Kendimi kadın değil erkek gibi hissediyorum

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.384
18.999
248
28
Evet biliyorum hanımlar biraz garip bir konu ama neden böyle olduğunu anlamıyorum çok erkekli bir ailede yaşamadım öyle olsaydı o sebepden dolayıdır diyebilirdim. Bu erkek gibi hissetme durumu cinsel anlamda değil yani erkeklere ilgi duyuyorum ama aşk acısı çekme şeklimden tutun düşünme biçimime mizah duyguma kadar hepsi erkek gibi yani beynim kadın gibi değil de erkek gibi çalışıyor bunu bir dostum da söyledi kadın gibi giyinmen bile zorunluluktanmış gibi elinde olsa erkek kıyafetleri giyecekmiş gibi halin var dedi. Bazen de küçük kız çocuğu gibi hissediyorum ama asla genç bir kadın gibi değil. Bu da hayatımı olumsuz yönde etkiliyor 22 yaşında bir genç kız hayatının en güzel dönemlerinde neden zıpır bir erkek çocuğu ya da 5 yaşında kız çocuğu gibi hisseder ki? Sanırım bu halim erkekleri itiyor kadın gibi olmak ve hissetmek istiyorum bunun için ne yapabilirim ya da aranızda böyle hisseden var mı?

Tam olarak sorun nedir mesela aynanin karsisina gecip makyaj yaparmisin ailsveris yaptiginda mutlu olurmusun ve ya yakisikli bi erkek gorsen biseyler hissedermisin

Hormon tahlili yaptırdın mı canım? Belki hormonal bir durumdur. Bir de küçükken travmatik bir olay yaşayanlarda da bu durum görülebiliyor. Hatta yakın zamanda bir kadın oyuncu böyle bir açıklama yapmıştı.

kadın dediğin olguyu erkek gibi düşündüğünü idaa eden sen
beyninde karşı cins olarak kalıpladığın şekle bürün
anlatabilmişimdir umarım
benim için bunun bir standardı yok

22 yaşında bir kadın nasıl düşünür ve hareket eder bunun böyle standardı olduğunu düşünmüyorum. Şunu yaparsan erkek gibi olursun bunu yaparsan kadın, şöyle davranırsan küçük bir kız çocuğu gibi olursun. Eğer cinsel eğilimden bahsetmiyorsak herkes içinden geldiği gibi davranmalı zaten, kadın erkek diye ayırmak ne kadar doğru düşünce ve davranışları?

Bence anormal değil bu durum. maskülen olabilirsin. Hormonlarina baktır ve kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran.

erkeler veya kadınlar aşk acısı çekerken neden farklı olsun ki illaki kadınlar elde mendil sümüklü ağlamak zorunda erkekler rakı masasında mı? gayette güzel içerim yani. erkek mizahı nasıl olur bilmiyorum kadın mizahı farklı mı onuda bilmiyorum. bir espriye kadın erkek beraber gülüyorsa mizah aynıdır. siz kadınsınız kadın gibi düşünüyorsunuz erkek gibi düşündüğünüze nerden karar verdiniz. bence kafanızda ki erkek kadın dayatmasını kaldırın. her kadın mini etekten ya da makyaj yapmaktan hoşlanmayabilir bu sizi kadın olmaktan çıkarmaz ki. kısaca televizyonda az dizi izleyin medyanın size dayattığı kadın imajını kafanızdan silin

Kiskandim sizi ))) Ben de erkek gibi olmak isterdim. Erkekler bizim gibi detayci degil, kiyafet secerken cok dusunmezler, umursamazlar, hayat kendi etraflarinda donur zann ederler ( erkeklerin hepsi olmasa da cogu oyledir ) Erkekleri bu konuda hep kiskanmisimdir )))
Ha bi de erkeksi kadinlar bana cok cekici geliyor

Bende de erkeğin (babamın) davranış ve huyları var. O da çok çabuk sinirlenir bende. O da aceleci bende. İkimizde çok hızlı konuşuruz.Aynı kararları veririz.Yani şimdi bende erkek mi oluyorum.Yapmayın Allah aşkına kendinize daha mantıklı dertler bulun!

Doğru anladıysam böyle pek cok kadın var. Bende bunlardan biri olabilirim mesela hayatımda hiç gelinlik giymeye falan özenmedim yani iki bucuk yaşında bir kızım var bayılıyor incik boncuk süs püs bir işve bir cilve bu benim kızım mı diyorum :)) tarz meselesi yapı meselesi.... Kafana takma bence oldugun gibi devam et eminim cok tatlı bir kızsındır :)

Yoo oldum aslında ama ilişki yaşarken bile ilişkinin erkeği ben gibi oluyorum bir süre sonra. Canımlar cicimler aşkımlar falan garip geliyor mesela kız kıza edilen muhabbetlerde geriliyorum arkadaşlarım hemen altın günü havasına girebiliyorlar ama ben çok sıkılıyorum. Tek sorun bu da değil gayet kadınsı olup erkeklerle daha iyi anlaşan insanlar da var ben asla kadınsı olamıyorum cidden kadın görünümlü mafya babası gibiyim ve çok mutsuzum bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…