Kendimi kadın değil erkek gibi hissediyorum

Sanırım kafamda bir kadın kalıbı var ve ona uymak istiyorum

çevreni değiştirsen ya da geliştirsen. aklındaki kadın kalıbı gibi olduğunda mutlu olacak mısın? yoksa olmak istediğin bir kişilikte ama mutsuz bir hayat mı yaşayacaksın? başkasıymış gibi davranmak ya da başka kalıplarda yaşamak bir süre sonra daha sıkıcı olmaz mı?
bende hayatım boyunca erkeklerle daha iyi anlaşmışımdır. maskulen olmayı çook severim. üniversitede 2 tane kız arkadaşım varken belki 50 tane erkek arkadaşım vardı. çoğu konumu erkek arkadaşlarımla oturur çözerdim. ki hala da öyle. sohbet muhabbet etmek erkek ortamında daha çok zevk verir. tabi sayıları oldukça azaldı evlendikten sonra. eşim ilk başlarda çok karşı çıktı bu duruma. kıskançlık mı bilemiyorum. artık bu durumdan kısmen de olsa memnun. daha doğrusu alıştı artık. bana birşey olsa kendine de çocuğumuza da en iyi şekilde bakabileceğine hem anne hem baba olacağına eminim der mesela. hatta kendisi de kadın gibi düşünmeye çalıştığını söyledi. aynı durumdan dolayı. sana birşey olsa çocuğumuza anne de olmam lazım der.
cinsel anlamda kendinden eminsen ve hormonal birşey olmadığını biliyorsan çokta sorun etme kendine. karşına doğru insanlar denk gelmemiş sadece.

Bu icsel bi mesele zorlmayla olacagini sanmiyorum ama kadınlığını hissettiren biri cikarsa karsina belki degisirsin

Ben de bir dönem böyle düşünüyordum kadın beyni değil de erkek gibi düşündüğümü sanıyordum.. Ben de hiç gelinlikli evlenenme hayali kuran biri olmadım.. Ben çocukken hep erkek olsaymış derlerdi babam ve babannem. Çok sık olmasa da duydum yani.. En büyük çocuk benim.. Öyle beklentileri varmış. Ama sonradan ben erkek değilim diye kendimi kendi hissettiklerimi düşünmeye başladım.. Başkaları benim erkek olmamı istedi diye erkek gibi güçlü, vs olmam gerekmiyor. Ağlarım da gülerim de.. Ne hissediyorsam o.. Zaten etrafındaki kişiler bile seni anlamıyor o yüzden kendin ne istiyorsun ne hissediyorsun ona bak..

Aynı bende öyleyim kendimi erkek gibi hissediyorum hep pantolon tshirt giyerim. Etek elbise alırım giymeye cesaret edemem. Yuzumde erkeksi biraz. Hiç kiz gibi olamiyorum elimden gelse agda bile yapmam cogu zaman agdasizim zaten. Sanki zoraki yapiyomusum makyajı kıyafeti bakımı gibi. Hormon bozukluğu var bende sanırım o erkeksilestirdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…