Kendimi çok yıkık hissediyorum? :(

Hic uzulmeyin,iyi ki kurtuldunuz.
Manyak midir nedir belli degil.

Bu arada bulustugunuz kisinin yasi kacti ?

Aman hadsizmis olmadigi iyi olmus. Bir o mu var dunyada. Baskasi cikar. birinin yanlis hareketi sizi ezik hissettiriyor. Bosverin gitsin.

Ben internette tanisip evlendim hala yaşıyorum mesela

ya. bunlar dert mi allah askina insanlarda ne dert var. annesini korumya calisan cocuklar katil olan hayatlar ac kalan insanlar siddet goren kadinlar bunlar dert mi seni begenmeyeni istemeyen insanlar icin kendini yikik his etmenin ne onemi var gec aynani karsisina yuzunu yika de ki allaha sana sukurler olsun vardir bunda hayir kimsenin canindan degerli degil suan yasadigin hayat icin aldigin nefes icin sukur et sevgiyle kal kendini sevvvv sadece

Bence çeşitli kurslara katılın ki değişik insanlarla tanışırsınız

Müthiş bir yorum benimde aklıma bu karakter gelmişti bugün yani bir baktığımda çocuğun dr olması dışımda bir + sı yoktu zaten konuşma tarzı vs. Çok bilgili gelmedi gerçi belki değildirler neyse hepiniz haklısınız :)

Ben bu görüşe kesinlikle katıliyorum.Fotografini görüp gelmiş,begenmese zahmet etmezdi.Bi amacı olmali ve seni de bu amaca tam olarak uygun görmediyse tabi ki sıvışacak.Bi de böyle düşün.
Haklısınız aslında beğenmese uzun sohbette etmezdi zaten sonra baktı ki dediğiniz gibi konuşma tarzım vs istemedi iş çıkmaz diye. Bende netten tanışmalara çok sıcak bakmıyorum hatta birisi ilk buluşmada öpmüştü beni görüşmedim onla bir daha ama çevremde sosyal ortamım yok iyi bir insanla tanışmak için.

Belki kafa yapınız uymaz diye düşündü belki bir hareketiniz ya da sözünüz bu şekilde davranmasına sebep oldu neden illa güzelliğe bağlıyorsunuz ki konuyu

Belki kafa yapınız uymaz diye düşündü belki bir hareketiniz ya da sözünüz bu şekilde davranmasına sebep oldu neden illa güzelliğe bağlıyorsunuz ki konuyu
Oda mümkün ama günümüz erkeğinin ihtiyaçları daha farklı iki kaş göz etsem hayır demezdi bence.

boşver...

Internetten tanismak da illa tu kaka degil,demek ki zaten akli basinda,sohbeti düzgün bi kızsın.Bunu bi tecrübe say,internetten her turlü insan cıkabilir de ve yoluna devam et.Şimdi biraz avam olacak belki ama o da o tipiyle popo,gogus acan takipcileriyle mesgul olsun bırak.Düzgün bi profilde o takipcilerin işi ne?

Kadın sanal tanışmalara bile duygusal anlam yüklerken erkekler oralı bile olmuyor. Belki adam evli ve üç beş takılayım diyor. Belki nişanlı belki aynı anda 10 kişi ile konuşuyor ve biri aklına daha çok yattı. Ortada bir gerçek var o da sizin buna içerlediğinizin yüzde biri üzülmemiştir. Çünkü ciddi niyeti olan erkekler sanaldan tanışıp görüşeyim demiyor. Ayrıca biriyle tanışmak hayatınıza birimi almak zorunda değilsiniz. Zamanla olur inşallah. Belki de şu an dertsiz başınıza dert arıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…