- 23 Temmuz 2014
- 3.849
- 16.976
- 408
- 33
- Konu Sahibi mandalina95
-
Açıkçası ben olsam sosyal hizmetler okumak yerine kpss ye yüklenirdim.
Evet konuda da yazdığım gibi.Anlattığınız kadarıyla eşinizin çevresinde bir problem yok bu sizinle ilgili bir şey.
Açıkçası ben olsam sosyal hizmetler okumak yerine kpss ye yüklenirdim.
Napıyorlar mesela?
Bir ''doktor''la ortak noktalarınız, sohbet edebileceğiniz konular, paylaşabileceğiniz ortamlar var ki evlenebilmişsiniz.
Arkadaşlarıyla kendi adıma 7/24 buluşmak zorunda değilsiniz. Bir araya geldiğinizde de hal hatır sorun, tebessüm edin, kasılmayın. En fazla şöyle düşünürler:mandalina95 biraz sessiz, konuştuğumuz konular açmadı herhalde Kimsenin size ezik yaftası yapıştıracağını sanmıyorum. Yaparlarsa da onların ayıbı.
Katılıyorum.
Bana da hatalı bir tercih gibi geldi sosyal hizmetler.
Eşinize söylediniz mi bu durumu?Hiçbir şey. Sadece bir masada oturduğumuzda sürekli iş konuşuluyor.
İyide sizde zaten sağlık sektöründensiniz. Mutlaka sohbete dahil olacak bir yer bulmanız lazım. Çok pasif geldiniz bana. Kendinizi yeterince geliştiremediğinizi falan mı düşünüyorsunuz?Hiçbir şey. Sadece bir masada oturduğumuzda sürekli iş konuşuluyor.
Bunun için sen kendini ezik hissedeceğine onlar kendini hödük hissetsin. Sürekli her toplandıklarında mesleklerinden başka bir şey konuşmuyorlarsa bu bi ezikliltr. Eşimin arkadaşları böyle olsa eve geldiğimizde eşime "arkadaşların da amma ezik" derdimHiçbir şey. Sadece bir masada oturduğumuzda sürekli iş konuşuluyor.
Hayır.Eşinize söylediniz mi bu durumu?
İyide sizde zaten sağlık sektöründensiniz. Mutlaka sohbete dahil olacak bir yer bulmanız lazım. Çok pasif geldiniz bana. Kendinizi yeterince geliştiremediğinizi falan mı düşünüyorsunuz?
Söylemezseniz nasıl olacak?Hayır.
Bunun için sen kendini ezik hissedeceğine onlar kendini hödük hissetsin. Sürekli her toplandıklarında mesleklerinden başka bir şey konuşmuyorlarsa bu bi ezikliltr. Eşimin arkadaşları böyle olsa eve geldiğimizde eşime "arkadaşların da amma ezik" derdim
Söylemezseniz nasıl olacak?
akademik devam etme şansın varsa orda yürü derim.
Konuşulan konular değişmeyecekse siz tıp okumadığınız sürece sohbette aktif olamazsınız. Veya eşinizle konuşup durumu anlatırsınız. Son alternatif aynı yerde bulunmazsınız.Eşimi bağlayan bir durum yok ki. Konu tamamen kendi düşüncelerim ve hissiyatım ile ilgili. Bunu nasıl değiştirebilirim diye öneri almak için konu açmıştım zaten.
O alternatife gitmeden önce birşeyleri değiştirmek istediğim için buraya konu açtım. Çünkü eşimi çiftken neden yalnız bırakayım?Konuşulan konular değişmeyecekse siz tıp okumadığınız sürece sohbette aktif olamazsınız. Veya eşinizle konuşup durumu anlatırsınız. Son alternatif aynı yerde bulunmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?