- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi biacayiphaldeyim
-
Eşin birşey yapmıyor mu bu arada? Kızı tehdit ediyorsun falan ya hani..kesinlikle ve daha çalıştığı kurumdakilere bile anlatmayı düşünüyorum faceden insan içine çıkamasın böyleleri.
Eğei eşdurumundan geldiyse yıl içinde boşanırsa geri gider diye biliyorum. Bir avukatla görüşüp gerekli adımları atmaısınız. Eğer tayin iptal edilmezse tazminat davası açın.arkadaşlar kendimi enayi gibi hissediyorum ve hatta enayiyim.1.5 yıllık evliyiz eşimle.ben öğretmenim. biz evlendikten sonra onun ataması doğuda epeyce sıkıntılı bir yere çıktı.ben batıda gayet iyi bir yerde çalışıyorum.birbirimizi çok seviyorduk onun ataması çıktığı zaman(ataması evlendikten 6 ay sonra çıktı).işte neyse benim yanıma eş durumu istedi 1 yılını doldurduktan sonra ki eşyalarımızı filn atanma ihtimali olur eşimin birleşince alırız filn diye almamıştık.ben gayet özverili davranmıştım.neyse bu yanıma geldi ama son zamanlarda bi tuhaflık vardı hareketlerinde sanki o sevdiğim adam değil başkası.bu ara tatilde kayınvalideme gittik orada telefonunu karıştırdım bir baktım bi kızla 3 aydır yazışıyor çalıştığı okulda öğretmnemiş kız da.eşimin evli olduğunu bile bile her gün buluşmuşlar görüşmüşler birbirlerine resmen aşk mesajları atmışlar ve bi eşimin memleketindeyken yakın şehirlerde oturuyolarmış ben dışarı çıkıyorum deyip o kızla buluşmuş .ben çılgına döndüm ve otobüse binip annemlere gittim.ama çok seviyordum ve ilerde ya pişman olursam diye b sans daha verdim ve gördüm ki dün hala yazışıyorlar bu kızla.nese bunu gördükten sonra kararımdan daha da emin olarak boşanma davası açacağım haftaya.ama bu kadar sevdiğim beklediğim adam beni aldatmış.ve benim yanıma tayin isteyince öğrendim bunu.ve çok kötü hissediyorum kendimi doğudan kurtuldu sayemde seviyorum ama artık bizim sonumuz yok ve biliyorum ki en doğrusu bu .ama çok üzülüyorum içim kan ağlıyor resmen
5 yılEğei eşdurumundan geldiyse yıl içinde boşanırsa geri gider diye biliyorum. Bir avukatla görüşüp gerekli adımları atmaısınız. Eğer tayin iptal edilmezse tazminat davası açın.
Kesinlikle yollayın. Ister it köpek olsun. Demekki korkuyo ailesinden. Yollayın daha ne duruyorsunuzvalla çok genişler anladığım kadarıyla nişanlısı bişey demedi kız aradı araları bozulmuş işte problem olmuş.yalvarıyo köpek gibi yollama aileme diye
valla pustu bi kösede haklısın diyo en ufak bişey diyemedi mesajları okuduğumu öğrenincesonradan işte arkadaşın da deiği gibi kafam karışıktı işte doğuda psikolojim bozuktu filnEşin birşey yapmıyor mu bu arada? Kızı tehdit ediyorsun falan ya hani..
ayy inşallah geri gider bu arada hakkariden geldi gitsin geri de görsün gününüEğei eşdurumundan geldiyse yıl içinde boşanırsa geri gider diye biliyorum. Bir avukatla görüşüp gerekli adımları atmaısınız. Eğer tayin iptal edilmezse tazminat davası açın.
kız hakkari de ailesi batıda bu arada adresi de gmailden öğrendim allah yardımcım oldu resmenvalla ailesi size yakınsa gidip bizzat konuuşun kız fotoları yok edeblir
Onların yaptığı hatanın bedelini sadece sen ödememelisin. Ben olsam kızın dünyasını başına yıkarım. Resimleri at, davanı aç. Edebildiğin kadar rezil et, celbi ailesine yolla yada iş yerinevalla pustu bi kösede haklısın diyo en ufak bişey diyemedi mesajları okuduğumu öğrenincesonradan işte arkadaşın da deiği gibi kafam karışıktı işte doğuda psikolojim bozuktu filn
evet haklısın canımailesinin bi suçu yok ama hiç kimse kızının böle bi hatasını telde öğrenmek istemez
valla ben zaten ilk olaydan sonra bu kız hakkında araştırma yapmıştım yine mesajlarını grünce hepsini atıverdim nişanlısınaBunlarin hepsi be ara oldu? Yani nisanlisina bildirdim demissiniz eee daha nisanlimilar? Siz avukata basvurdunuzmu?
valla biz eşimle her şeyden önce çok iyi arkadastık o köpek gibi pişman olucak davayı açınca haftaya açıcam zaten işin ciddiyetini anlayınca yalvarcak ama son pişmanlık fayda etmicek artıkOfff cok uzuluyorum boyle konulara..
İnsan sevdiginin kiymetini niye bilmez ki..
nişanlısı şu an onun yanındaymış orda eşimden dolayı tanıdığım ortak bi bayan var o söyledi.hatta düğün tarihi almak için gitmiş adam kızın yanına öğrenince yazık benim gibi yıkılmıştır.cinsiyet ayrımına karşıyım ama erkeğe çok kötü hissettirmiştir.eşiniz ve o kız en iğrenç kelimelerini hakediyor ama siz kendinize enayi demişsiniz. hayır siz güçlü bir kadınsınız bunu da mahkemede göstereceksiniz! nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyor insanlar kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim. o kızın nişanlısına da size de allah sabır versin. nişanlısı durumu nasıl karşılıyor bilmiyorum ama çaktırmadan bi öğrenin hemfikirseniz beraber hareket edip intikamınızı alın. çünkü bu mide bulandırı insanlar bunu hakediyor.
valla biz eşimle her şeyden önce çok iyi arkadastık o köpek gibi pişman olucak davayı açınca haftaya açıcam zaten işin ciddiyetini anlayınca yalvarcak ama son pişmanlık fayda etmicek artık
Doğuda ne kadar görev yaptı.zorunlu hizmetin ne kadarni tamamladıvalla pustu bi kösede haklısın diyo en ufak bişey diyemedi mesajları okuduğumu öğrenincesonradan işte arkadaşın da deiği gibi kafam karışıktı işte doğuda psikolojim bozuktu filn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?