- Konu Sahibi BalePabucu
-
yay burcu musun kızz senn :)))
hmmmm,bu işlerr özdisiplin gerektirir, mücadeleciyim diosun ama kötü gün karşısında. ii zamanlarda da kendine deger versen başkası için degil kendin için ama. vee bu yapman gerekipte yapmadıgın şeyler içinde sonuçlarını düşünerek hareket etsen belki bu gidişattan dönersin. ne biliim iştee böle böle
Ben de boğa burcuyum ve sen beni anlatmıssın,inan aynı durumdayız. :|
Hangı ay dogdun ve kacı ?
Aaa benim bir yaş küçük halimsin
Üşengeçlikte bazı dönemler bir dünya markasıyım adeta.
Anadolu lisesi mezunuyum. Uyduruk bir bölüm kazanıp yine de gittim.
Hem örgün, hem açıktan üniversite okuyordum.
Okuduğum dönemde okula giderken arkadaşlarım dalgasına "ehehe Slimsigara geldii diye check in yaparlardı, kalkıp 20 kişi beğenirdi, adeta şenlik havası.
İkisini de beceremeyip bıraktım.
Bazı dönemler annem işten gelmeden yarım saat önce kalkarım. O da bütün gün fil gibi uyudun mu demesin diye.
Odam dağılmasın da toplamayayım diye annemin odasında oturuyorum, annemle yatıyorum.
Karşımda 3 gün önce kurumuş, katlanmayı bekleyen çamaşırlar var. Dönüp bakasım yok.
Ama bazen insanın karşısına garip fırsatlar çıkıyor.
Benim en son hiç aklımda yokken iş fırsatım çıktı. Hayatımda ilk kez bir şey için çalıştım. Klavye sınavını geçtim, mülakatım var yarın, hazırım. İlk kez bir şeye üşenmedim.
Bence senin de karşına bir fırsat çıkacak ve onun için gerçekten çabalayacaksın.
Karşına henüz çabalaman gereken bir şey çıkmamıştır.
bide o üşendigin şeylerden birini yapsan ve soncunun güzel oldugunu görsen gerisi gelir. yani çabaladıktan sonra iiki yapmışım diyip hep o istikrarda gidebilirisn. azimli olmak şart canım yoksa işin yaşş. kaldır biraz kıçını hayat böle gitmezz :)))
canım senle aynı durumdayız şuan: )))
bende üni 3. sınıf öğrencisiyim,temize geçirmem gereken notlar var ama ben burdayım: ))
güya sabah erkenden kalkıp harıl harıl ders çalışacaktım
9.30da uyandım,12 ye kadar kahvaltı falan derken oyalandım,sonra nişanlım kameralı görüşelim dedi.daha şimdi bitti görüşmemiz.
şimde de diyorum ki:''amaaaaan bu saatten sonrada çalışmayım gün bitti zaten yarın çalışrım'' :86:
vicdanım hiç rahat değil ama: ((
bu arada bende boğa burcuyum: )))
hangi bölümü okuyorsun?
farkında mısın ne diyosun bakk, '' karşıma çabalayacagım bişey çıkar'' sen önündeki işleri kaale almıyosun canım. önce onları bi toparla hallet sora su akar yolunu bulur. ( anne nasihati oldu ama anladın işte :))
ben de 4 mayıs . :) kesinlikle degilsin.4 hafta oldu okullar baslayalı git gel git gel.Tek bu yani :|
bence depresyondasın ve acilen psikoloğa gidip kendini toparlamalısın fırsatlar bu dönemlerde gelir karşına bu dönemi geçir önüne fırsatlar gelmez sen onların peşinde koşmazsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?