- Konu Sahibi BalePabucu
-
merhaba hatunlar
yazılarınızı okuyunca hemen damlayayım dedim bende 1 mayıs doğumluyum. Sanırım boğa burçlarının genel sorunu demeliyim. Aynı dert bende de var elim kolum kalkmıyor etrafı toplayayım temizlik yapayım diye bütün gün oturmak istiyorum. Yada şu var boğa burcunda olanlar sanırım bu ayın etkisinde galiba o yüzden biraz tembellik var üstümüzde
soylediklerin depresyon belirtisi..usenme doktora git soylediklerini harfiyen uygula..
20 Mayıs, yalnız değilim demek.
canım senin yapmaktan zevk aldıgın birsey yokmu onlara yönelsen dicem ama senin problemin pskolojik bence en kısa zamanda bi pskologa görün o seni gerekirse pskiyatr flan yönlendirir.bunu yapmayada üsenme cok genssin henüz böle devam etmez hayat.daha kötü yerlere gitmeden durumun harekete gec.
bende 19 mayıs aynen beni anlatmışsın
ben de aynı durumdayım
b12 vitamini aldım daha iyiyim sanki...
annem sinir oluyo şu anda bana pc başında pinekliyorum şu anda
gerçi evi süpürdüm temizledim kek falan yaptım bi gayret
ama sonra yine oturdum yerime
kardeşim harıl harıl ders çalışıyor ben de pc müdürü olucam bu gidişle
Merhaba, kova burcuyum aynı poblemleri üç aşağı beş yukarı ben de yaşıyorum. Kendimi yataktan kaldıramadığım için gitmem gereken bir yere gidemediğim çok olmuştur. Keyfime inanılmaz düşkünüm. Mesela sabah erken kalkıp okula gitmem gerektiğini bile bile gecenin bilmem kaçına kadar otururum. Sonra sabah olunca da uykusuzluktan kendimi yataktan kazıyamam. Yapmam gereken birşey vardır, son güne kadar ertelerim, eteklerim tutuşunca gider yaparım. Okulumu bir sene uzattım düşünün sınavlara gitmedim, şimdi deliler gibi uğraşıyorum bu sene bitsin diye. Erkek arkadaşım ve ailem inanılmaz kızıyorlar bu duruma "ne kadar rahat bir insansın sen" diyorlar ama ne yapayım böyleyim işte =)) Senelerdir part time çalıştığım yerden ayrılıp full bir iş bulmadım her gün erken kalkma zorunluluğum olmasın diye... Nitekim, yalnız değilsiniz kızlar ve bunun burçlarla filan da pek bir ilgisi yok =)) Şehir hayatı bu hale getiriyor diyelim yine suçu ona atalım =)) Ama ben bu sene bayağı bir toparladım kendimi. Okulumu bitirmek için uğraşıyorum, odamı üşenmeden toplayıp temizliyorum, bir tek gece erken yatıp sabah erken kalkmayı beceremedim daha o da tam zamanlı bir iş bulursam düzelir diye düşünüyorum. Şöyle düşünmek lazım, ileride iş hayatında ya da evlilik hayatında bu şekilde hiçbirşey yapamayız. Belki de ileride anne olacağız, eş olacağız yapmamız gereken tonla işimiz olacak. Toparlanmak gerek =))
Kız sen de mi
Ne olacak bizim bu halimiz...
Sözde bu yıl tekrar üniversite sınavına girecektim ben her şey sil baştan olacaktı :) gerçi hala giricem ama bi hazırlığım yok.
Daha çok beklerim.
Aynen benim de ev ahalisi sinirinden ölecek, bir ben rahatsız olmuyorum.
Yazdiklarinizi gulumseyerek okudum.
Ben yay burcuyum ama o usenme durumu bende de var
Yasam bicimi degil ama cogunluk sayilabilir.
Ustelik evliyim ve evin tum sorumlulugu bende.
Ayrica kpss ye hazirlaniyorum.
Kizlar 2gunde kapiya konmuyorsunuz, meraklanmayin
yanımda yaşıtım bir arkadaşım olduğunda ben daha farklı oluyorum
malesef şu an etrafımda pek yok
dersanede var sadece
komşu falan da yok
uzun süre kalabalık bir ortamda yaşayıp şimdi yanlız kalınca sanırım böyle oldum
Katılıyorum, bence de yalnız kalmakla çok alakalı bi durum bu.
Ben kalabalık bir ortamda yaşamadım hiç hep çok istemişimdir bir sürü kardeşim olmasını.
Yalnız büyüdüm, hala da yalnızım evde.
Bu yüzden kafama göre takılıyorum, bi başkasına karşı sorumluluğum yok...
Mesela odamı başkasıyla paylaşsam bu kadar rahat olamazdım.
valla bende böyleyim ama çok stediğim bir şey karşındada kesinlikle üşenmem. yeterki isteyeyim. isteyeyim. isteyeyim.
Zaten ben diyorum ki, bana ya böyle evi silip süpüren çok temiz bir koca ya da tam benim gibi dağınık bir koca lazım.
Ya evi temizleyecek ya da benimle birlikte dağıtacak, ortası bana gelmez.
Canım sana da maşallah hala kafayı yememişsin
Boşver işi gücü kocayı sen kpssye odaklan.
İstediğin gibi gelirse üşenmezsin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?