Kendimi kandirmadan 62 kiloya

:))

Evet De hani yediklerimizin fazlasini Yag olarak depoluyoruz ya. Hani develer colde kalinca horgucundeki yagi Suyu kullanip hayatta kalirmis ya kendimi oyle goruyo rum cok hor goruyorum ayipliyorum. Kiziyorum.

benim högüç bacaklarımda ve göbekte :) o zaman biz bi süre hörgücümüzden yiyelim :) stokları eritelim acık...

Canim boyum 1.62 oldugundan 65 le bodur tavuk gibi duruyorum :) giydigim bişey yakışmıyor. En çok karin bölgesinde toplanmış kilolarim

ben 1.58 im bide sen beni düşün 75 kg... zavallı iskeletciğim....

ben son 3 yıldır fotolarda yokum :))) varsamda sadece kafam var :))

ayy kızlar iki gündür spor yapıyorum her yerim tutulmuş.... bunu hergün yapmak yaşam tarzı haline getirmek istiyorum.... çok zorlamadan azar azar başladım ama vücut o kadar hamlamış ki 20 dakka etmeyen sporumda bile her yerim ayrı ağrıyor....

benim högüç bacaklarımda ve göbekte :) o zaman biz bi süre hörgücümüzden yiyelim :) stokları eritelim acık...

ben 1.58 im bide sen beni düşün 75 kg... zavallı iskeletciğim....

Ben 78.5 ten 1.5 ayda 65 oldum.Evet kesinlikle zavallı iskeletcigim çünkü bacak agrilari m beni bitiriyordu. Herşey zor geliyor. Şimdi daha rahatim

Ben 78.5 ten 1.5 ayda 65 oldum.Evet kesinlikle zavallı iskeletcigim çünkü bacak agrilari m beni bitiriyordu. Herşey zor geliyor. Şimdi daha rahatim

benimde bacak ağrılarım var yaa geçiyo mu kız onlar da zayıflayınca.... bir de nefes nefese kalıyorum aayyy yaşlılar gibi oldum...

seaside iyi vermişsin valla bravo günlüğüne bakayım senin....

benimde bacak ağrılarım var yaa geçiyo mu kız onlar da zayıflayınca.... bir de nefes nefese kalıyorum aayyy yaşlılar gibi oldum...

Fazla yük taşı bakalim kollarin nasil agrir.iste biz tum vücudu yoruyoruz fazla kiloyla.Agrilarin gececek yuruyusun bile hizlanacak:) egzersiz yap mutlaka plates çok faydalı

1.5 ayda 13.5 kg nasil verdin aman Allahim

[QUOTubra, post: 41255262, member: 636413"]1.5 ayda 13.5 kg nasil verdin aman Allahim[/QUOTE]

Tatli ekmek seker kizartmalar pilav makarna cikolata kesinlikle yemedim.et balik sebze bakliyat ölçülü yedim
porsiyon kuculttum.plates yaptim.kacamak 1.5 ayda hic yapmadim bile :)

[QUOTubra, post: 41255262, member: 636413"]1.5 ayda 13.5 kg nasil verdin aman Allahim

Tatli ekmek seker kizartmalar pilav makarna cikolata kesinlikle yemedim.et balik sebze bakliyat ölçülü yedim
porsiyon kuculttum.plates yaptim.kacamak 1.5 ayda hic yapmadim bile :)[/QUOTE]
Valla bravo. . Darisi bana.

Bende ara ogunde 1elma 10 yaban mersini yedim
Ogle 1 buyuk patates hasladim tuz biber ekledim. 1 kase yogurtla yedim.
Sanki fazla yiyorum.!

Dikiş bilmem ama evimde iki tane terzi mezurasi var cok güldüm
neyse tatlim olculerim

gogus :100
bel:89
kalca:98
kol 30
haftalik degisimleri yazariz

porsiyon kuculttum.plates yaptim.kacamak 1.5 ayda hic yapmadim bile :)
Valla bravo. . Darisi bana.

Bende ara ogunde 1elma 10 yaban mersini yedim
Ogle 1 buyuk patates hasladim tuz biber ekledim. 1 kase yogurtla yedim.
Sanki fazla yiyorum.![/QUOTE]

Ara öğün 1 elma yarim bardak süt yeterdi
patates cok karbonhidratli onun yerine kabagi sogani baharatla at fırına 15 dk sonra Yoğurtlu tuket

Aman Allahim bikinili video mu çektim. Yalniz 1 defa izleyip sildim. Ben neymisim oyle yaa.

Olculerimde vahim (((
Gogus 98
Bel 89
Göbek 99 (gobek deliginin 3 parmak alti)
Kalca 110
Tek bacak 60 ( dizle kalca arasi ortasi)
Kol 31

Inanilmaz gerceklerimle bugun karsilastim. Cok sasirtici ve uzucu. Bugun yarina kadar hicbise agzima koymicam. !!!

Kizlaaar ya az once tartildim 77.5 ken 78.3 olmusum. Cok moralim bozuldu.
Bana hangi diyeti onerirsiniz?
Hedefime ulasmak istiyorum. Desteginize ihtiyacim var

Kizlaaar ya az once tartildim 77.5 ken 78.3 olmusum. Cok moralim bozuldu.
Bana hangi diyeti onerirsiniz?
Hedefime ulasmak istiyorum. Desteginize ihtiyacim var

kara buğdayı mı denesek diyorum..... şimdi onu araştırıyordum ben de.... kimisi çok memnun kalmış kimisi tadından dolayı sevememiş kimisi de kilo almış....

Boy 1,58
Kilo
75

Göğüs 102
Göğüs Altı
85
Göbek – Bel
98
Kalça
104
Üst Bacak
65
Alt Bacak
41
Üst Kol
31
Alt Kol
23,5

ben ölçülerimi excelde tutuyorum :) işi ciddiye bindirdim....

milletin beli 60 olur benim bacağım bile 64 yuhh diyorum daha da bir şey demiyorum....

kara buğdayı mı denesek diyorum..... şimdi onu araştırıyordum ben de.... kimisi çok memnun kalmış kimisi tadından dolayı sevememiş kimisi de kilo almış....
Ben hic sevmedim canim ya. Ne yapacagimi bilmiyorum ama pes etmicem. Vardir bir yolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…