kendimi ezik hissediyorum

Bir ''doktor''la ortak noktalarınız, sohbet edebileceğiniz konular, paylaşabileceğiniz ortamlar var ki evlenebilmişsiniz.

Arkadaşlarıyla kendi adıma 7/24 buluşmak zorunda değilsiniz. Bir araya geldiğinizde de hal hatır sorun, tebessüm edin, kasılmayın. En fazla şöyle düşünürler: mandalina95 biraz sessiz, konuştuğumuz konular açmadı herhalde Kimsenin size ezik yaftası yapıştıracağını sanmıyorum. Yaparlarsa da onların ayıbı.

Sürekli görüşmüyoruz zaten. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Hiçbir şey. Sadece bir masada oturduğumuzda sürekli iş konuşuluyor.
Bunun için sen kendini ezik hissedeceğine onlar kendini hödük hissetsin. Sürekli her toplandıklarında mesleklerinden başka bir şey konuşmuyorlarsa bu bi ezikliltr. Eşimin arkadaşları böyle olsa eve geldiğimizde eşime "arkadaşların da amma ezik" derdim

İyide sizde zaten sağlık sektöründensiniz. Mutlaka sohbete dahil olacak bir yer bulmanız lazım. Çok pasif geldiniz bana. Kendinizi yeterince geliştiremediğinizi falan mı düşünüyorsunuz?

Aslında kendimi yeterince geliştiremedi mi diye oturup detaylı düşünmedim. Ama pasiften ziyade sessiz diyebiliriz.

Eşimi bağlayan bir durum yok ki. Konu tamamen kendi düşüncelerim ve hissiyatım ile ilgili. Bunu nasıl değiştirebilirim diye öneri almak için konu açmıştım zaten.
Konuşulan konular değişmeyecekse siz tıp okumadığınız sürece sohbette aktif olamazsınız. Veya eşinizle konuşup durumu anlatırsınız. Son alternatif aynı yerde bulunmazsınız.

Konuşulan konular değişmeyecekse siz tıp okumadığınız sürece sohbette aktif olamazsınız. Veya eşinizle konuşup durumu anlatırsınız. Son alternatif aynı yerde bulunmazsınız.
O alternatife gitmeden önce birşeyleri değiştirmek istediğim için buraya konu açtım. Çünkü eşimi çiftken neden yalnız bırakayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…