Ben internette tanisip evlendim hala yaşıyorum meselaMüge Anlı'da her çeşit insan var yalnız.Kimse birbiriyle tanışıp görüşmesin o zaman.
Neresi yanlış ben anlamıyorum ki yüz yüze görüşebiliyorsan sıkıntı ne ? İnternet tanışmaya aracıdır,karşında görürsün olursa olur olmazsa herkes kendi yoluna işte,kafede oturarak adam mı öldüreceksiniz ?
ya. bunlar dert mi allah askina insanlarda ne dert var. annesini korumya calisan cocuklar katil olan hayatlar ac kalan insanlar siddet goren kadinlar bunlar dert mi seni begenmeyeni istemeyen insanlar icin kendini yikik his etmenin ne onemi var gec aynani karsisina yuzunu yika de ki allaha sana sukurler olsun vardir bunda hayir kimsenin canindan degerli degil suan yasadigin hayat icin aldigin nefes icin sukur et sevgiyle kal kendini sevvvv sadeceAnlatayım size başından geçeni arkadaşlar şimdi bir çocukla tanıştık internetten çok istedi görüşmeyi kabul ettim buluştuk bununla gayet güzel sohbet muhabbet bayağıda güzel giyinmiştim özen göstermiştim kendimeneyse hatta kulakları biraz kepçe gibiydi onuda problem etmedim. Bir iki saat önce silmiş beni hiç yazmadan başıma ilk defa geliyor bu o kadar mı kötüyüm ben kendimi çok ezik hissediyorum şuan.
Bence çeşitli kurslara katılın ki değişik insanlarla tanışırsınızBence bu işlet nasip işi arkadaşım 2007 de sohbet odasından tanıştı ve şimdi o insanla birlikte evli ve mutlu bende şans yok galiba yaşım ilerliyor umudum tükeniyor gerçek aşkı bulamadan ölüp gideceğim korkarım
Müthiş bir yorum benimde aklıma bu karakter gelmişti bugün yani bir baktığımda çocuğun dr olması dışımda bir + sı yoktu zaten konuşma tarzı vs. Çok bilgili gelmedi gerçi belki değildirler neyse hepiniz haklısınız :)Siz de beğenmemişsiniz aslında ama "mantığınızla" olur diye düsünmüssünüz.
Ki o aslında mantığınız değil; kısa ya da uzun süreli bi yalnızlık olabilir, duygusal boşluk olabilir, herhangi bi tatminsizlik olabilir... ama mantığınız değil.
Zira hemen hemen hiç tanımadıgınız (sanal bi ortamda tanıştıgınız bi adamla ilk buluşmanızdan bahsediyoruz) ve fiziksel olarak çekici bulmadıgınız bi adamla olur diye düşünmenin, olmayınca üzülmenin bi mantıgı yok.
Hayır sağlam bi duygu düşünce bagınız olsa agır kabalık etmiş öküz dersiniz, fiziksel olarak sizi cezbetmiş olsa tüh gitti taş gibi çocuk dersiniz ama ikisi de yok, ne yıkıklığı allasen.
Ne üzülecegim Mr. Kepçe Kulak beni beğenmedi diye düsünün, adamı böyle Mr. Spock gibi hayal etmeyi deneyin (siz kepce deyince ben boyle hayal ettim meselaEki Görüntüle 2236528 ), sonra da salın gitsin.
Kpss kursu spor salonu İngilizce kursu bilgisayar kursu gitmediğim kurs kalmadı :)Bence çeşitli kurslara katılın ki değişik insanlarla tanışırsınız
Haklısınız aslında beğenmese uzun sohbette etmezdi zaten sonra baktı ki dediğiniz gibi konuşma tarzım vs istemedi iş çıkmaz diye. Bende netten tanışmalara çok sıcak bakmıyorum hatta birisi ilk buluşmada öpmüştü beni görüşmedim onla bir daha ama çevremde sosyal ortamım yok iyi bir insanla tanışmak için.Ben bu görüşe kesinlikle katıliyorum.Fotografini görüp gelmiş,begenmese zahmet etmezdi.Bi amacı olmali ve seni de bu amaca tam olarak uygun görmediyse tabi ki sıvışacak.Bi de böyle düşün.
Oda mümkün ama günümüz erkeğinin ihtiyaçları daha farklı iki kaş göz etsem hayır demezdi bence.Belki kafa yapınız uymaz diye düşündü belki bir hareketiniz ya da sözünüz bu şekilde davranmasına sebep oldu neden illa güzelliğe bağlıyorsunuz ki konuyu
Herkes aynı değil benceOda mümkün ama günümüz erkeğinin ihtiyaçları daha farklı iki kaş göz etsem hayır demezdi bence.
Elbette ama günümüzde çoğu erkeğin beklentisi bu yönde özellikle büyük şehirlerde.Herkes aynı değil bence
İşte bende onu anlamıyorum açık saçık takipçileri var sanırım onlar rahatsız etmiyor ben ettim.Bu ne hız diyorum sadece. Acelesi neydi hemen sildi?
boşver...Anlatayım size başından geçeni arkadaşlar şimdi bir çocukla tanıştık internetten çok istedi görüşmeyi kabul ettim buluştuk bununla gayet güzel sohbet muhabbet bayağıda güzel giyinmiştim özen göstermiştim kendimeneyse hatta kulakları biraz kepçe gibiydi onuda problem etmedim. Bir iki saat önce silmiş beni hiç yazmadan başıma ilk defa geliyor bu o kadar mı kötüyüm ben kendimi çok ezik hissediyorum şuan.
Internetten tanismak da illa tu kaka degil,demek ki zaten akli basinda,sohbeti düzgün bi kızsın.Bunu bi tecrübe say,internetten her turlü insan cıkabilir de ve yoluna devam et.Şimdi biraz avam olacak belki ama o da o tipiyle popo,gogus acan takipcileriyle mesgul olsun bırak.Düzgün bi profilde o takipcilerin işi ne?Haklısınız aslında beğenmese uzun sohbette etmezdi zaten sonra baktı ki dediğiniz gibi konuşma tarzım vs istemedi iş çıkmaz diye. Bende netten tanışmalara çok sıcak bakmıyorum hatta birisi ilk buluşmada öpmüştü beni görüşmedim onla bir daha ama çevremde sosyal ortamım yok iyi bir insanla tanışmak için.
Fotosop var miydi?Evet resmimi görmüştü
Kadın sanal tanışmalara bile duygusal anlam yüklerken erkekler oralı bile olmuyor. Belki adam evli ve üç beş takılayım diyor. Belki nişanlı belki aynı anda 10 kişi ile konuşuyor ve biri aklına daha çok yattı. Ortada bir gerçek var o da sizin buna içerlediğinizin yüzde biri üzülmemiştir. Çünkü ciddi niyeti olan erkekler sanaldan tanışıp görüşeyim demiyor. Ayrıca biriyle tanışmak hayatınıza birimi almak zorunda değilsiniz. Zamanla olur inşallah. Belki de şu an dertsiz başınıza dert arıyosunuzBeğenmeyebilir beni tamam bende ona bayılmadım kulakları kepçe hatta arkadaşıma danıştım takılma böyle şeylere dedi şans verecektim bende. Silmek biraz fazla ama bence. Evlenme teklifi beklemiyordum bende sonuçta arkadaş kalabilirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?