Yüzün çok güzel bence işe zayıflamayla başlayabilirsin spora başla diyet yap bu süre içinde bol bol vitamin takviyesi al ki saçların ve cildin vitaminsizlikten bozulmasın daha sonra zaten bakış açın ve giyim zevklerinde değişir canımBen 26 yaşındayım. 1.55 boyum, 75 kilom. Saçlarım kıvırcık. Yaşımı göstermek istiyorum, ve çalıştığım bir isi yerinde birisinden hoşlanıyorum ve onun yanında çocuk gibi duruyorum resmen. Neler yapabilirim kendim için? Cilt, sac, kıyafet, diş, ayakkabi, çanta. Bütün onerilerinize açığım. Okuyanlara teşekkürler.
-sac rengi ve sekli bana nasıl gider sizce? Bunlari konusabilecegim bir kız arkadaşım olmadığı için buraya başlık açtım, kusura bakmayin
yaaa çok teşekkür ederim, kilo vereceğim kendim için evetYüzün çok güzel bence işe zayıflamayla başlayabilirsin spora başla diyet yap bu süre içinde bol bol vitamin takviyesi al ki saçların ve cildin vitaminsizlikten bozulmasın daha sonra zaten bakış açın ve giyim zevklerinde değişir canımRabbim kalbine göre versin
Kivircik saçta ombre güzel durur mu? Sürekli duzlestirmem gerekir mi pekiKilo verip ombre yaptır önerisine katılıyorum
Bewzilya fönü lazımKivircik saçta ombre güzel durur mu? Sürekli duzlestirmem gerekir mi peki
kaş rengini ve saç rengini açabilirsin makyaj da çok yakışır daha kiremit tonlarda rujlar çok yakışırBen 26 yaşındayım. 1.55 boyum, 75 kilom. Saçlarım kıvırcık. Yaşımı göstermek istiyorum, ve çalıştığım bir isi yerinde birisinden hoşlanıyorum ve onun yanında çocuk gibi duruyorum resmen. Neler yapabilirim kendim için? Cilt, sac, kıyafet, diş, ayakkabi, çanta. Bütün onerilerinize açığım. Okuyanlara teşekkürler.
-sac rengi ve sekli bana nasıl gider sizce? Bunlari konusabilecegim bir kız arkadaşım olmadığı için buraya başlık açtım, kusura bakmayin
Teşekkürler rrrrrrkaş rengini ve saç rengini açabilirsin makyaj da çok yakışır daha kiremit tonlarda rujlar çok yakışır
9 kg verdim, hala da vermeye devam ediyorum. Çok teşekkür ederim ya, o sizin kalbinizin güzelliği. Özgüven tavan bendeSüreciniz nasıl gidiyor ? Çok güzelsiniz bu arada.
Kıvırcık saçlıyım brushlight yaptırıyorum bir araştırın daha kullanışlı oluyorKivircik saçta ombre güzel durur mu? Sürekli duzlestirmem gerekir mi peki
9 kg verdim, hala da vermeye devam ediyorum. Çok teşekkür ederim ya, o sizin kalbinizin güzelliği. Özgüven tavan bende
Kilo verebilirsin ten rengin çok güzel hemen hemen ger saç rengi giderBen 26 yaşındayım. 1.55 boyum, 75 kilom. Saçlarım kıvırcık. Yaşımı göstermek istiyorum, ve çalıştığım bir isi yerinde birisinden hoşlanıyorum ve onun yanında çocuk gibi duruyorum resmen. Neler yapabilirim kendim için? Cilt, sac, kıyafet, diş, ayakkabi, çanta. Bütün onerilerinize açığım. Okuyanlara teşekkürler.
Harika çok sevindim sizin adınıza. Tebrik ederim. Her zaman kendimize değer vermeye devam çok şevke geldim bende9 kg verdim, hala da vermeye devam ediyorum. Çok teşekkür ederim ya, o sizin kalbinizin güzelliği. Özgüven tavan bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?