- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Beni anlatmışsınız sanki ama ben hep erkeklerin içindeydim üniv. Bitti iş hayatına başladım şık giyinmek gerekiyor falan kadın kıyafeti almaktan bile utaniyodum sürekli maskulen bi havam vardı o bi süreç yavaş yavaş atlatirsiniz ben şuan 29 yaşındayım bunu atlattım büyük kısmını tabi şuan evliyim . Etek elbise giymekte zaman zaman zorlandığım oluyo ama kendim gibi bi eşim var o yüzden hayatımda büyük sorun yasatmiyo. Bunu kafaniza çok takmayın ama ben her yaş gününde bi tabumu yıktım mesela renkli cıvıl cıvıl giyinmezdim 2010 da kendime gidip kırmızı bi kazak aldım saplantılı küpe takamazdim sonrki yıl kendime gidip saplantılı küpe aldım vs vs kulaklarımda toplam 5 delik avtirdim ama şuan hepsi kapandı :)))) başkalarıyla kendinizi asla karisilastirmayin biz özel olanlariz herkes gibi değiliz o yüzden normal anormal tartışmalıdırEvet biliyorum hanımlar biraz garip bir konu ama neden böyle olduğunu anlamıyorum çok erkekli bir ailede yaşamadım öyle olsaydı o sebepden dolayıdır diyebilirdim. Bu erkek gibi hissetme durumu cinsel anlamda değil yani erkeklere ilgi duyuyorum ama aşk acısı çekme şeklimden tutun düşünme biçimime mizah duyguma kadar hepsi erkek gibi yani beynim kadın gibi değil de erkek gibi çalışıyor bunu bir dostum da söyledi kadın gibi giyinmen bile zorunluluktanmış gibi elinde olsa erkek kıyafetleri giyecekmiş gibi halin var dedi. Bazen de küçük kız çocuğu gibi hissediyorum ama asla genç bir kadın gibi değil. Bu da hayatımı olumsuz yönde etkiliyor 22 yaşında bir genç kız hayatının en güzel dönemlerinde neden zıpır bir erkek çocuğu ya da 5 yaşında kız çocuğu gibi hisseder ki? Sanırım bu halim erkekleri itiyor kadın gibi olmak ve hissetmek istiyorum bunun için ne yapabilirim ya da aranızda böyle hisseden var mı?
Sanki beni anlattiniz. Bekarken hep derdim nişandir, dugundur boş seylerdir, nikah kiyilsin yeter derdim. Gelinliye, altina hic ilgim yoktu. Annem hep kizardi soylediyime. Demek ki, benim gibi dusunenler de varmis )))Doğru anladıysam böyle pek cok kadın var. Bende bunlardan biri olabilirim mesela hayatımda hiç gelinlik giymeye falan özenmedim yaniiki bucuk yaşında bir kızım var bayılıyor incik boncuk süs püs bir işve bir cilve bu benim kızım mı diyorum :)) tarz meselesi yapı meselesi.... Kafana takma bence oldugun gibi devam et eminim cok tatlı bir kızsındır :)
Çocukken böyle değildim hatta tam bir kız çocuğuydum barbieler pembeler makyaj merakı çiçekli elbiseler..ne zamandan sonra böyle oldum bilmiyorum
O zaman kadınların dişiliklerini kullandığı türk dizilerine aban, saçlarını değiştir, düzenli maniküre git, kız arkadaşlarınla fazla zaman geçir, ağır aşk romanları oku.Dişil enerjisi yüksek biri olmak istiyorum
:))benim yakın arkadaşim da erkek olarak hissediyordu, transti. O yüzden dedim. Muhtemelen sizinki sadece maskulen tarzdır.Hahahaha alemsiniz trans değilim
Sanırım zayıflık olarak görme konusu doğru bunu önceden de fark etmiştim ama neden anlamıyorum halbuki bizim evde baskın olan taraf annemdiO zaman kadınların dişiliklerini kullandığı türk dizilerine aban, saçlarını değiştir, düzenli maniküre git, kız arkadaşlarınla fazla zaman geçir, ağır aşk romanları oku.
Ama en önemlisi bence bir psikologdan yardım al. Belki senin farkında olmadığın, ama bilinçaltında gizli birşeyler vardır ve sen farkında olmadan o dişi tarafını zayıflık olarak görüp baskılıyorsundur. Beyin çok güçlü ve biz onu yönettiğimizi sanırken o arkaplanda bizi yönetiyor :)
Sanırım zayıflık olarak görme konusu doğru bunu önceden de fark etmiştim ama neden anlamıyorum halbuki bizim evde baskın olan taraf annemdi
Cici kızdan ziyade kadınsı erkeği elde tutmasını bilen biri olamıyorum en fazla kız çocuğu olabiliyorum. Eski sevgilimin dediği “ delikanlı o kendi gider ya” lafı falan. Bir süre sonra erkekler ilgisini kaybediyor hareketlerimden çok rahatsızım ukalayım dan dan söylerim her şeyi ve etkileyici değilim yaramaz erkek çocuğu gibiyimÇevremde annemin arkadaşlarından, sizin söylediğiniz tabirle "kurtlar vadisi polat" gibi kadınlardan evli ve çocukları olup gayet mutlu olanlar var, bazı erkekler(kılıbık değil) böyle kadınlarla anlaşabiliyor demekki sizin karşınıza sizi gerçekten siz olduğunuz için seven birileri çıkmamış. sizi değiştirmeye çalıştıkları akıllarındaki cici kız profiline sokmaya çalıştıkları için etkilerinde kaldığınızı düşünüyorum.
Gerçekten aşktan kadınının patavatsızlıklarını gözü görmeyen erkekler var umarım karşınıza böyle birisi çıkar ve kendinizi değiştirmeye çalışmazsınızCici kızdan ziyade kadınsı erkeği elde tutmasını bilen biri olamıyorum en fazla kız çocuğu olabiliyorum. Eski sevgilimin dediği “ delikanlı o kendi gider ya” lafı falan. Bir süre sonra erkekler ilgisini kaybediyor hareketlerimden çok rahatsızım ukalayım dan dan söylerim her şeyi ve etkileyici değilim yaramaz erkek çocuğu gibiyim
Bence siz biraz abartiyorsunz bu anlattiklarinz bende de var ustelik ben kiz gib sikir sikir da giyinmem, esimle cok farkliyiz o cok duygusal, detayci magzada kiyafet secemeyn , hemen gozleri dolan bir secgi pitircigi ben ise tam tersi biraz odun duygusuz denilebilecek kadar, herhangi birseyi denemeden bile alabilirim tamm bu derim, evin kredi karti, banka isleri bendedr esim cok anlmaz disari ciksak cogu zaman yolu bile ben tarif ederim yani bizde de isler tersi gibi ama bu ikimz icinde hic sorun olmadi ben onu o sekilde seviyorum o da beni bu sekilde yani nasil olursaniz olun, bunu dert etmeyin hatta dugunumzde esime neden dedim bilmiyorum ama biraz saka biraz ciddi birak bu ayaklari tarzinda argo birsey soyledim ve abisi o an donup sok bir sekilde bakakaldiAnnem bile diyor kız mı doğurdum erkek mi belli değil diye. Giyim kuşamla alakası yok etek falan giymeyi severim erkek çocuğu gibi giyinmem ama ruh olarak içimde erkek var sanki ama böyle hovarda serseri biraz da mafyatik hani erkeklerden hoşlanıyor olmasam cinsiyet değiştiricem o derece
Bu bahsettiklerinzn hepsi ve daha fazlasi bende varAnladığım kadarıyla sadece düşünce tarzın erkeklere benziyor.... Ne gibi yani mesela sevgilinden ayrılınca hemen unutmak, meseleleri yüzeysel düşünüp relax olmak, özel günleri önemsememek, lan'lı lun'lu konuşmak,beklemeye tahammül edememek gibi şeyler mi? Belki kendinle ilgili değişimlerde bulunsan saç makyaj kıyafet değişikliği sana kendini kadınsı hissettirebilir?
Soyut konular karakteristik özelliktir ama yaşın daha küçük ilerleyen yaşlarda fikirlerde değişir örneğin ben 22 yaşındayken hayata daha farklı gözle bakardım 10 senede çok şey değişti hayatımda. İnsanoğlu değişime çok açıktır yani sende hep böyle kalmazsın bence
Belki sen evde oyle gordugun icin annenden dolayi baskin olan tarf oluyorsun ama.bunu neden sorun olarak goruyorsun onu anlamadim , ben de oyleyim ve seviyor bu halimjSanırım zayıflık olarak görme konusu doğru bunu önceden de fark etmiştim ama neden anlamıyorum halbuki bizim evde baskın olan taraf annemdi
Bu bahsettiklerinzn hepsi ve daha fazlasi bende varesim dogum gumde sadece iyi ki dogdun dese bile yetiyor diger gunler cok onemli degl sekilcilik gibi gelir hep karsindaki insanin sevdignden emin olmak yeterlidr benm icin ama boyle olmak cok guzel yoksa hepsine uzule uzule insan kanser olur
Aslıda çevrem geniştir ama hep öyle tiplere denk geldim sanırım. Başta benimle ilgilenen erkekler bir süre sonra daha kadınsı şuh cilveli tiplere kaydı buda beni yordu çünkü sevilmek istiyorum. Kadınsı davranmaya çalıştım ama kendim gibi davranmayınca çok sıkılıyorum salak salak geyik muhabbeti çevirmek daha çok hoşuma gidiyor keklik gibi süzülmekten ya da ritmik kahkahalar atıp saçımı savurmaktan hoşlanmıyorum mesela inanır mısınız kırmızı oje nefretim var böyle fobi gibi bi şey resmen süren kişi de bi garip geliyo sebebini anlamıyorumBir yurtdışına çık git gel hayatım.sen kalıplara sıkışmışsın sadece, çevren de fazla geniş değil anladığım kadarıyla
kadınlığı cilveden ibaret gören toplumun yarattığı algı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?