:))
Evet De hani yediklerimizin fazlasini Yag olarak depoluyoruz ya. Hani develer colde kalinca horgucundeki yagi Suyu kullanip hayatta kalirmis ya kendimi oyle goruyo rum cok hor goruyorum ayipliyorum. Kiziyorum.
Canim boyum 1.62 oldugundan 65 le bodur tavuk gibi duruyorum :) giydigim bişey yakışmıyor. En çok karin bölgesinde toplanmış kilolarim
Bende gerçekle yüzleşmek istemedim uzun süre. ..inanir misin yaklaşık 1 yildir dogru dürüst foto karesinde bile yokum.Hep kacmisim.O glumun 1 yaş doğum günü fotosunda üst kollarim korkunç ve gobegimi çektiğim fotodan bile belli oluyor.Kararliyim 2 yaş dogum günü nde fit olacagimmm :)
benim högüç bacaklarımda ve göbekte :) o zaman biz bi süre hörgücümüzden yiyelim :) stokları eritelim acık...
ben 1.58 im bide sen beni düşün 75 kg... zavallı iskeletciğim....
Ben 78.5 ten 1.5 ayda 65 oldum.Evet kesinlikle zavallı iskeletcigim çünkü bacak agrilari m beni bitiriyordu. Herşey zor geliyor. Şimdi daha rahatim
benimde bacak ağrılarım var yaa geçiyo mu kız onlar da zayıflayınca.... bir de nefes nefese kalıyorum aayyy yaşlılar gibi oldum...
1.5 ayda 13.5 kg nasil verdin aman AllahimBen 78.5 ten 1.5 ayda 65 oldum.Evet kesinlikle zavallı iskeletcigim çünkü bacak agrilari m beni bitiriyordu. Herşey zor geliyor. Şimdi daha rahatim
Yeni basladim gunluge beklerim canim:)btlbett: 41255204 .!.:seaside iyi vermişsin valla bravo günlüğüne bakayım senin....
[QUOTubra, post: 41255262, member: 636413"]1.5 ayda 13.5 kg nasil verdin aman Allahim
Valla bravo. . Darisi bana.Tatli ekmek seker kizartmalar pilav makarna cikolata kesinlikle yemedim.et balik sebze bakliyat ölçülü yedim
porsiyon kuculttum.plates yaptim.kacamak 1.5 ayda hic yapmadim bile :)
Kizlaaar ya az once tartildim 77.5 ken 78.3 olmusum. Cok moralim bozuldu.
Bana hangi diyeti onerirsiniz?
Hedefime ulasmak istiyorum. Desteginize ihtiyacim var
Ben hic sevmedim canim ya. Ne yapacagimi bilmiyorum ama pes etmicem. Vardir bir yolu.kara buğdayı mı denesek diyorum..... şimdi onu araştırıyordum ben de.... kimisi çok memnun kalmış kimisi tadından dolayı sevememiş kimisi de kilo almış....
:)) en vahiminiz benim ahahaamilletin beli 60 olur benim bacağım bile 64 yuhh diyorum daha da bir şey demiyorum....
:))
:)) en vahiminiz benim ahahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?