kendimi enayi gibi hissediyorum

Enayilikle pek bir alakası yok yani eşin olacak adam karaktersizmiş. Tabiiki karı koca birbirine yardımcı olur nerden bilektiniz böyle yapacağımı. Ama affetmekle hiç iyi etmemişsin nasıl yedirebildin kendine bu durumu hayret!!! Geçmiş olsun

Size hayran kaldım. Kesinlikle enayi değilsiniz. Aferin, ezik biri degilmissiniz meslektaşım. Bırakın sevmeyi. Her türlü davayı açın. Resmi de ailesine yollayın. Rezil rusva olsun aşağılık kadın. Helal size, cogu kadin gibi evde oturup aglamamissiniz. Kadın dediğimiz bu olmalı

O fotograflar ve delillerle ikisine de dava acin. Arkadaslara katiliyorun kocanizin fonuna kadar herseyi alin, kiza da dava acin damgayi yesin. O delilleritoplarken esinize belli de etmeyin. Kizlar cik hakli seyler soylemis. Kiz bidaha ararsa da sesini de kaydedin. Nisanlisi bisey dedi mi peki resinleri gorunce?

Kadının telefonu var dimi sende? Mesaj at o kadına, konuştur, cevap verir o mesajları sakla delil olarak. MAHKEMEYE VER! (Facebook gibi sitelerin çıktıları pek anlam ifade etmiyor mahkemede başıma geldi oradan biliyorum. ) sakın acıma gözünün yaşına bakma. Özürlerine aldırma. Öğretmen birde belki iş hakkına bile son verilir. Eşini de sevmekten vazgeç. O senin sevgini haketse böyle yapmazdı.

canım bi de biz üniversite 1 de tanıştık 3 yıl sevgili 1.5 yıl nişan filn toplam 6 yıl olmuş çok gücüme gitti 3 aylık kız için yaptığı şey beni düşürdüğü noktalar

İğrençliğin bu kadarı... O adi kız üstünü örtmeden ailesine de ulaş. Yaptıklarını yanlarına kâr bırakma ,kafası karışıkmış kafası kopasıca

canım bi de biz üniversite 1 de tanıştık 3 yıl sevgili 1.5 yıl nişan filn toplam 6 yıl olmuş çok gücüme gitti 3 aylık kız için yaptığı şey beni düşürdüğü noktalar
Bırakın şimdi bunu.. Aşk acinizi sonra da yaşarsınız. Ben burda sinir oldum. Donuna kadar alın! Rezil edin herkes ögrensin. Hatta öğretmenlikten men bile olabilir. Yüklü bi tazminat davası açın. Kız da damgasını yesin. Herkese ibret olsun

Sen değil o düşmüş çamurun içinde hatta, bırak o pislikte boğulsun. Aynı hatayı bir daha yapma. Ne güzel mesleğin var, kimseye muhtaç değilsin. O kaybetti sen değil. Ama ikisine de acıma, intikamını al. Güçlü taraf sensin. Acı çekmeyi bırak. Çektir.

Canım sen enayi değilsin eşin ahlaksız. Bütün materyalleri topla ve donuna kadar al. Görsün gününü geri.

valla çok genişler anladığım kadarıyla nişanlısı bişey demedi kız aradı araları bozulmuş işte problem olmuş.yalvarıyo köpek gibi yollama aileme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…