkında konuşabilmek için üye oldum.
Barışayım mı diye sormuyorUm farkındaysanız içimdekileri dökeyim mi sessizce enğelleyim mi diyorum
Haklısınız. O ne yaptığını bilmiyor mu. Söyleyip de ne olacak. Utanır belki dedim amaİçinizdekiler dökün. Bir güzel kavga eder sonra ağlayarak sarılır barışırsınız belki.
Engellemek ?Hesap sorunca utanıp pişman olacağını düşünmeyin.
iyice havalanıp artistlik edecektir...
Hala onun peşinde olmanız egosunu hoş kılar ...
Ama hiç umursamaz görmezseniz o zaman belki bir ihtimal yaptığının saçma olduğunu anlar.
Engellemek ?
Herif solugu başkalarında almış neyin hesabını soracaksınız ayol karakteri belli olmuş işte.Daha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
1,5 yılın da mı hatrı yoktu hemen gidip birilerini eklemiş bir sürü farklı kız. Hatta ona yazan bir kız vardı onu çıkarmıştı takipten gitmiş tekrar eklemiş.
Engelleyim mi hesap mı sorayım ikilemdeyim.
Lütfen mantıklı yorumlar yapın. :/ sinirim bozuldu. Kendimi çok değersiz hissettim.
Bilemiyorum. İplemedigini düşünmüyorum. Kız güzel bir kız değil aksine itici buluyordu. Ama benim tepki vereceğimi biliyordu. Peşinde değilim devam etmesini istediğimden de değil ama her ilişki kısa ya da uzun yas sürecini hak eder benceNeden kendinizi küçük düşürmek istiyorsunuz ki? Bitmiş gitmiş. Siz bitirememissiniz kafanız da ama o bitirmiş.
Cevaplarınız da hala onun peşinde olduğunuz belli de, o sizi iplemiyor bunun farkında değilsiniz.
Uzun yas süreci mi? Bunun için uzun yıllar birlikte olmanız gerekir. Neyse konu bu değil. Siz yas sürecinde değilsiniz, öyle olsa hala onunla ugrasmazdiniz. Çirkin kız, itici kız, vs diyerek devam ediyorsunuz. Yaşınız küçük sanırım. Çünkü bu şekilde bir düşünceye 20 yaş altindakiler anca sahip olur.Bilemiyorum. İplemedigini düşünmüyorum. Kız güzel bir kız değil aksine itici buluyordu. Ama benim tepki vereceğimi biliyordu. Peşinde değilim devam etmesini istediğimden de değil ama her ilişki kısa ya da uzun yas sürecini hak eder bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?