- 22 Ocak 2013
- 41.707
- 210.634
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Keklik gibi süzülmek, ritmik kahkaha...Kadınları böyle mi görüyorsunuz? Bu dünyada koşucu, boksör, mühendis, doktor, bilim insanı olan kadınlar var. Size, bir gözlük alıp bir daha bakmanızı önereceğim.Aslıda çevrem geniştir ama hep öyle tiplere denk geldim sanırım. Başta benimle ilgilenen erkekler bir süre sonra daha kadınsı şuh cilveli tiplere kaydı buda beni yordu çünkü sevilmek istiyorum. Kadınsı davranmaya çalıştım ama kendim gibi davranmayınca çok sıkılıyorum salak salak geyik muhabbeti çevirmek daha çok hoşuma gidiyor keklik gibi süzülmekten ya da ritmik kahkahalar atıp saçımı savurmaktan hoşlanmıyorum mesela inanır mısınız kırmızı oje nefretim var böyle fobi gibi bi şey resmen süren kişi de bi garip geliyo sebebini anlamıyorum
Benim lakabım okul hayatımda mafyaydı.Aslıda çevrem geniştir ama hep öyle tiplere denk geldim sanırım. Başta benimle ilgilenen erkekler bir süre sonra daha kadınsı şuh cilveli tiplere kaydı buda beni yordu çünkü sevilmek istiyorum. Kadınsı davranmaya çalıştım ama kendim gibi davranmayınca çok sıkılıyorum salak salak geyik muhabbeti çevirmek daha çok hoşuma gidiyor keklik gibi süzülmekten ya da ritmik kahkahalar atıp saçımı savurmaktan hoşlanmıyorum mesela inanır mısınız kırmızı oje nefretim var böyle fobi gibi bi şey resmen süren kişi de bi garip geliyo sebebini anlamıyorum
Bahsettiğim şey eğitim ya da kültür değil doktor olup gayet kadınsı davranan işveli cilveli en azından lakabı reis olmayan kişiler var ve ben öyle olmak istiyorumKeklik gibi süzülmek, ritmik kahkaha...Kadınları böyle mi görüyorsunuz? Bu dünyada koşucu, boksör, mühendis, doktor, bilim insanı olan kadınlar var. Size, bir gözlük alıp bir daha bakmanızı önereceğim.
Benim lakabım da reis memnun oldumBenim lakabım okul hayatımda mafyaydı.
Çünkü erkekler benden çok korkardı.
Tavırlarım höt höt, hayt huyt şeklindeydi. Yine de öyle seven erkeklir vardı.
Eşim arada der, erkek gibisin diye.
Ama yapacak bir şey yok. Ben böyle mutluyum.
Sanırım bakışlarım etkili :)
Aynen benim tamamen sonuca yönelikBir yerde okumuştum kadın gibi düşünen erkeklerin kadınlık hormonları, erkek gibi düşünen kadınların erkeklik hormonları ağır basıyormuş. Cinsel manada değil, mental olarak.
Mesela kadinlarin bir olaya bakis acisi daima sonuca yönelik değil , sonuca giden yoldaki yasananlarmis.
Erkeklerin ise daima çözüm ve sonuç odaklı.
Bir kadın böyle düşünüyorsa testesteron hormonları yüksektir demişti bir psikiyatr.
Ismini bulunca editlerim.
Ritmik kahkahalarla saç savurmak gibi bir huyum yok ve gayet kadınsı bir kadınım. Siz alay ediyor gibisiniz. En azından bana öyle geldi.Bahsettiğim şey eğitim ya da kültür değil doktor olup gayet kadınsı davranan işveli cilveli en azından lakabı reis olmayan kişiler var ve ben öyle olmak istiyorum
Neden alay edeyim ki ben sadece örnek verdim hareketlerim kadın gibi değil çok maskülen ve bundan memnun değilim nasıl değiştirebilirim merak ediyorum dış görünüşümle ilgili sorunum yok hareketlerim hoşuma gitmiyor çünkü iç sesim bile erkek sesi öyle söyliyim erkek konuşuyor sanki içimdeRitmik kahkahalarla saç savurmak gibi bir huyum yok ve gayet kadınsı bir kadınım. Siz alay ediyor gibisiniz. En azından bana öyle geldi.
Neden alay edeyim ki ben sadece örnek verdim hareketlerim kadın gibi değil çok maskülen ve bundan memnun değilim nasıl değiştirebilirim merak ediyorum dış görünüşümle ilgili sorunum yok hareketlerim hoşuma gitmiyor çünkü iç sesim bile erkek sesi öyle söyliyim erkek konuşuyor sanki içimde
Belki olabilir hayatımda hiç kırmızı ruj bile sürmedim bir erkeğe erkek olduğunu hissettiremiyorum onlar da başkasına gidiyorBence doktora git takıntı yapmışsın. İç sesin erkek sesi gibi olsa sürekli kadın gibi olmak istiyorum demez tam aksi olur. Bence eski sevgililerin cilveli diye tabir ettiğin kadınlara yönelmesi sende etki bırakmış özgüvenini yitirmişsin.
Aynı şeyi bende yaşıyorum yaşım 20 ve inan daha önce böyle bişey yaşamadım kendimden şüphe duyuyorum son bir aydır hep erkeklere ilgi duydum şu zamana kadar ama benim senin kinden farkı sanırım ben gördüğüm bişeyden etkilendim ve hala etkisinden çıkamıyorum her gece dua ediyorum aklımdan çıksın diye düşünceler erkek arkadaşım var onunla konuşamıyorum kız arkadaşlarımla konuşmaya korkuyorum artık ama sen öyle olmak istemediğini dile getiriyosan sıkıntı yok bende istemiyorum ama beyne oturduktan sonra sıkıntı bunlar inşallah gececek sabır lazımEvet biliyorum hanımlar biraz garip bir konu ama neden böyle olduğunu anlamıyorum çok erkekli bir ailede yaşamadım öyle olsaydı o sebepden dolayıdır diyebilirdim. Bu erkek gibi hissetme durumu cinsel anlamda değil yani erkeklere ilgi duyuyorum ama aşk acısı çekme şeklimden tutun düşünme biçimime mizah duyguma kadar hepsi erkek gibi yani beynim kadın gibi değil de erkek gibi çalışıyor bunu bir dostum da söyledi kadın gibi giyinmen bile zorunluluktanmış gibi elinde olsa erkek kıyafetleri giyecekmiş gibi halin var dedi. Bazen de küçük kız çocuğu gibi hissediyorum ama asla genç bir kadın gibi değil. Bu da hayatımı olumsuz yönde etkiliyor 22 yaşında bir genç kız hayatının en güzel dönemlerinde neden zıpır bir erkek çocuğu ya da 5 yaşında kız çocuğu gibi hisseder ki? Sanırım bu halim erkekleri itiyor kadın gibi olmak ve hissetmek istiyorum bunun için ne yapabilirim ya da aranızda böyle hisseden var mı?
Sanırım kafamda bir kadın kalıbı var ve ona uymak istiyorumBiri daha vardı kendisinin erkek hobilerine sahip olduğunu iddia ediyordu. Şimdi de erkek mizahi, erkek aşk acısı çıktı...
Kadınlara ilgi duymuyorsaniz daha ötesi yok bunun. Dar bir çevrede, farklı insanlar tanımadan, belli bir erkek ve kadın kalıpları içinde büyüdüğünüz için kendinizi farklı zannedip karmaşaya dusuyorsunuz sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?