- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
- Konu Sahibi mandalina95
-
Sizin gercekten özgüveniniz yok olmuş. Söylediğiniz bölümün ataması çok rahat diye biliyorum 80 puanla bile atanırsınız. Ayrıca kendinizi geliştirmek güncel konuları takip etmek için ekşi sözlük Twitter kullanabilirsiniz, kitap okuyun bol bol ve favori yönetmeniniz olsun onun filmlerini takip edin. Buluştuğunuzda bunları konusursunuz evrensel konularÇünkü bölümümün puanları aşırı yüksek ve ataması az. Ben de tekrar üniversiteye yazıldım.
Eşinizin arkadaşlarının eşleri de mi doktor? Onlarla sohbet etseniz?O alternatife gitmeden önce birşeyleri değiştirmek istediğim için buraya konu açtım. Çünkü eşimi çiftken neden yalnız bırakayım?
Sessizlik başka bir şey karşıdaki insanlar doktor olduğu için kendini ezik hissetmek başka bir şey.Aslında kendimi yeterince geliştiremedi mi diye oturup detaylı düşünmedim. Ama pasiften ziyade sessiz diyebiliriz.
Şu an en mantıklısı atanmak gibi duruyor. O da bölümümde çok zor.
bır araya geldıklerınde sadece alanları hakkında konusuyorlarsa konusacak bırsey bulamamanız sus pus oturmanız cok normalMeslektaşları değilim öyle söyleyeyim
İnsani bulmanıza sevindim, öneriniz için teşekkür ederimbence böyle hissetmeniz çok insani, bu hissi kendinizi geliştirmek için kanalize ederseniz kendinizi tatmin edecek derecede başarılı olursunuz.
Zor olsa da deneyin.
bır araya geldıklerınde sadece alanları hakkında konusuyorlarsa konusacak bırsey bulamamanız sus pus oturmanız cok normal
ama normal sohbet edılıyorsa neden katılmıyorsunuz ?
tanıdıgım cok doktor var eşi lise mezunu veya guzel sanatlarla ılgılenıyorUtandığımdan yazmamazlık yapmadım. Kaç doktorun eşi radyoterapi mezunudur ki sonuçta. Eşim de buralarda takıldığımı bilir.
tamam o zaman sıkıntı yokNormal bir muhabbet döndüğünde katılıyorum tabiki. Ama nadir oluyor.
Sanırım uzun aradan sonra evde kalmak beni böyle yaptı.tamam o zaman sıkıntı yok
cogunlukla alanları hakkında konusuyorlarmıs sonucta pilot da olsanız konusmalarına katılamazdınız ne bıleceksınız beyın cıkarmayı bagırsak kesmeyı goz çizmeyı netıcede bundan daha normal bırsey yok
bu yuzden emın olun ıclerınden kımse sızı ezık ve bılgısız gormuyor :)
Sanırım uzun aradan sonra evde kalmak beni böyle yaptı.
bu cok buyuk bır etken tabıkı ve suan kı o grup toplantıları sızın ıcın buyuk avantaj aslındaSanırım uzun aradan sonra evde kalmak beni böyle yaptı.
Ben de doktorla çalişiyorum abartilacak bi durum değil rahat olun gözünüzde büyüttüğünüzdenDoktorlar
Bende bir bankada üst düzey yöneticiyim. Birlikte çalıştığımiz kişilerin ev hanımı eşleri de yemeklerimize dahil olabiliyorlar bazen. Bizim işimizin detaylarını onlar bilmezler o yüzden biz bahsederken dinlerler ki bundan daha dogal ne olabilir. Hepsinin de kendine özgü yönleri var. Öyle çok üst birşey beklenmiyor ki kimseden. Kimi çok tatlı dillidir bıcır bıcır anlatır, kimi dansetmeye bayılır, o kalkınca masada oynamayan insan bırakmaz. Kimsenin kimseden üstünlüğü yok bu hayatta. Siz kendinizi kimseden hakir görmeyin ki bakın univ.mezunusunuz ki olmasaniz ne çıkar. Hepimiz aynı yerden geldik, aynı yere döneceğiz.Üniversite. Radyoterapi teknikeriyim. Çalışmıyorum. Muhtemelen.
İlk paragrafınız özellikle şu anki durumumu çok iyi anlatmış. Sadece öneri istemiştimBastan sona konu sahibine yerli yersiz yuklenmissiniz. Ne is yaptigini taninmamak adina soyledigi o kadar belliyken meslegini begenmiyorsun kendini kucuk goruyorsuna baglamak falan ne bileyim.
Yasadiginiz hissiyati cok iyi anladim ben. Bazen kendimizi eksik ozguvensiz hissettigimiz zamanlar olabiliyor. Dediginize gore surekli is konusuluyor ben boyle bi durumda esime acikca derdim sikiliyorum surekli is konusmanizdan diye. Ya da farkli konular acardim bilgime guvendigim. Bir konusursunuz iki konusursunuz sonra bi bakmissiniz adapte olmussunuz emin olun.
Ne kadar zamandir tanisiyosunuz arkadaslariyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?