- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi biacayiphaldeyim
-
O fotograflar ve delillerle ikisine de dava acin. Arkadaslara katiliyorun kocanizin fonuna kadar herseyi alin, kiza da dava acin damgayi yesin. O delilleritoplarken esinize belli de etmeyin. Kizlar cik hakli seyler soylemis. Kiz bidaha ararsa da sesini de kaydedin. Nisanlisi bisey dedi mi peki resinleri gorunce?ve beni aradı bu kız dün akşam diyo ki özür dilerim kafam karışıktı bilmem ne.artık aramıcam eşini.dedim o iş bitti naparsanız yapın bak seni nasıl rezil edicem ailene de yolıcam fotoları diye yalvarırım yollama diyo bi de utanmaz arlanmaz.
İyi yapmışsın..Kızın nışanlısını nerden buldun peki? Onun tepkisi ne oldu bu duruma,konuştunuz mu hiç?yazışmalarını aldım bi de ben watsuptan görmiyim diye başka sitelerden yazışmışlar bu ahlaksızlar.
ben bu olayı eşimin memleketinde öğrendim ya ikinci şanstan sonra baktım olmuyo yine böyle ondan sonra yolladım.Nisanlisina ne zaman yolladin esin falan ortalik karisinca aramadi mi?
İyi yapmışsın..Kızın nışanlısını nerden buldun peki? Onun tepkisi ne oldu bu duruma,konuştunuz mu hiç?[/QUO
kızın instagramından buldum nişanlısını yok nişanlısıyla konuşmadık.kız aradı sonra işte kafam karışıktı brnim nişanlı mı seviyorum sen çok haklısın filn diyo utanmadan
canım bi de biz üniversite 1 de tanıştık 3 yıl sevgili 1.5 yıl nişan filn toplam 6 yıl olmuş çok gücüme gitti 3 aylık kız için yaptığı şey beni düşürdüğü noktalarHala nasıl sevebiliyorsun yapma lütfen. Evet en doğrusu bu. İyi ki çocuğun olmamış. Boşver ne güzel kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun. Ben olsam ona da, karşı tarafa da tazminat davası açardım böyle bir hakkın var biliyorsun değil mi? O kadına bile açabilirsin.
kesinlikle ve daha çalıştığı kurumdakilere bile anlatmayı düşünüyorum faceden insan içine çıkamasın böyleleri.Kadınada dava aç. Böyleleri, artık evli erkeklere bulaşmaktan korkar hale gelsin. Olay kazanacağın para değil, onun yiyeceği damga..
Bırakın şimdi bunu.. Aşk acinizi sonra da yaşarsınız. Ben burda sinir oldum. Donuna kadar alın! Rezil edin herkes ögrensin. Hatta öğretmenlikten men bile olabilir. Yüklü bi tazminat davası açın. Kız da damgasını yesin. Herkese ibret olsuncanım bi de biz üniversite 1 de tanıştık 3 yıl sevgili 1.5 yıl nişan filn toplam 6 yıl olmuş çok gücüme gitti 3 aylık kız için yaptığı şey beni düşürdüğü noktalar
canım bi de biz üniversite 1 de tanıştık 3 yıl sevgili 1.5 yıl nişan filn toplam 6 yıl olmuş çok gücüme gitti 3 aylık kız için yaptığı şey beni düşürdüğü noktalar
yok canım ama allahtan benim ilçede boşluk yoktu en yakın ilçeye gelmişti.artık o ilçeden tut evini dedim gidiş geliş yapıyodu yakın olduğu içinAtamasini iptal ettirmenin bir yolu yok mu. Nikah iptalile vs Ya cildirdim burada. İyice sorsaniz bir avukatla birine o atama iptal edilemez mi.
valla çok genişler anladığım kadarıyla nişanlısı bişey demedi kız aradı araları bozulmuş işte problem olmuş.yalvarıyo köpek gibi yollama aileme diyeO fotograflar ve delillerle ikisine de dava acin. Arkadaslara katiliyorun kocanizin fonuna kadar herseyi alin, kiza da dava acin damgayi yesin. O delilleritoplarken esinize belli de etmeyin. Kizlar cik hakli seyler soylemis. Kiz bidaha ararsa da sesini de kaydedin. Nisanlisi bisey dedi mi peki resinleri gorunce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?