- 10 Ağustos 2009
- 26.201
- 18.344
- 823
- Konu Sahibi BalePabucu
-
Bazen bu tür sorunların altından internet bağımlılığı çıkabiliyor.
Bir de hormon bozukluğundan bahsetmişsin, kullandığın ya da kullanmadığın ilaçlar yapıyor olabilir mi?
MAALESEF acı ama bende öleyımbazen çok kızıyorum kendıme valla
aynı ben
yay burcuyum yükselenim akrep. burçla ilgisi pek yok bence. insanın kendine ne istediğini , hayattaki önceliğinin ne olduğunu kendine sorması lazım.
bunu kendime sordum ve çalışmak istediğimi anladım. okula git gel kimse para vermiyor aksine paralar uçup gidiyor. ben de önceliğimi buldum : para
Walahi istesemde mükemmel olamam benim metobolizmam 12 sonra canlanıyor o vakit yapıyorum işlerini birde süsköpeğim var onu burnunda öpmeden ve koklamadan asla işe başlayamam,
Ay civcivcim senle de aynıymışız bak çıkıyor ne güzel tek tek benden olanlar.
İşletme okuyorum canım ben.
Evet benim de planlarım arasında ders çalışmak vardı bugün, kaldığım derslerin haddi hesabı yok. :)
Ama plan da kaldı anlayacağın...
Yok canım Boğa burcuyum.
bende boga burcuyum ve 2 sene öncesine kadar bende senin gibiydim canim o yüzden seni cok iyi anliyorum..ben nerdeyse okuldan atiliyordum sirf uykudan kalkmiyorum okula gitmiyorum diye..ders calismaktan nefret ediyorum :)
gerekli olan isleri yapardim evde sonrasi bana zor gelirdi..
ama hersey insanin kendi kafasinda bitiyor kendi kafanda biraz farkli gelisimler yapman gerekir bence..
hani nasil desem onuda bilmiyorum ama mesela sey yani hani kafanda hayata biraz farkli bakinca cok sey degisiyor.. kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum ama umarim anlamissindir canim ya kusura bakma nasil diyecegimi bilemedim :)
Canım teşekkür ederim anladım ben ne anlatmak istediğini. :)
Zaman zaman ben de bazı kararlar veriyorum uyguluyorum kendimce ama devamını getiremiyorum bir türlü...
Aynen lisedeyken ben de neredeyse okuldan atılıyordum hatta son yılı zor bitirdim.
Üzerinden 2 yıl geçti hala aynıyım hoş öncesinde de aynıydım.
Bana bir dönüm noktası gerekli. :)
bende de aynı durum war we ben buna erteleme hastalığı diyorum çok mutsuz oluyor insan ama aşmakta kendi elinde bu durumundan rahatsız olduğuna göre zamanın gelmiş uyandığın gibi kendini balkona fln at istemesende dışarı çık kendini zorlamadan olmaz
bende de aynı durum war we ben buna erteleme hastalığı diyorum çok mutsuz oluyor insan ama aşmakta kendi elinde bu durumundan rahatsız olduğuna göre zamanın gelmiş uyandığın gibi kendini balkona fln at istemesende dışarı çık kendini zorlamadan olmaz
bendeki dönüm noktasi hayatima nisanlimin girmesi olduya benim ablam evlendi onun esi trdeydi o burda ayni evde kaliyorduk ama kendi evine gecince tabi benim kardeslerimde kücük sana düsüyodu..annemde cok dirdir eder diyodum amaann yap gitsin dirdir cekmekten iyidir bide diyodum olmaz simdi kocaman kadin yapacak ben oturacam..bi zor geldi iki zor geldi en sonunda basardim
ama simdide halen sIkIntilarim var yok degil..cünkü bende kansizlik bide demir vitamini eksikligi var..ne kadar cok uyursam uyim elim kolum kalkmaz..bi yere gidim herkes güler ben ayakta uyuklarim..uyku bana hep daha tatli geliyor su an hala okuyor yada calisiyor olsaydim sanirim gitmezdim yineama sen bence doktorda kan felanda aldir canim
Ya işte böyle bir şeylere mecbur kalmak lazım dediğin gibi.
Benim hayatım çok rahat, aslında hiç de rahat değil de ben hiçbir şeyi ciddiye almıyorum.
Demir ve vitamin konusunda haklısın zaten bende kansızlık vardı, onun da etkisi vardır mutlaka..
Yatağımdan dinç bi şekilde kalktığımı hiç hatırlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?