Kendimi çok küçük düşürdüm

Tayinnnnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
715
644
103
43
dun konu açmıştım enişteme yeğeni ile görüşmek istemediğimi söyledim oda baya uzun kizarcasina yazmış nolmus ki üç beş gün düşünmek istemiş sen hep arkadaşlarına göre çok fevri davranıyorsun falan filan adam daha ilk konuşmada ben bı hafta düşüneyim demiş adamı n borcu var boşanmış ama o düşünüyor...bilemedim enişteme çok sinirlendim hakksizmiyim acaba

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-24-15-09-14-082.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 981
Neyi düşünecek ki sanki sen onu istiyorsun da naz yapıyor gibi bsy olmuş bu borcunu da söylemesi ayrı tuhaf gercekten bence durma kaç

Özetle : Enişten yeğenini senin sırtından ''GARANTİYE'' alıyor. Adam için milli piyango gibi bir şeysin. Aklı selim bir insan , bu kadar borcu olan biri ile evlenip risk almaz. Eğer durum şöyle olsaydı : Yıllarca tanışıyor sevgili olmuş olsaydınız her koşulda birbirinize destek olan bir çift olsaydınız bu durum normal gelebilirdi. Hiç tanımadığın bir adam, neden boşandığı net olmayan, yığınla borcu olan üstüne üstlük kendini ağırdan satan bir adam düşünecem diyip kenara çekilip aklınca seni panikletip istediği şekilde kıvama getirmeye çalışan bir adam var karşında. Enişten asla seni düşünmüyor.

Bu kadar problemli adamları bulup nasıl mutlu olmayı hayal ediyorsunuz anlamadım,?
Bence bekar kalmak daha mantıklı
Boşanmış adamlardan uzak durun
Çoğunluğun para sorunları var durumu maddi iyi olan kadınların peşindeler

Son düzenleme:
Dıs kapının dıs mandalı enıste kendını fazla abin sanmasın, haddını bilsin.

Her yönden eksı bir adamla senı bas goz etmeye calismasi yetmezmis gıbı bir de kızmıs haspam.

O her yönden eksı adamın utanmadan bir DUSUNEYIM demesı? Neyi dusunecekse.

İnsanlardaki bu gereksiz ozguven corbadan cıkan sinek gibi.

Enisteni de adamı da bosver.

Son düzenleme:
Enisteyi ,yukaridan asagiya bi uikayin ,onlar sizi cok sakin bulmuslar ,onsan boyle bi tipi yamamaya kalkmislar ,ayip diye bisi var

Yaş kaç? Siz görev yapıyor musunuz? Ne sınavına çalıştınız merak ettim... adamın durumu düşündürücü. Kendinizi yakmayın bence

O dusunsun sen dusunme bu adamı boşver enişten de adamda ne hali varsa görsün.

Öğretmen olarak öğretmenlere cahil akrabaların bakışını bilirsiniz. Yaz kış maaş, yazın da ev hanımı izni çok, parası da bol tam evlenmelik yemelik kız derler.
Enişteniz borçlu harçlı, üstelik evlenmiş boşanmış yeğenine garanti maaşlı kız istiyor.
Böyle sığ insanlardan uzuk durun.
İleride her zaman sorun yaşarsınız.
Ayrıca yedi senelik evlilikten sonra tekrar deneyip ayrılmaları da mide bulandırıyor. Belki hala aklı eskide ondan hala düşünmek istiyor.
Yapmayın bunu kendinize

Bu devirde kadrolu devlette çalışan öğretmen altın yumurtlayan tavuktur.
Kendi kıymetini bil.
Sana kimin ne niyetle geldiğini iyi tart.

Ve lütfen yaşım geldi diye kriterlerinden fazla ödün verme

Boşanmış borçlu harçlı adamı ne yapacaksın

Burada konulara bak kadınlar neler yaşıyorlar da yine de boşanmamak için kırk takla atıyorlar

Bu devirde bir adam boşanmışsa yüzde 70 o kusurludur

Ama yeni tanıştıklarına karılarını b.k gibi anlatırlar ve hep de aldatılmış olurlar yersen...

İstisnalar kaideyi bozmaz ama benim eşim öyle değilciler sizi kastetmedim.

eniştene ne oluyor, kimsenin hayatına müdehalede bulunmasına izin vermeyin lütfen.

bir de adam ne düşünüyor bilmiyorum ama sizin durumunuzda pek düşünülecek bir şey yok. durum gayet net ortada

enıstenıde adamıda bosver

kımse kusura bakmasın ama adam dusunmusmudur dıye dusunmenızı bıle anormal buluyorum bu adam dusunse ne dusunmese ne allah askına ? dusundugunden ne medet umuyorsunuz kı bunun ?

tovbe tovbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…