Evet resmimi görmüştüDaha önce fotoğraf falan atmış mıydınız ?
Yaptığı tam öküzlük yani.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama internet tanıştığınız insanı nasıl güvendiniz geçen hafta Müge anlıda sosyal medyada tanışıp öldürülen kadın vardı birde belkide karşı taraf sizi kullanmak istedi baktı o potansiyel yok çıkarmış bence verilmiş sadakanız varmış boşverin önünüze bakınAnlatayım size başından geçeni arkadaşlar şimdi bir çocukla tanıştık internetten çok istedi görüşmeyi kabul ettim buluştuk bununla gayet güzel sohbet muhabbet bayağıda güzel giyinmiştim özen göstermiştim kendimeneyse hatta kulakları biraz kepçe gibiydi onuda problem etmedim. Bir iki saat önce silmiş beni hiç yazmadan başıma ilk defa geliyor bu o kadar mı kötüyüm ben kendimi çok ezik hissediyorum şuan.
Hayır buluştuk silmiş sonra.Bulusmadan sonra hic konustunuz mu?
Evet resmimi görmüştü
Çokta mazbut gözüküyordu mütevazi hatta ben aşırı beğenmediğim halde mantıcıma göre olur diye düşünmüştümHayret o zaman.Hani beğenmedi falan desem fotoğraf falan gördüyse ve fotoğraftan çok da farklı değilseniz durum o değil bence.Ya başka biriyle falan daha konuşuyordu o iş oldu o yüzden ya da zaten biri vardı.Aklıma bunlar geldi.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama internet tanıştığınız insanı nasıl güvendiniz geçen hafta Müge anlıda sosyal medyada tanışıp öldürülen kadın vardı birde belkide karşı taraf sizi kullanmak istedi baktı o potansiyel yok çıkarmış bence verilmiş sadakanız varmış boşverin önünüze bakın
Yaşım 29 ama merkezi bir yerde buluştuk kafe de açıkcası sakınca görmedim bütün gün çalıştığım için imkanım yok başka türlü birisi ile konuşmak için.Yaşınız kaç bilmiyorum ama internet tanıştığınız insanı nasıl güvendiniz geçen hafta Müge anlıda sosyal medyada tanışıp öldürülen kadın vardı birde belkide karşı taraf sizi kullanmak istedi baktı o potansiyel yok çıkarmış bence verilmiş sadakanız varmış boşverin önünüze bakın
Anladım siz kurslara gidin arkadaş ortamınız yok mu tanışabileceğiniz düzgün insanlar üzülmeyin benceYaşım 29 ama merkezi bir yerde buluştuk kafe de açıkcası sakınca görmedim bütün gün çalıştığım için imkanım yok başka türlü birisi ile konuşmak için.
Hayır buluştuk silmiş sonra.
Yalan mı söyleyim sabırlık ne var bunda ?kulakları kepçeymiş de sorun etmemişsin allah razı olsun senden ya koca yürekli kız seni ahahahhahah ya sabır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?