Haklısınız aslında sadece hayatımda düzgün bir insan olsun istiyorum yaşım gereği hayatımı düzene sokmak istiyorum internet iyi bir seçim değil belki ama şuan sosyal çevrem pek yok geçen sene kursa gidiyordum arkadaş ortamım vs iyiydi bu yıl evden işi işten eve yavaş yavaş yalnızlığı derinliklerimde hissediyorum.
Ama karşınıza düzgün görünen ve sizinle ilişkiye devam eden ama aylar sonra sizi evli ya da nişanlı olduğu için bırakan biri çıkabilirdi. Aldatılma nedeni ile gittiğim psikolog bir şey demişti. Bize gelen ve eşini aldatmış olan erkeklerin en büyük savunması; ben internetten tanıştığım kadınlarla ciddi düşünmem ki, ben karımı seviyorum onlar sadece eğlence... hepsi ne yazık ki bu savunmayı yapıyor demişti. Düşünün yani eşim beni nişanlı iken sanal yolla epey bi boynuzlamış. Bana dediği tek laf oradaki kadınlar ciddi düşünülecek kadın değil. Ben de dedim senin de o zaman o küşümsediklerinden farkın Yok. Ama o bunu kabul etmiyor. Erkekler sanala girse bile çok edepli (!) ama kadınlara farklı gözle bakıyorlar. Ahlak abidesi çünkü onlar. Ben sizi küçümsemek için demiyorum ama oradan hayrını göreceğiniz biri çıkmaz size. Lütfen bekleyin kendi iyiliğiniz için. Yalnız kalmak daha iyidir sanaldan biriyle tanışmak
Ama karşınıza düzgün görünen ve sizinle ilişkiye devam eden ama aylar sonra sizi evli ya da nişanlı olduğu için bırakan biri çıkabilirdi. Aldatılma nedeni ile gittiğim psikolog bir şey demişti. Bize gelen ve eşini aldatmış olan erkeklerin en büyük savunması; ben internetten tanıştığım kadınlarla ciddi düşünmem ki, ben karımı seviyorum onlar sadece eğlence... hepsi ne yazık ki bu savunmayı yapıyor demişti. Düşünün yani eşim beni nişanlı iken sanal yolla epey bi boynuzlamış. Bana dediği tek laf oradaki kadınlar ciddi düşünülecek kadın değil. Ben de dedim senin de o zaman o küşümsediklerinden farkın Yok. Ama o bunu kabul etmiyor. Erkekler sanala girse bile çok edepli (!) ama kadınlara farklı gözle bakıyorlar. Ahlak abidesi çünkü onlar. Ben sizi küçümsemek için demiyorum ama oradan hayrını göreceğiniz biri çıkmaz size. Lütfen bekleyin kendi iyiliğiniz için. Yalnız kalmak daha iyidir sanaldan biriyle tanışmak
Yanlış anlamıyorum yok ne demek erkekler işte malesef haklısınız sanırım bende bir süre kimse ile görüşmek istemiyorum ama şuda var ki aldatmak isteyen adam illa sanaldan yapmaz bunu bizim eski iş yerinde bir arkadaş vardı orda başka bir çalışanla karısını aldatıyordu kadının bundan haberi yok tabi yani iyi insan kötü insan her yerer var bu demek değil ki sanal ortamı savunuyorum. 2007 den beri nette takılıyorum önce forum sitelerinde arkadaş edinmeye başladım sonra iş sosyal medya vs ama bir tane düzgün adama denk gelmedim bir arkadaş sohbet odasından tanıştı ve evlendi yıllar önce şans işi bu oda bende yok:)
Bencede saçma sapan onca insan içinde ben mi sırıttım bir silmek çok çocukça bir şey ama kendisi bilir dış görünüşü geç iki kelimeyi bir araya getirip zor cümle kuruyor güya okumuş kültürlü.
İşte güya okumuş ,yalan söylemediği ne malum.Bana psikiyatrım diyen biri güvenlik görevlisi çikmıştı sonradan.Her söylenene inanma lütfen.Büyük ihtimalle söylediği kadar eğitimli değil.
İşte güya okumuş ,yalan söylemediği ne malum.Bana psikiyatrım diyen biri güvenlik görevlisi çikmıştı sonradan.Her söylenene inanma lütfen.Büyük ihtimalle söylediği kadar eğitimli değil.
Canım benim problem sende değil çocukta. Bildiğin egosunu tatmin etmiş işte. Muhtemelen arkadaşları arasında " bu kızla görüştük ama yüz vermedim" gibi bir laf bile etmis olabilir.
Canım benim problem sende değil çocukta. Bildiğin egosunu tatmin etmiş işte. Muhtemelen arkadaşları arasında " bu kızla görüştük ama yüz vermedim" gibi bir laf bile etmis olabilir.
Anlatayım size başından geçeni arkadaşlar şimdi bir çocukla tanıştık internetten çok istedi görüşmeyi kabul ettim buluştuk bununla gayet güzel sohbet muhabbet bayağıda güzel giyinmiştim özen göstermiştim kendime neyse hatta kulakları biraz kepçe gibiydi onuda problem etmedim. Bir iki saat önce silmiş beni hiç yazmadan başıma ilk defa geliyor bu o kadar mı kötüyüm ben kendimi çok ezik hissediyorum şuan.
Benimkisi bir umut sadece belki olur diye göle yoğurt mayalamak gibi baştan kendimde çok düzgün birisi denk gelmeyecek biliyorum genede deniyorum umut işte bir umut. Sosyal çevrem var çalışıyorum iş yerinde bana uygun kimse yok olsa da istemezdim neyse çoğu arkadaşım zaten evli vs şuan tek rutinim iş ve ev arasında geçiyor malesef.
Benimkisi bir umut sadece belki olur diye göle yoğurt mayalamak gibi baştan kendimde çok düzgün birisi denk gelmeyecek biliyorum genede deniyorum umut işte bir umut. Sosyal çevrem var çalışıyorum iş yerinde bana uygun kimse yok olsa da istemezdim neyse çoğu arkadaşım zaten evli vs şuan tek rutinim iş ve ev arasında geçiyor malesef.
5. sayfaya kadar olan mesajlarınızı okudum. Adam kepçe kulaklı, kusurlarını görmezden geldim, takipçileri açık saçık vs... Adamın sizi niye sildiğini anlamak zor değil.
Taktığınız tek şey sizin nasıl silinebilir olduğunuz.
Muhabbetiniz nasıldı, nelerden konuştunuz bunlarla ilgili hiçbir detay yok, sadece adamın sizi silmeye layık biri olmaması alt metinli şeyler yazmışsınız.
Daha önce fotoğrafınızı görmüş. Demek ki beğenmiş ve görüşmek istemiş. Ama muhabbetiniz, hayat tarzınız, hayata bakışınız, espri anlayışınız gibi gibi beğenmediği 50 tane şey olabilir. Herkes herkesle anlaşacak diye bir şey yok.
Belki bunları değerlendirdi ve sizinle olamayacağını düşündü. Tek amacının yatağa atmak olması gerekmiyor yani.
Bir şey söylemeden silmesi hoş değil ama bir şey söyleseydi alacağı tepkiyi düşünmek de zor değil.