Kendimi cok mutsuz hissediyorum

İyi tarafından bak en azından bu adama yıllarını harcamadan ne mal olduğunu görmüşsün... yaşın kaç daha gençsin dün de yani yeniden bir izdivaç gerçekleştirebilirsin hemde çok daha kaliteli birisi ile hem ikinci evliliğini ince eler sık dokursun... İnşallah çocuğun falan yoktur böyle bir adamdan sakın yapayım deme bence çok daha fazla üzülürsün bak
Çocuğum yok evlendigimizden beri ben çok istedim anne olmayı istiyordm fakat kocam hep erken dedi olmadı şimdi onada üzülüyorum belkide hiç anne olamayacağım hiç o hissi bilemeyecegim 😣bazen diyorum sabretseydi m birseyler degisirmiydi diye

Bunlar i söylerdi benimde zoruma gidiyor du dedim bu sekilde söylersen birgün giderim dedim ben gidene dur demem dedi yıkıldım insan karisina sahip cikmazmi o kapıdan cikamassin demezmi demedi

Ya diyeceğin çok basit aslında, gitmekten önce "Sen, karşısında kadınlığımı kullanmak isteyeceğim erkek ol da ondan sonra konuş. Beni kadın gibi hissettirebil önce, öyle höt sötle, şikayetle olmaz esas senin yaptığını çocuklar yapar" deyip kestirip atacak keyfine bakacaktın. Evliliğin ilk senesi aptal güç savaşları bunlar, eh eşin de belli ki biraz kıro bi tip, böyle laflar etmesi de olağan.

E ne olacak şimdi basıp gitmişsin, o da dediğim lafı yutmam diye diretecek? Görüyorsan yontma ışığı, dön evine gir altından çık üstünden, yont bu kütüğü; "Kadınım" dedirt, ama boyun eğmeden, kendini gram ezdirmeden oynat parmağında, gerekirse adım adım evlilik terapistine ikna et. Ama görmüyorsan bir ışık, uğraşma otur oturduğun yerde, kapına gelir mi gelmez mi sallama bile. Gelirse abartmadan süründür, sözünü alıp geri dön dene istersen, gelmezse de git sonuna kadar çünkü nasılsa öyle gider. Evliliğinin cicim ayında bunu yapan adam 10 sene sonra zaten kaşarlanır ağzına eder affedersin. Anlatabildim mi? Ölç tart biç, denemeye değer görüyorsan ona göre karar ver.

Benim bir arkadaşım vardı kocası buna diyormuş ki ben uzun kadın severim sen kısasın ben sarışın kadın severim sen esmersin !! Geldi sabaha kadar bunları söyledi ağladı durdu ..biz de haliyle yakınları olarak boşan böyle bir adamdan dedik sonra adamı boşadır ...kör ölür badem gözlü olur misali adam kıymetli oldu bu sefer bize başladı yuvamı yıktınız demeye iyi mi 🙄

Acaba cinsel anlamda mi dedi? Yoksa ev isleri yemek vs gibi konulari mi kastediyor? Anlayabilmek adina soruyorum. Ki neyi kastederse kastetsin, bir kadin cinsellikten ev isinden bilmem neyden ibaret degildir. Bir kadin sefkatliyse, merhametliyse,duyarliysa, hem kendine hem de karsisindaki insana deger vermeyi, empati yapmayi biliyorsa iste ona ben kadin gibi kadin derim.
Her ihtiyacını da yapardım üstüme düşeni ama böyle bir sonuç aklımın ucundan gecmezdi ama yazık oldu

Ailem yanlız dışarı cikmama dahi izin vermiyor bunları hak edecek ne yaptım hiç aklıma gelmezdi birgün 9 ay evli kalıp ayrilacagim çok zor esim dediğin sahip cikmassa çok zor
canim inan ben daha bekarken ailem baski kuruyodu var öyle baskici aileler sen kendi oluruna birak herseyi bende 7 aylik evliyim sevdigim adami aldim cok sukur rabbime sonsuz sukurler olsun ki skntim yok ama bende korku olusuyor böyle seyleri görünce Eğer başıma böyle bir şey gelirse gider çalışırım küçük bir evimi tutarım hayatıma başka insanları alırım yoluma bakarım sende öyle yap kuzenimin hikayesine çok benziyor Senin Hikayen o 6 ay evli kaldı şu an Bir fabrikada çalışıyor ve küçük bir evi var bi adamla tanıştı adam da çok seviyor onu evlenmeyi düşünüyorlar Adamın da bir kızı var bence sende git Kendi ayaklarının üstünde dur Güçlü kadın ol hiçbir zaman ezdirme kendini

Benim bir arkadaşım vardı kocası buna diyormuş ki ben uzun kadın severim sen kısasın ben sarışın kadın severim sen esmersin !! Geldi sabaha kadar bunları söyledi ağladı durdu ..biz de haliyle yakınları olarak boşan böyle bir adamdan dedik sonra adamı boşadır ...kör ölür badem gözlü olur misali adam kıymetli oldu bu sefer bize başladı yuvamı yıktınız demeye iyi mi 🙄

gülim mi kizim mi bilemedim 😅

Kims

Kimseyi dinleme o sözleri sen duyuyorsun bir ömür sen yaşayacaksın kendine bir zaman ver sonra hemen işe gir hayata başla çocuğun da yok herhalde bir hata ömürlük çekilmez de kendine Hee pişman olursa senin de gönlün varsa bu defa ona durması gereken çizgiyi kelimeleri göster ama güçlü ol erkekler ezecek birini bulduklarinda vicigini cikarir 😉
Benim çalışmama ailem izin vermiyor pismn olmaz ben gittim konusmaya kapılar yüzüme kapandı sonra geldim aradım bana dediği tekrardan biraraya gelirsek yazılı kışlı annemler ile oturcaz ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi 😣

Açıkçası bence de doğrusu bu. Dini boyutunu dışarda tutuyorum. Ancak ne yazık ki ülkemizdeki erkek hegomonyasi çok güçlü. Kendileri kadınlarla her seyi yaşamak ve sonrasinda el.degmemis kiz bulma pesindeler. Birlikte olduklari kizlar da sonrasinda burda da gördüğümüz gibi zar diktirme derdine düşüyorlar maalesef. Buna da dini kilif seçmişler sanki din sadece kadınlar zina yapmasın diyor. Bu hamur cok su kaldırır neyse
bravo👏

canim inan ben daha bekarken ailem baski kuruyodu var öyle baskici aileler sen kendi oluruna birak herseyi bende 7 aylik evliyim sevdigim adami aldim cok sukur rabbime sonsuz sukurler olsun ki skntim yok ama bende korku olusuyor böyle seyleri görünce Eğer başıma böyle bir şey gelirse gider çalışırım küçük bir evimi tutarım hayatıma başka insanları alırım yoluma bakarım sende öyle yap kuzenimin hikayesine çok benziyor Senin Hikayen o 6 ay evli kaldı şu an Bir fabrikada çalışıyor ve küçük bir evi var bi adamla tanıştı adam da çok seviyor onu evlenmeyi düşünüyorlar Adamın da bir kızı var bence sende git Kendi ayaklarının üstünde dur Güçlü kadın ol hiçbir zaman ezdirme kendini
Allah mutlulugunuzu bozmasın benim Ailem yanlız dışarı dahi cikartmior benim çalışmam imkansız bende kendi ayaklarımın üzerinde durmak isterdim

Benim çalışmama ailem izin vermiyor pismn olmaz ben gittim konusmaya kapılar yüzüme kapandı sonra geldim aradım bana dediği tekrardan biraraya gelirsek yazılı kışlı annemler ile oturcaz ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi 😣
Hatırladım aon cümleden bi daha konu açmıştın. Uzak dur arkadaşım. Allah a havale et

Ama çok mutsuzum etrafimda ne güzel mutlu evliler var karisina sahip çıkanlar benim ne eksiğim var niye böyle oldum bazen arasammi diyorum sonra boşver diyorum napacambilmiyorum çok çaresizim 😣
Hatırladım aon cümleden bi daha konu açmıştın. Uzak dur arkadaşım. Allah a havale et

Ya diyeceğin çok basit aslında, gitmekten önce "Sen, karşısında kadınlığımı kullanmak isteyeceğim erkek ol da ondan sonra konuş. Beni kadın gibi hissettirebil önce, öyle höt sötle, şikayetle olmaz esas senin yaptığını çocuklar yapar" deyip kestirip atacak keyfine bakacaktın. Evliliğin ilk senesi aptal güç savaşları bunlar, eh eşin de belli ki biraz kıro bi tip, böyle laflar etmesi de olağan.

E ne olacak şimdi basıp gitmişsin, o da dediğim lafı yutmam diye diretecek? Görüyorsan yontma ışığı, dön evine gir altından çık üstünden, yont bu kütüğü; "Kadınım" dedirt, ama boyun eğmeden, kendini gram ezdirmeden oynat parmağında, gerekirse adım adım evlilik terapistine ikna et. Ama görmüyorsan bir ışık, uğraşma otur oturduğun yerde, kapına gelir mi gelmez mi sallama bile. Gelirse abartmadan süründür, sözünü alıp geri dön dene istersen, gelmezse de git sonuna kadar çünkü nasılsa öyle gider. Evliliğinin cicim ayında bunu yapan adam 10 sene sonra zaten kaşarlanır ağzına eder affedersin. Anlatabildim mi? Ölç tart biç, denemeye değer görüyorsan ona göre karar ver.
Ben babmlara geldikten sonra bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim babannesibeni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim aradım bana dediği tekrardan biraraya gelirsek yazılı kışlı annemler le oturcaz annemlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi napayım sizce

Ülkemizde bazi seyler tabu olduğu için insanlar evlenmedrn ayni evde yasayamiyor çoğu cinsellik de yasayamiyor. Evlenince oluyor bunlar. Burda devreye ten uyumu cinsel doyumsuzluk vs gibi çok ciddi sorunlar girebiliyor maalesef. Özellikle cinsellikte sorun ve tatminsizlik evliligi temelden sarsabiliyor maalesef
Bence neden bu gibi geldi..
Yani çoğu evlilik zaten cinsellik yüzünden bitiyor.
Konu sahibi, cinsel hayatınızda bir anlaşmazlık olmuş olabilir mi? K Kldgyrdndvm
Doğru yorum yapılma açısından soruyorum yanlış anlamayın lütfen..
Çünkü cinsel uyum hiç yoksa evlilikler maalesef yürümüyor.

Bence neden bu gibi geldi..
Yani çoğu evlilik zaten cinsellik yüzünden bitiyor.
Konu sahibi, cinsel hayatınızda bir anlaşmazlık olmuş olabilir mi? K Kldgyrdndvm
Doğru yorum yapılma açısından soruyorum yanlış anlamayın lütfen..
Çünkü cinsel uyum hiç yoksa evlilikler maalesef yürümüyor.
Kendi istediği zaman yaklasirdi bana

Ben geldikten birkaçgün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim
E bu aynı konu zaten adam sizi istemiyor ki neden hala dava açmadın

Bu meseleyi herhalde beş veya altıncı kez okuyorum.
Elinizin yaptığı hoş değil fakat bu eleştiriler neden geliyor keşke onu da bir dinlesek.
Sizin giyiminiz, hareketlerinin onu gıcık etmiş olabilir mi?
Elinize burdan yedi düvelden laf söylemek kolay. Ama siz ısrarla aynı yerde sayıyorsunuz.

Bekara avrat boşamak kolay demişler... vurur kapıyı çıkardım sanırım.. Ama zor bir durum kardeş .!! insan nasıl sevdiği karısı illa helali ile böyle konuşabilir.. sen artık ona emanetsin çok ayıp ya böyle erkeklere yemin ederim tokatlamak istiyorum ....😡
Ben napayım karisiyim
Bekara avrat boşamak kolay demişler... vurur kapıyı çıkardım sanırım.. Ama zor bir durum kardeş .!! insan nasıl sevdiği karısı illa helali ile böyle konuşabilir.. sen artık ona emanetsin çok ayıp ya böyle erkeklere yemin ederim tokatlamak istiyorum ....😡
Ben napayım karisiydim gidecem demedim giderim dedim sen bilirsin dedi ben gidene dur demem dedi yıkıldım suan babamn evindeyim ne kendi aradı sordu nede ailesi ben yine gittim konusmaya kapıyı pattilar yüzüme ben böyle olsun diye mi evlendim tüm hayallerim yıkıldı anne dahi olamadım çok zor durumdayim biraz olsun sevmemis azıcık değer vermemis çok canım yanıyor

Back
X