Kendimi kandirmadan 62 kiloya

Haklisin canim. Sende zayiflayinca citi piti narin bi kiz olursun

Kara bugday denedim daha once tadini pek begenmedim devam etmedim canim

Kizlaaaar kizlaaar durun hemen moral bozmak yok bir yola girdik donmek yok. Inanin kararli olduktan sonra motivasyonu yüksek tutunca hiç gereksiz yemek akliniza gelmiyor.
diyet onerisine gelince benim takip ettigim bir diyet yok.herkesin bildiği genel diyet kurallarim var. Ekmek zaten çok az yağı şekeri karbonhidrati kesin et balik bakliyat ekleyin menüler e zaten kilo vermeye baslayacaksiniz.plato dönemleri olacak bende oldu mesela bu aralar yavasladi kilo vermem ama elbet bünyeyi sasirtip kilo vermeye devam edecegim

Sagol canim benim.gerceklerle yuzlestim bi an. Sarsildim. Birakmicaz tabi baska yolu yok.

dikiş bilmem ama evde 2 mezür var öylemi çok güldüm ya allahım seni tez günde sağlıkla zayıflattsın emiii

Annemin evden gelmistir kesin öyle eskiki rakamlarin bazisi silinmiş ondeki arkadaki rakamdan tahmin ediyorsun :)))
Hep beraber zayiflayacagiz inşallah şekerim

Günaydın canım moralinin duzelmesine sevindim.Sana bir iyi haber daha vereyim.yasin 28 olduğu icin daha hizli kilo vereceksin. Mesela ben 36 yadindayim ve 30 dan sonra kilo verim süreci yavaslar ve bemim yasadigim gibi duraklama dönemi yasarsin.Buda seni motive etsin

Tesekkurler canim yaa. Sende vereceksin merak etme. Ben hedefime ulassam bile destek olurum bunun icin burdayiz :)
Benimde hedefime ulasacagim mechul :))

Bu gazla kosu bandina ciktim. :) hepimize kolay gelsin. :)

Kahvalti

1 sekersiz Cay
2 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
Yarim domates

Bugun ip atlamayida deneyeceğim bakalim yapa

günaydın kızlarr sabah işe geç kalınca ölçümü alamadım ama tartı iyi geldii

Kahvalti

1 sekersiz Cay
2 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
Yarim domates

Bugun ip atlamayida deneyeceğim bakalim yapa
arkadaşım ip atlarken ayağına ayakkabı giy. çıplak ayakla atlarsan kemiklerine zarar verirsin allah korusun

yaşın çok önemi var yaş gençken çabuk veriyorsun ama yılmamak gerek

Ara ogun yapmadim
Ogle yemeginde 1 tabak nohut sulusu yedim
Ara ogunde 2 ceviz ve yesil cay icecem
Aksam
Salata ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…