Kendimi çok değersiz hissettim.

Siz neden sürekli inceden beni aşağılamaya çalışıyorsunuz. Dertleşmeye çalışıyorum sadece. İçimdekileri burda paylaşıyor olmam bir şey peşinde/amacında olmamı mı gerektiriyor. Öyle olsa ona yazardım burda tanımadığım kadınlara değil,değil mi?

Sizin değeriniz onun biçtiği ile ilgili değil. Sizin kendinize biçtiğiniz durum ile ilgili

Sizin değeriniz onun biçtiği ile ilgili değil. Sizin kendinize biçtiğiniz durum ile ilgili
Başlığı ben takipci sayısı diye girmiştim sabah başlık böyle değişmiş :/

Eminim itici buluyordur, kızı beğendiğini belli etmemek için öyle demiştir muhtemelen. Böyle gereksiz olumsuz yorumların altından bastırılmaya çalışılan duygular çıkıyor genelde.

Siz beni sinir etmek için takip etti diye düşünüp teselli ediyorsunuz kendinizi belli ki.

Ben kendimi teselli edebilen biri değilim. Anlamaya çalışıyorum sadece. Beğenmiş olabilir tabiki. Kimseye bunu demek istemem ama görüp de vayy bee denilecek bir kız değil aksine…

Ayrildigina emin misin ne onemi var artik ne yaptigi bitmis
Gitmis seyin neyin hesabini soracaksin?

Gerçek yüzünü göstermiş aklı başkalarında olan birini bırakın gitsin değersiz hissetmeniz normal bu kadar çabuk unutmuş

Hesap sorarsanız kendinizi asıl o zaman degersizleştirirsiniz, ayrıldık sana ne kimi istersem takip ederim derse kendinize saygınız kalmamış olacak

Engelledim onu ve ortak tüm arkadaşları da çıkardım

maşallah ilişki uzmanı her yerden çıkıyorsunuz :) :)
Konunuzda ki yorumlarım hoşunuza gitmedi mi burdan saldırıyorsunuz size burdan cevap vereyim . Gurursuzluğa devam , 7. tokatta ayrılırsınız artık bakın bakim size aşık kocanız mesaj atmış mı , aman kaçırmayın koca önemli

ay ne ponçiksiniz cevriye hanım

Şimdi düşündüm kocayı boşasam ben de dünyayı ekleyebilirdim ajsjs. Yılların açlığı kolay mı ahajsj. Bunun sizin değerinizle ilgisi yok. Ayrılmış bitmiş, ne yapacak pipisini mi kestirip atacak. Mabede gidip yas mı tutacak. Eski kara sevdalar kalmadı deyip nine moduna girmek istemiyorum ama kadın erkek ilişkilerini bu kadar gözde büyütmesek keşke. İnsan aşık olur aşk biter. Sever, sevgisi de biter. Sürahide su bitince kafaya dikip damla gelmesini beklemiyoruz. Yeni su dolduruyoruz. İnsan evladı bencildir. Bunu bilirseniz kendinize buradan değer biçmezsiniz. Ben kocamdan ayrılsam tabi ki başka kadınlara ilgi gösterecek. Olmamış ki ayrılmış. Sevgisi bitmiş ki ayrılmış. Neyi beklesin.

Ayrıldığın kişinin başka kızları eklemesi senideğersiz yapmaz. Değerimizi belirleyen biziz. Sen kendini değerli görüyorsan tüm dünya değersiz görse kaç yazar? Ya da sen kendini değersiz görüyorsan tüm dünya değerli görse kaç yazar? O yüzden en önemli şeyin kendine bakış açın olduğunu unutma. Başka kızları eklemesi onun problemidir. Senin değil. Sen ayrıldığın an her şey bitti zaten. çakışan yollarınız paralele döndü. O yüzden senin hayatınla ilgili hiçbir şey yok. Kendi yoluna bakman lazım artık.

Yav engelle hem de bu dakikada def et hayatından bir karaktersiz için zerre üzülme değmez

Yav engelle hem de bu dakikada def et hayatından bir karaktersiz için zerre üzülme değmez
Engelledim,onu da arkadaşlarını da..
Ama hazmedemiyorum. Hiç bir boşluk yaratamamış olmayı bu kadar kolay yoluna gitmesini..

Engelledim,onu da arkadaşlarını da..
Ama hazmedemiyorum. Hiç bir boşluk yaratamamış olmayı bu kadar kolay yoluna gitmesini..
hepsi aynı olamaz heralde.
ben de 3 gün önce ilişkiye başlamaya çalıştığım biriyle bitirdim. şuan son hız 24 saat çevrimiçi olarak başkasıyla yazışıyor.
yani ben erkeklerdeki bu kafayı anlamıyorum. ama seni çok iyi anlıyorum
inan ben de her stalklayışımda o değersizliği yaşıyorum ve inanılmaz kötü
ama engelleme cesaretine göstermişsin bu da güzel. peki sana ulaşabileceği bir kanal kaldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…