Kendimi harekete geçiremiyorum...

Walahi istesemde mükemmel olamam benim metobolizmam 12 sonra canlanıyor o vakit yapıyorum işlerini birde süsköpeğim var onu burnunda öpmeden ve koklamadan asla işe başlayamam,

Bazen bu tür sorunların altından internet bağımlılığı çıkabiliyor.
Bir de hormon bozukluğundan bahsetmişsin, kullandığın ya da kullanmadığın ilaçlar yapıyor olabilir mi?

aynı ben

yay burcuyum yükselenim akrep. burçla ilgisi pek yok bence. insanın kendine ne istediğini , hayattaki önceliğinin ne olduğunu kendine sorması lazım.

bunu kendime sordum ve çalışmak istediğimi anladım. okula git gel kimse para vermiyor aksine paralar uçup gidiyor. ben de önceliğimi buldum : para

Bazen bu tür sorunların altından internet bağımlılığı çıkabiliyor.
Bir de hormon bozukluğundan bahsetmişsin, kullandığın ya da kullanmadığın ilaçlar yapıyor olabilir mi?

İnternet bağımlılığı olabilir büyük ihtimalle.
Şu an internetsiz durabiliyorum ama 4-5 yıl öncesine baktığımda tam bir bağımlıydım.
Zaten o zamanlarda başlamış olması lazım, ben kendimi bildim bileli böyleymişim gibi geliyor aslında bana. :)
Bu yüzden ilaçların yaptığını sanmıyorum zaten düzenli de kullanamıyorum maalesef..

MAALESEF acı ama bende öleyım bazen çok kızıyorum kendıme valla

Aynen ben de nasıl kızıyorum bazen sinirimden azarlarım kendimi ağzıma geleni sayarım.

Bence de burçla alakası yok, ama boğalar ve yaylarda fazlalık var.
Benim sorunum orada başlıyor zaten canım, önceliğimi biliyorum, yapmam gerekenleri biliyorum; yapamıyorum.

Walahi istesemde mükemmel olamam benim metobolizmam 12 sonra canlanıyor o vakit yapıyorum işlerini birde süsköpeğim var onu burnunda öpmeden ve koklamadan asla işe başlayamam,

Benim de 12 den sonra... :)

Ama ben bundan hiç memnun değilim.

Yapabilsem 10da yatıp 6da kalkıcam ama yok.

bak fakültelerimizde aynı çıktı: )))
bende İİBF ekonometri okuyorum.benimki seninkine nazaran daha sayısal olduğundan daha zor buna rağmen bende hiç hareket yok.
1.sınıftayken bir sürü desim alttan kaldı ama 2. sınıfta gaza geldim,hepsini temizledim şimdi çok şükür,uzamadan bitseydi bi şu okul: ))))
ama bugün kendimi sıktım ve ticaret hukukunu temize geçirebildim çok şükür: )
daha 5 ders var temize geçmeyi bekleyen
burcumuzdan mıdır nedir,bahar gelince ayrı bi tembellik çöküyor bana

Ay bunlar bende de oluyor her zaman olmasa da.
Ben zamane gençliği diyorum bizlere. Anneannemin deyimiyle "çürük nesil"
Haklı sanırım...

yaşlarımız aynı şimdi odam dağınık piuvv hem de nasıl ama kim toplayacak diyorum içimden
odamı toplamam, makyajımı silmem, arapça ödevimi yapmam, ingilizce ödevimi yapmam, kpss testlerini çözmem, ygs konularına bakmam lazım ve ben hala burda oturuyorum
üşengeçliğimden üfürükten bi iki yıllık okul bitirdim ve hiiiiiiiiiiiiiiiiiç bir işime yaramıyor o yüzden kpss, arapça ve ingilizce kurslarına başladım he gerektiği gibi çalışıyor muyum? hayır...
neyse ben gidiyorum bir sürü işim var malum....

bende de aynı durum war we ben buna erteleme hastalığı diyorum çok mutsuz oluyor insan ama aşmakta kendi elinde bu durumundan rahatsız olduğuna göre zamanın gelmiş uyandığın gibi kendini balkona fln at istemesende dışarı çık kendini zorlamadan olmaz

Yok canım Boğa burcuyum.

bende boga burcuyum ve 2 sene öncesine kadar bende senin gibiydim canim o yüzden seni cok iyi anliyorum..ben nerdeyse okuldan atiliyordum sirf uykudan kalkmiyorum okula gitmiyorum diye..ders calismaktan nefret ediyorum :)

gerekli olan isleri yapardim evde sonrasi bana zor gelirdi..

ama hersey insanin kendi kafasinda bitiyor kendi kafanda biraz farkli gelisimler yapman gerekir bence..

hani nasil desem onuda bilmiyorum ama mesela sey yani hani kafanda hayata biraz farkli bakinca cok sey degisiyor.. kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum ama umarim anlamissindir canim ya kusura bakma nasil diyecegimi bilemedim :)

Canım teşekkür ederim anladım ben ne anlatmak istediğini. :)
Zaman zaman ben de bazı kararlar veriyorum uyguluyorum kendimce ama devamını getiremiyorum bir türlü...
Aynen lisedeyken ben de neredeyse okuldan atılıyordum hatta son yılı zor bitirdim.
Üzerinden 2 yıl geçti hala aynıyım hoş öncesinde de aynıydım.
Bana bir dönüm noktası gerekli. :)

bendeki dönüm noktasi hayatima nisanlimin girmesi oldu ya benim ablam evlendi onun esi trdeydi o burda ayni evde kaliyorduk ama kendi evine gecince tabi benim kardeslerimde kücük sana düsüyodu..annemde cok dirdir eder diyodum amaann yap gitsin dirdir cekmekten iyidir bide diyodum olmaz simdi kocaman kadin yapacak ben oturacam..bi zor geldi iki zor geldi en sonunda basardim

ama simdide halen sIkIntilarim var yok degil..cünkü bende kansizlik bide demir vitamini eksikligi var..ne kadar cok uyursam uyim elim kolum kalkmaz..bi yere gidim herkes güler ben ayakta uyuklarim..uyku bana hep daha tatli geliyor su an hala okuyor yada calisiyor olsaydim sanirim gitmezdim yine ama sen bence doktorda kan felanda aldir canim

Evet zorlamadan olmayacak, başımda zorlayan biri yok ancak kendi kendimi zorlamamla olacak ne olursa.
O da nasıl olur bilmiyorum rahatıma fazlasıyla düşkünüm.
Balkon iyi fikir teşekkür ederim. :)

Evet zorlamadan olmayacak, başımda zorlayan biri yok ancak kendi kendimi zorlamamla olacak ne olursa.
O da nasıl olur bilmiyorum rahatıma fazlasıyla düşkünüm.
Balkon iyi fikir teşekkür ederim. :)

Ya işte böyle bir şeylere mecbur kalmak lazım dediğin gibi.

Benim hayatım çok rahat, aslında hiç de rahat değil de ben hiçbir şeyi ciddiye almıyorum.

Demir ve vitamin konusunda haklısın zaten bende kansızlık vardı, onun da etkisi vardır mutlaka..

Yatağımdan dinç bi şekilde kalktığımı hiç hatırlamam.

al bendende okadar..bir gün kendimi yorgun hiss etmedigimide hatirlamam..ama fazla kafana takma bunu bende senin gibi düsünüyordum..is basa düsünce ve bazi seyler hayatinda rol almaya paslayinca pasa pasa yapiyosun benim ablamada mesela is zor gelirdi sonra ise girdi esi geldi is basa düsünce yapiyorsunda yorgunda olmuyorsun..o yüzden bende artik kafama takmiyorum takmiya takmiya gecti zaten.. kiz zaten biz boga burcalari üsengenizdir biraz..cok titiz ve temiziz ama cok agir ve yavas hareket ederiz bilirsin

Bende Boga burcuyum + benide anlatmissin sanki, bende aynen senin gibiyim bide benim yasimda var biraz :26:

Kizlar nevar bizim su Burcumuzda böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…