Siz neden sürekli inceden beni aşağılamaya çalışıyorsunuz. Dertleşmeye çalışıyorum sadece. İçimdekileri burda paylaşıyor olmam bir şey peşinde/amacında olmamı mı gerektiriyor. Öyle olsa ona yazardım burda tanımadığım kadınlara değil,değil mi?Uzun yas süreci mi? Bunun için uzun yıllar birlikte olmanız gerekir. Neyse konu bu değil. Siz yas sürecinde değilsiniz, öyle olsa hala onunla ugrasmazdiniz. Çirkin kız, itici kız, vs diyerek devam ediyorsunuz. Yaşınız küçük sanırım. Çünkü bu şekilde bir düşünceye 20 yaş altindakiler anca sahip olur.
Başlığı ben takipci sayısı diye girmiştim sabah başlık böyle değişmiş :/Sizin değeriniz onun biçtiği ile ilgili değil. Sizin kendinize biçtiğiniz durum ile ilgili
Başlığı ben takipci sayısı diye girmiştim sabah başlık böyle değişmiş :/
Konu başlığım değişmiş ben de anlamadımAnlamadım
Eminim itici buluyordur, kızı beğendiğini belli etmemek için öyle demiştir muhtemelen. Böyle gereksiz olumsuz yorumların altından bastırılmaya çalışılan duygular çıkıyor genelde.Bilemiyorum. İplemedigini düşünmüyorum. Kız güzel bir kız değil aksine itici buluyordu. Ama benim tepki vereceğimi biliyordu. Peşinde değilim devam etmesini istediğimden de değil ama her ilişki kısa ya da uzun yas sürecini hak eder bence
Ben kendimi teselli edebilen biri değilim. Anlamaya çalışıyorum sadece. Beğenmiş olabilir tabiki. Kimseye bunu demek istemem ama görüp de vayy bee denilecek bir kız değil aksine…Eminim itici buluyordur, kızı beğendiğini belli etmemek için öyle demiştir muhtemelen. Böyle gereksiz olumsuz yorumların altından bastırılmaya çalışılan duygular çıkıyor genelde.
Siz beni sinir etmek için takip etti diye düşünüp teselli ediyorsunuz kendinizi belli ki
Ayrildigina emin misinDaha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
1,5 yılın da mı hatrı yoktu hemen gidip birilerini eklemiş bir sürü farklı kız. Hatta ona yazan bir kız vardı onu çıkarmıştı takipten gitmiş tekrar eklemiş.
Engelleyim mi hesap mı sorayım ikilemdeyim.
Lütfen mantıklı yorumlar yapın. :/ sinirim bozuldu. Kendimi çok değersiz hissettim.
Gerçek yüzünü göstermiş aklı başkalarında olan birini bırakın gitsin değersiz hissetmeniz normal bu kadar çabuk unutmuşDaha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
1,5 yılın da mı hatrı yoktu hemen gidip birilerini eklemiş bir sürü farklı kız. Hatta ona yazan bir kız vardı onu çıkarmıştı takipten gitmiş tekrar eklemiş.
Lütfen mantıklı yorumlar yapın. :/ sinirim bozuldu. Kendimi çok değersiz hissettim.
maşallah ilişki uzmanı her yerden çıkıyorsunuz :) :)Engelle görme
Konunuzda ki yorumlarım hoşunuza gitmedi mi burdan saldırıyorsunuzmaşallah ilişki uzmanı her yerden çıkıyorsunuz :) :)
ay ne ponçiksiniz cevriye hanımKonunuzda ki yorumlarım hoşunuza gitmedi mi burdan saldırıyorsunuzsize burdan cevap vereyim . Gurursuzluğa devam , 7. tokatta ayrılırsınız artık bakın bakim size aşık kocanız mesaj atmış mı , aman kaçırmayın koca önemli
Ayrıldığın kişinin başka kızları eklemesi senideğersiz yapmaz. Değerimizi belirleyen biziz. Sen kendini değerli görüyorsan tüm dünya değersiz görse kaç yazar? Ya da sen kendini değersiz görüyorsan tüm dünya değerli görse kaç yazar? O yüzden en önemli şeyin kendine bakış açın olduğunu unutma. Başka kızları eklemesi onun problemidir. Senin değil. Sen ayrıldığın an her şey bitti zaten. çakışan yollarınız paralele döndü. O yüzden senin hayatınla ilgili hiçbir şey yok. Kendi yoluna bakman lazım artık.Daha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
Yav engelle hem de bu dakikada def et hayatından bir karaktersiz için zerre üzülme değmezDaha ayrılalı bir hafta olmuşken,eski konularımdan bilen bilir bana yaptığı saygısızlıktan bitmişti(ona göre kıskançlık sahiplenme.,)
Engelledim,onu da arkadaşlarını da..Yav engelle hem de bu dakikada def et hayatından bir karaktersiz için zerre üzülme değmez
hepsi aynı olamaz heralde.Engelledim,onu da arkadaşlarını da..
Ama hazmedemiyorum. Hiç bir boşluk yaratamamış olmayı bu kadar kolay yoluna gitmesini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?