kendimi enayi gibi hissediyorum

Eğei eşdurumundan geldiyse yıl içinde boşanırsa geri gider diye biliyorum. Bir avukatla görüşüp gerekli adımları atmaısınız. Eğer tayin iptal edilmezse tazminat davası açın.

valla pustu bi kösede haklısın diyo en ufak bişey diyemedi mesajları okuduğumu öğrenincesonradan işte arkadaşın da deiği gibi kafam karışıktı işte doğuda psikolojim bozuktu filn
Onların yaptığı hatanın bedelini sadece sen ödememelisin. Ben olsam kızın dünyasını başına yıkarım. Resimleri at, davanı aç. Edebildiğin kadar rezil et, celbi ailesine yolla yada iş yerine

Offf cok uzuluyorum boyle konulara..
İnsan sevdiginin kiymetini niye bilmez ki..
valla biz eşimle her şeyden önce çok iyi arkadastık o köpek gibi pişman olucak davayı açınca haftaya açıcam zaten işin ciddiyetini anlayınca yalvarcak ama son pişmanlık fayda etmicek artık

eşiniz ve o kız en iğrenç kelimelerini hakediyor ama siz kendinize enayi demişsiniz. hayır siz güçlü bir kadınsınız bunu da mahkemede göstereceksiniz! nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyor insanlar kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim. o kızın nişanlısına da size de allah sabır versin. nişanlısı durumu nasıl karşılıyor bilmiyorum ama çaktırmadan bi öğrenin hemfikirseniz beraber hareket edip intikamınızı alın. çünkü bu mide bulandırı insanlar bunu hakediyor.

nişanlısı şu an onun yanındaymış orda eşimden dolayı tanıdığım ortak bi bayan var o söyledi.hatta düğün tarihi almak için gitmiş adam kızın yanına öğrenince yazık benim gibi yıkılmıştır.cinsiyet ayrımına karşıyım ama erkeğe çok kötü hissettirmiştir.

valla biz eşimle her şeyden önce çok iyi arkadastık o köpek gibi pişman olucak davayı açınca haftaya açıcam zaten işin ciddiyetini anlayınca yalvarcak ama son pişmanlık fayda etmicek artık

Allah guzel gunler yasatsin size ne diyebilirim ki..
Kendim yasamis gibi icim bi burkuldu cok uzuldum..
Allahim en hayirlisi neyse onu nasip etsin insAllah..

bu arada arkadaşlar ben eşimin kızn yanına gittiğini gmailden öğrendim konum geçmişi diye bişeyden buldum gps açıkken gidilen her yeri kaydediyo tel aklınızda bulunsun. kızın nereli olduğunu biliyodum bi baktım gmaile sokağı bile çıktı kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…