Kendimi kadın değil erkek gibi hissediyorum

Annem bile diyor kız mı doğurdum erkek mi belli değil diye. Giyim kuşamla alakası yok etek falan giymeyi severim erkek çocuğu gibi giyinmem ama ruh olarak içimde erkek var sanki ama böyle hovarda serseri biraz da mafyatik hani erkeklerden hoşlanıyor olmasam cinsiyet değiştiricem o derece

Ne demek istedin yani? ben izlemiyorum dizi açıklar mısın?
Kurtlar vadisi izleyicileri varsa yardım etsin lütfen.. yani ben polat oluyorum karşımdaki erkek elif eylül böyle bi korumacı tavırlar bi pehlivan havası. Son sevgilim normalde beni hep evime bırakırdı bir keresinde bırakmadı arkadaşım da dedi ki geç oldu kızı niye bırakmıyorsun o da dedi ki o delikanlı ya maşallah gider kendi.. baya vahimim yani yardım edin nasıl çekici ve hoş bir kız olurum bu maskülenlikten kurtulmak istiyorum

Ben de yüzümden tutunda hareketlerime kadar kırılgan masum ve hassas ruhlu olarak görünüyorum. Bu üzerime yapıştı gitmiyor. Bir de sulu gözlülük eklenince tamam. Benimde sorunum bu. Bilemedim.

Erkeklerden hoşlanıyorum giyim kuşam olarak da kadın olmaktan mutluyum diyosunuz. Yani bedeninizle de bir probleminiz yok o zaman.

Davranış ve konuşmalarınız kaba mı sizce?

Erkeklerden hoşlanıyorum giyim kuşam olarak da kadın olmaktan mutluyum diyosunuz. Yani bedeninizle de bir probleminiz yok o zaman.

Davranış ve konuşmalarınız kaba mı sizce?
Kaba değil de kadın gibi değil nasıl anlatılır ki bilemiyorum başka bir arkadaşım da dedi bunu instagramına baktığımda feminen birini görüyorum ama tanıştıktan sonra karşımda çok maskülen birini gördüm sigarayı tutuşun bile maskülen demişti. Çok mutsuzum

Bence çocukluğunuzda etkisi altında kaldığınız birşeyler olmalı. Belki ezilen bir kadını görerek / dinleyerek büyüdünüz, belki babanız sizi kötülüklerden korumak için daha sert karakterli yetiştirdi, bilemiyorum. Ama cinsel yöneliminizden eminseniz "erkeksi" olarak yorumladığınız tavırlarınız bilinçaltınızın oluşturduğu bir nevi kalkan olmalı.

Merak etme yarın birgün aşık olduğunda kendini oldukça kadın gibi hissedersin

Çocukken böyle değildim hatta tam bir kız çocuğuydum barbieler pembeler makyaj merakı çiçekli elbiseler..ne zamandan sonra böyle oldum bilmiyorum

Hormon testi yaptirsana. Peki vücut olarak nasil hissediyorsun? Goruntu olarak demek istiyorum. Evet gercekten bayan gibi gorunuyorum diyebiliyor musun? Ya da kadinlara ilgi duyuyor musun?

Çocukken böyle değildim hatta tam bir kız çocuğuydum barbieler pembeler makyaj merakı çiçekli elbiseler..ne zamandan sonra böyle oldum bilmiyorum
Ben de biraz erkek çocuğu gibiydim ergenlikte. 33 yaşındayım, hala süslü taşlı pullu şeyleri sevmem, basic giyinirim. Her işimi kendim halleder hiçbir erkeğe muhtaç olmam, aşk acısı-ayrılık acısını öyle filmlerdeki gibi salya sümük yaşamam. Kadın arkadaşlarım arasında da kendim gibi olan güçlü ve rasyonel kadınlarla iyi anlaşabiliri. Ama erkek gibiyim diyemem, ben kendimi daha çok yalın, güçlü ve gerçekçi olarak nitelerdim.

Dişil enerjisi yüksek biri olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…