- 16 Temmuz 2023
- 4.893
- 13.372
- 128
- Konu Sahibi Miss Salvatore
-
Normal değil tabiki bu sonuçlar iyi değil. Deb mi var her ne halt varsa bilmiyorum artık, çalışma hevesim yoktu daha önce. Boşandım, kardeşlerim çalışıyor, yeğen bakımı, o bu şu, sonra abimin kredi çekip beni kefil yaptırması, adıma borç olması vs derken kendi adıma banka kartı bile kullanamıyorum , kullandığım karta geçen yıllarda devlet bloke koydu. Abim 5 yıl önce kefil olmamı istemişti. Banka da nasıl kabul etti bunu çalışmıyor olmama rağmen, ben de anlayamadımİyi mi yani? En son 2021de denemişsin 2014 yılında yerleşmişsin 7 sene sonra dgs sonra boşverdin gittin mi? Kpss bile yok. Belli ki içinde zaten çalışma isteği yok. Bu sorunları tek sen yaşamıyorsun. Dehbli olup tıp diş okuyan dolu. İnsan bu kadar sene ben ne yapıyorum demez mi. Deneme için bile girmemişsin. Tabii ki bir yere ait hissetmezsin. Bi mağazaya kıyafet toplamaya bile sınav yapılıyor. İşler önüne mi açılacak. Ailene baskı kur 1+1 ev aldır. Gerekirse kredi çek öde. Ağla drama kas sokakta mı kalacağım de. En azından babanın emeklisi vs kalır
Şimdi dananın kuyruğu koptu, bardaktaki son damla taştı, kendimi sıkışmış mecbur hissediyorum artıkİyi mi yani? En son 2021de denemişsin 2014 yılında yerleşmişsin 7 sene sonra dgs sonra boşverdin gittin mi? Kpss bile yok. Belli ki içinde zaten çalışma isteği yok. Bu sorunları tek sen yaşamıyorsun. Dehbli olup tıp diş okuyan dolu. İnsan bu kadar sene ben ne yapıyorum demez mi. Deneme için bile girmemişsin. Tabii ki bir yere ait hissetmezsin. Bi mağazaya kıyafet toplamaya bile sınav yapılıyor. İşler önüne mi açılacak. Ailene baskı kur 1+1 ev aldır. Gerekirse kredi çek öde. Ağla drama kas sokakta mı kalacağım de. En azından babanın emeklisi vs kalır
Niye böyleyim diye sorgulayıp kendine yüklenmeyi ve iyi olmalıyım diye kendini zorlamayı bırakmalısın öncelikle. Bu da bir süreç, illa ki geçecektir.1 gün keyfim yerindeyse 5 gün diplerde hissediyorum hayattan tat alamıyorum eskisi kadar. Arkadaş ortamında konuşkan, güler yüzlü birisiyim normalde. Sabah yataktan kalkıyorum sırtım,belim , bacaklarım her yerim ağrıyor. Keyifsiz, mutsuz şekilde ve bir ton şeyi düşünerek kalkmaya çalışıyorum. Yine mi sabah oldu, ne zaman bitecek bu yolculuk diyorum kendime. Elimi , yüzümü yıkayıp kendime gelmeye çalışıyorum. Yürürken bile çok isteksiz yürüyorum. Yaşayan ölü gibi hissediyorum kendimi bazen. Allah'a inanıyorum ama çok dindar birisi değilim. Dua ederken kalbim ferahlıyor geçici süreliğine. Ben mi mutsuzluğa yapıştım yoksa mutsuzluk mu yakamdan düşmüyor bilemedim. Bir hobi edinsem bile kafamı dağıtamıyorum. Her şeyi çok kafaya takıyorum. Sağlığımın kıymetini bilmek için illa ağır şekilde hasta olmam mı gerekiyor ? Kendime şükret diyorum şükürsüz halime kızıyorum. Arkadaşımla konuşsam söylediği şeyleri düşünüyorum ya da bir şey söylesem acaba yanlış bir şey mi dedim beni yanlış anlamış mıdır diye kafamda kuruyorum. Kendimden yoruldum bıktım ,usandım, tükendim artık. Bu kadar negatif olmayı istemiyorum. Arkadaşlarımla arada bir görüşüyorum, yürüyüş yapıyorum, denize sahile gidiyorum, minnoş bir kedim var onunla ilgileniyorum, yeğenlerimle vakit geçiriyorum parka falan gidiyoruz , gökyüzünü izlemek bana iyi geliyor ama sonrasında içimde büyük bir boşluk oluşuyor. Çok uzun yıllar yaşamaktan korkuyorum bu yüzden Allah'a dua ederken kısa ve güzel bir ömür diliyorum. Yeni şeyler yapmayı deniyorum hemen canım sıkılıyor, hiçbir şey yapacak enerjim, takatim yok, saatlerce uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum sadece. Aklıma intihar düşüncesi geliyor bazen ama ahiret inancım olduğu için yapamıyorum bunu. Daha dün şarkı dinleyip dans ediyordum keyfim yerindeydi ama bir anda modum değişiyor,ruh halim çok değişken. Böyle bir konu açtığım için de hepinizden özür diliyorum. Bunaltıcı oldu yazım farkındayım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Benim gibi hisseden var mı?
Hayır çalışmıyorum hep korku kaygılarla yaşadım bunca zamana kadar. Yeteneğim ne yönde, ne yapabilirim bunu da bulamıyorum. Bunca zaman başıboş yaşayıp hayatımı heba etmişim. Ben ne yaşıyorum diye kendimi silkelemek bile gelmemiş aklıma. Çalışmak ile ilgili korkularım var. Çocukluğumdan beri hep eleştirildim. Büyüyünce de ben kendimi eleştirmeye başladım. Ama şimdi kendimi sıkışmış, daralmış hissediyorum. Sanki hayatımın son noktasına geldim ve ölümüm yaklaştı gibi.Niye böyleyim diye sorgulayıp kendine yüklenmeyi ve iyi olmalıyım diye kendini zorlamayı bırakmalısın öncelikle. Bu da bir süreç, illa ki geçecektir.
Ben düzenli bir terapi tavsiye ediyorum, ilaç kullanmaya da devam etmelisin, çok yeni başladın çünkü.
Çalışıyor musun?
Dünden beri stresten , üzüntüden midem bulanıyor afedersin kusma hissi geliyor ama kusamıyorum. Midem hâlâ çok kötü , uyandığımda kalbim hızlı hızlı atmaya başladı. Bazen de sanki hiç nabzım yok gibi kalp atışımı hissedemiyorum. Gece boyu ağladım durdum, gözlerimin altı şişmiş. Nefes alamıyorum artık. Benim kendime yaptığım bu eziyeti başka kimse yapmamıştır. Bir düşmana ihtiyacım yok yani.Niye böyleyim diye sorgulayıp kendine yüklenmeyi ve iyi olmalıyım diye kendini zorlamayı bırakmalısın öncelikle. Bu da bir süreç, illa ki geçecektir.
Ben düzenli bir terapi tavsiye ediyorum, ilaç kullanmaya da devam etmelisin, çok yeni başladın çünkü.
Çalışıyor musun?
Psikiyatriste giderken bile ailemden gizledim, başka bölüme randevu almış gibi yapıyorum,ilaç kullandığımı bilmiyorlar, aileme içimi açamıyorum, onlara kendimi ifade edemiyorum. Anneme babama göre psikiyatriye sadece deliler gidiyor, onlara çok saçma geliyor bunlar. Onlarla düşünce yapımız çok zıt. Ama idare etmeye çalışıyorum.Niye böyleyim diye sorgulayıp kendine yüklenmeyi ve iyi olmalıyım diye kendini zorlamayı bırakmalısın öncelikle. Bu da bir süreç, illa ki geçecektir.
Çalışıyor musun?
Bu yoruma gelene kadar üye hakkında farklı düşünmüştüm ama sanırım işin öncesi mi var? Üyelik iptali sonrası ne konuşuldu?Bu kişiler 35 40sa normal ben günümüzden bahsediyorum bir yerlerde tanıdık varsa her şey olur ayrıca. Dil bilmek ve onu öğretmek aynı şey mi? Yökdil yds vs girdin mi hiç çok merak ettim. Yani bu kariyer zirvesi o bu bunların tamamen uydurma göstermelik olduğunu bilecek yaştayız. Umarım istediğin gibi bi iş bulabilirsin ama bana çok olası gelmiyor. En badiy network bile edinmedin. Çevremde insanların çektiği çileyi görüyorum. Ben de kalabalık bir aileye kardeşe sahibim ama babam ölse miras sıkıntısı olacağına eminim. Ailen hiç kızım 30 yaşındasın sana 1+1 ev alalım ya da şu gelir senin olsun demiyor mu? Boşanmışsın şöyle böyle demiyor mu? Başlarına bir şey gelse evde oturur maaş alırım diyorsan her zaman olmuyor. Ortada 4 çocuk varsa 4 ev varsa bile insanlar memnun olmuyor. İşin içine mal mülk girince kardeşlik kalmıyor. Ne okumuş etmiş insanlar bu kavgaya girişiyor. Yani 9 senede en azından lisans okusaydın. Ben de kpss için bir şeye baktım sürekli karşıma hesaplar çıkıyor. 2 yıllık bir sürü bölüm var. Hiç mi bakmadın. Hiç mi kpss bari çalışayım demedin 9 senede matematik hatim edilirdi. Burda bile arkandan neler konuşuldu hesabını silince ben gördüm. Kim bilir arkadaş eş dost neler diyor. Ne hayatlar var yokluk içinde fabrikada orda burda çalışıyor eve temizliğe gidiyor atanıyor okuyor. Arkadaşımın arkadaşı 3 çocukla 2 yıllık röntgen okuyup atanmış. Ben bizzat 45ten sonra atanan tanıyorum. Ailenden onay görme arzusu ile oturup durmak kolay. İnsanın kendine verdiği zararı kimse veremez. İşe girsem şöyle böyle hiç girdin mi? Hiç ders çalıştın mı?
Burda cinsel konulara yorum yapıyorum, libidosu yüksek birisiyim daha önce yaptığım yorumlarla ilgili dalga geçenler olmuştu, hatta 47 kilo olduğum için ve cinsel yorumlarım onlara tuhaf geldiği için erkek etiketi koyuldu üzerime. Sen erkeksin, ellerin erkek eli gibi, bedenine bakılırsa incecik çiroz bir ergen erkeksin denilmişti. Bu söylediğim aylar önce oldu. Onun dışında arkamdan ne konuşuldu onu bilmiyorum.Bu yoruma gelene kadar üye hakkında farklı düşünmüştüm ama sanırım işin öncesi mi var? Üyelik iptali sonrası ne konuşuldu?
Anladım. Ben tamamen başka bir konu sanmıştım.Burda cinsel konulara yorum yapıyorum, libidosu yüksek birisiyim daha önce yaptığım yorumlarla ilgili dalga geçenler olmuştu, hatta 47 kilo olduğum için ve cinsel yorumlarım onlara tuhaf geldiği için erkek etiketi koyuldu üzerime. Sen erkeksin, ellerin erkek eli gibi, bedenine bakılırsa incecik çiroz bir ergen erkeksin denilmişti. Bu söylediğim aylar önce oldu. Onun dışında arkamdan ne konuşuldu onu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?