Ben hic sevmedim canim ya. Ne yapacagimi bilmiyorum ama pes etmicem. Vardir bir yolu.
Sagol canim benim.gerceklerle yuzlestim bi an. Sarsildim. Birakmicaz tabi baska yolu yok.Kizlaaaar kizlaaar durun hemen moral bozmak yok bir yola girdik donmek yok. Inanin kararli olduktan sonra motivasyonu yüksek tutunca hiç gereksiz yemek akliniza gelmiyor.
diyet onerisine gelince benim takip ettigim bir diyet yok.herkesin bildiği genel diyet kurallarim var. Ekmek zaten çok az yağı şekeri karbonhidrati kesin et balik bakliyat ekleyin menüler e zaten kilo vermeye baslayacaksiniz.plato dönemleri olacak bende oldu mesela bu aralar yavasladi kilo vermem ama elbet bünyeyi sasirtip kilo vermeye devam edecegim
dikiş bilmem ama evde 2 mezür var öylemi çok güldüm ya allahım seni tez günde sağlıkla zayıflattsın emiii
Kizlaaar ya az once tartildim 77.5 ken 78.3 olmusum. Cok moralim bozuldu.
Bana hangi diyeti onerirsiniz?
Hedefime ulasmak istiyorum. Desteginize ihtiyacim var
Gunaydin kizlaar. .Tartilmak için sabah kahvaltı öncesi daha uygun zaman gün içinde vücut su tutar
Tesekkurler canim yaa. Sende vereceksin merak etme. Ben hedefime ulassam bile destek olurum bunun icin burdayiz :)Günaydın canım moralinin duzelmesine sevindim.Sana bir iyi haber daha vereyim.yasin 28 olduğu icin daha hizli kilo vereceksin. Mesela ben 36 yadindayim ve 30 dan sonra kilo verim süreci yavaslar ve bemim yasadigim gibi duraklama dönemi yasarsin.Buda seni motive etsin
arkadaşım ip atlarken ayağına ayakkabı giy. çıplak ayakla atlarsan kemiklerine zarar verirsin allah korusunKahvalti
1 sekersiz Cay
2 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
Yarim domates
Bugun ip atlamayida deneyeceğim bakalim yapa
yaşın çok önemi var yaş gençken çabuk veriyorsun ama yılmamak gerekGünaydın canım moralinin duzelmesine sevindim.Sana bir iyi haber daha vereyim.yasin 28 olduğu icin daha hizli kilo vereceksin. Mesela ben 36 yadindayim ve 30 dan sonra kilo verim süreci yavaslar ve bemim yasadigim gibi duraklama dönemi yasarsin.Buda seni motive etsin
yaşın çok önemi var yaş gençken çabuk veriyorsun ama yılmamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?