Kendimi hiçbir yere ait hissedemiyorum...

Normal değil tabiki bu sonuçlar iyi değil. Deb mi var her ne halt varsa bilmiyorum artık, çalışma hevesim yoktu daha önce. Boşandım, kardeşlerim çalışıyor, yeğen bakımı, o bu şu, sonra abimin kredi çekip beni kefil yaptırması, adıma borç olması vs derken kendi adıma banka kartı bile kullanamıyorum , kullandığım karta geçen yıllarda devlet bloke koydu. Abim 5 yıl önce kefil olmamı istemişti. Banka da nasıl kabul etti bunu çalışmıyor olmama rağmen, ben de anlayamadım

Şimdi dananın kuyruğu koptu, bardaktaki son damla taştı, kendimi sıkışmış mecbur hissediyorum artık

Hayatı yaşanılır kılan şey değişen ve gelişen hedefler belirlemek ve mutlu olmamızı sağlayan şey de o hedeflere ulaşma sürecinde verdiğimiz uğraşlardan geçiyor.
Sizin hayatınızda kendinizle ilgili bir hedefiniz yok gibi görünüyor.
Yaptığınız iyilikler, zamanla zorunluluklarınız haline gelmeye başlar. Gerçek şu ki en çok değer gören kişiler önce kendine değer verenler, sınırlarını çizenlerdir. Sizin gibi davrananlar ise her zaman geri plana atılanlar olur.
Hayatınızı sıfırlayın ve yeniden inşa etmeye başlayın.
Çevrenizdeki bütün parazitleri temizleyin. Çeşitli kurslara gidip, sertifikalar alın. Yapmaktan keyif aldığınız işi keşfedin ve o işte uzmanlaşın.
Başta sizi işe almaları için ter döktüğünüz firmalar olacak ancak tecrübelendikçe ve kendinizi geliştirdikçe seçimi siz yapacaksınız.
Bu süreçte ailenizi silmek pahasına bile olsa ayrı bir yaşam kurmaya çalışın.
Sevgisiz bir ortamda büyümüş ve varlığınızı gösterecek başka bir yol bilmediğiniz için etrafınıza gereksiz çaba göstermiş olabilirsiniz ancak bunları geride bırakmak hiç zor değil.
Konfor alanınızdan çıkmanız gerekiyor sadece.
Kariyer hayatınız başladığında ve günden güne yol kat ettiğinizde, hayalleriniz de hedefleriniz de gelişecek ve hayat çok daha zevkli bir koşuşturmaca haline gelecek. Yine tökezleyecek, yine düşeceksiniz ancak nereye gittiğinizi ya da gitmek istediğinizi bildiğiniz için hızlıca kalkıp yola devam edebileceksiniz.
Umarım her şey sizin için yoluna girer.

Niye böyleyim diye sorgulayıp kendine yüklenmeyi ve iyi olmalıyım diye kendini zorlamayı bırakmalısın öncelikle. Bu da bir süreç, illa ki geçecektir.
Ben düzenli bir terapi tavsiye ediyorum, ilaç kullanmaya da devam etmelisin, çok yeni başladın çünkü.
Çalışıyor musun?

Hayır çalışmıyorum hep korku kaygılarla yaşadım bunca zamana kadar. Yeteneğim ne yönde, ne yapabilirim bunu da bulamıyorum. Bunca zaman başıboş yaşayıp hayatımı heba etmişim. Ben ne yaşıyorum diye kendimi silkelemek bile gelmemiş aklıma. Çalışmak ile ilgili korkularım var. Çocukluğumdan beri hep eleştirildim. Büyüyünce de ben kendimi eleştirmeye başladım. Ama şimdi kendimi sıkışmış, daralmış hissediyorum. Sanki hayatımın son noktasına geldim ve ölümüm yaklaştı gibi.

Dünden beri stresten , üzüntüden midem bulanıyor afedersin kusma hissi geliyor ama kusamıyorum. Midem hâlâ çok kötü , uyandığımda kalbim hızlı hızlı atmaya başladı. Bazen de sanki hiç nabzım yok gibi kalp atışımı hissedemiyorum. Gece boyu ağladım durdum, gözlerimin altı şişmiş. Nefes alamıyorum artık. Benim kendime yaptığım bu eziyeti başka kimse yapmamıştır. Bir düşmana ihtiyacım yok yani.

Psikiyatriste giderken bile ailemden gizledim, başka bölüme randevu almış gibi yapıyorum,ilaç kullandığımı bilmiyorlar, aileme içimi açamıyorum, onlara kendimi ifade edemiyorum. Anneme babama göre psikiyatriye sadece deliler gidiyor, onlara çok saçma geliyor bunlar. Onlarla düşünce yapımız çok zıt. Ama idare etmeye çalışıyorum.

Bu yoruma gelene kadar üye hakkında farklı düşünmüştüm ama sanırım işin öncesi mi var? Üyelik iptali sonrası ne konuşuldu?

Bu yoruma gelene kadar üye hakkında farklı düşünmüştüm ama sanırım işin öncesi mi var? Üyelik iptali sonrası ne konuşuldu?
Burda cinsel konulara yorum yapıyorum, libidosu yüksek birisiyim daha önce yaptığım yorumlarla ilgili dalga geçenler olmuştu, hatta 47 kilo olduğum için ve cinsel yorumlarım onlara tuhaf geldiği için erkek etiketi koyuldu üzerime. Sen erkeksin, ellerin erkek eli gibi, bedenine bakılırsa incecik çiroz bir ergen erkeksin denilmişti. Bu söylediğim aylar önce oldu. Onun dışında arkamdan ne konuşuldu onu bilmiyorum.

Anladım. Ben tamamen başka bir konu sanmıştım.
Neyse yorumuma gelirsek; annelerimiz çok benziyor. Bence benim annem de coook zor, ne yapsam beğenmeyen, asla kıymet bilmeyen, bi dediği bi dediğini tutmayan, sinirli biriydi. Bense sizden coook farklı biriyim. Bazı şeyleri aileden yüklemek yerine sorumluluk almak gerektiğine inanıyorum. Bir de bu gencecik yaşta bir insan neden çalışmaz anlamıyorum. Bu hayata bomboş vakit geçirmeye mi geldiniz gerçekten? İş hayatı bunalımı da biraz azaltıyor diye gözlemliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…