- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ne demek istedin yani? ben izlemiyorum dizi açıklar mısın?Aşk acısı çekerken kurtlar vadisi polat gibi oluyorum hanımefendi..
Kurtlar vadisi izleyicileri varsa yardım etsin lütfen.. yani ben polat oluyorum karşımdaki erkek elif eylül böyle bi korumacı tavırlar bi pehlivan havası. Son sevgilim normalde beni hep evime bırakırdı bir keresinde bırakmadı arkadaşım da dedi ki geç oldu kızı niye bırakmıyorsun o da dedi ki o delikanlı ya maşallah gider kendi.. baya vahimim yani yardım edin nasıl çekici ve hoş bir kız olurum bu maskülenlikten kurtulmak istiyorumNe demek istedin yani? ben izlemiyorum dizi açıklar mısın?
Annem bile diyor kız mı doğurdum erkek mi belli değil diye. Giyim kuşamla alakası yok etek falan giymeyi severim erkek çocuğu gibi giyinmem ama ruh olarak içimde erkek var sanki ama böyle hovarda serseri biraz da mafyatik hani erkeklerden hoşlanıyor olmasam cinsiyet değiştiricem o derece
Kaba değil de kadın gibi değil nasıl anlatılır ki bilemiyorum başka bir arkadaşım da dedi bunu instagramına baktığımda feminen birini görüyorum ama tanıştıktan sonra karşımda çok maskülen birini gördüm sigarayı tutuşun bile maskülen demişti. Çok mutsuzumErkeklerden hoşlanıyorum giyim kuşam olarak da kadın olmaktan mutluyum diyosunuz. Yani bedeninizle de bir probleminiz yok o zaman.
Davranış ve konuşmalarınız kaba mı sizce?
Belki de transsindir bilemiyorum en iyi kendin bilirsin.
Merak etme yarın birgün aşık olduğunda kendini oldukça kadın gibi hissedersinEvet biliyorum hanımlar biraz garip bir konu ama neden böyle olduğunu anlamıyorum çok erkekli bir ailede yaşamadım öyle olsaydı o sebepden dolayıdır diyebilirdim. Bu erkek gibi hissetme durumu cinsel anlamda değil yani erkeklere ilgi duyuyorum ama aşk acısı çekme şeklimden tutun düşünme biçimime mizah duyguma kadar hepsi erkek gibi yani beynim kadın gibi değil de erkek gibi çalışıyor bunu bir dostum da söyledi kadın gibi giyinmen bile zorunluluktanmış gibi elinde olsa erkek kıyafetleri giyecekmiş gibi halin var dedi. Bazen de küçük kız çocuğu gibi hissediyorum ama asla genç bir kadın gibi değil. Bu da hayatımı olumsuz yönde etkiliyor 22 yaşında bir genç kız hayatının en güzel dönemlerinde neden zıpır bir erkek çocuğu ya da 5 yaşında kız çocuğu gibi hisseder ki? Sanırım bu halim erkekleri itiyor kadın gibi olmak ve hissetmek istiyorum bunun için ne yapabilirim ya da aranızda böyle hisseden var mı?
Çocukken böyle değildim hatta tam bir kız çocuğuydum barbieler pembeler makyaj merakı çiçekli elbiseler..ne zamandan sonra böyle oldum bilmiyorumBence çocukluğunuzda etkisi altında kaldığınız birşeyler olmalı. Belki ezilen bir kadını görerek / dinleyerek büyüdünüz, belki babanız sizi kötülüklerden korumak için daha sert karakterli yetiştirdi, bilemiyorum. Ama cinsel yöneliminizden eminseniz "erkeksi" olarak yorumladığınız tavırlarınız bilinçaltınızın oluşturduğu bir nevi kalkan olmalı.
Ben de biraz erkek çocuğu gibiydim ergenlikte. 33 yaşındayım, hala süslü taşlı pullu şeyleri sevmem, basic giyinirim. Her işimi kendim halleder hiçbir erkeğe muhtaç olmam, aşk acısı-ayrılık acısını öyle filmlerdeki gibi salya sümük yaşamam. Kadın arkadaşlarım arasında da kendim gibi olan güçlü ve rasyonel kadınlarla iyi anlaşabiliri. Ama erkek gibiyim diyemem, ben kendimi daha çok yalın, güçlü ve gerçekçi olarak nitelerdim.Çocukken böyle değildim hatta tam bir kız çocuğuydum barbieler pembeler makyaj merakı çiçekli elbiseler..ne zamandan sonra böyle oldum bilmiyorum
Annem öyleydi eskiden korumacı değil de kontrolcü ve mükemmelliyetçiydi babam rahat bi adamdı. 12 yaşımdan beri her yere kendim gidip gelirimAilenizde kız çocuklarına davranış nasıldır? Korumacı bir aileniz mi var?
Dişil enerjisi yüksek biri olmak istiyorumBen de biraz erkek çocuğu gibiydim ergenlikte. 33 yaşındayım, hala süslü taşlı pullu şeyleri sevmem, basic giyinirim. Her işimi kendim halleder hiçbir erkeğe muhtaç olmam, aşk acısı-ayrılık acısını öyle filmlerdeki gibi salya sümük yaşamam. Kadın arkadaşlarım arasında da kendim gibi olan güçlü ve rasyonel kadınlarla iyi anlaşabiliri. Ama erkek gibiyim diyemem, ben kendimi daha çok yalın, güçlü ve gerçekçi olarak nitelerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?