Hayır intihar etmemiş zarar vermiş kendine dediğine göreİntihar mı etmiş , bence blöf yapıyor
Beni arayıp bi daha bana mesaj atma ben de atmıcam dedi. Ben de tamam dedim. Yine arayıp durdu bağırdı cağırdı. Bu saatten sonrA o dA aramaz beni engellemis kendisi beni zAten. Onun hakkına girdim mi diye yedim kendimiHepsi numara. Engelle gitsin.. Adam aldatmis bile. Aklını kullan hayatindan yok et onu. Nocontact!
3 yıldır evleniriz diye bekletiyormuşum. İşi olsun öyle evleniriz diyorduk. Ama kendisi hak deyip duruyorNe hakkı varmış sizde haram ediyor ?
Tınlamayın vicdanınıza oynuyor.
Hakaret dediğim bildiğiniz ağza alınmayacak küfürlerYaa öff sende inanıyor musun
Üstümdeki iki gramlık hakkın da hakaretlerinle aldatmalarınla ve tehditlerinle silindi gitti bir daha asla ulaşma bana ve senden de korkmuyorum çünkü ne var ne yoksa aileme anlattım hepsini de engelle ve de açma.
3 yıldır evleniriz diye bekletiyormuşum. İşi olsun öyle evleniriz diyorduk. Ama kendisi hak deyip duruyor
Bilmiyorum kendime zarar verdim bi sen bana acımadın diyor sinirlerim cok bozukPardonda niye hakkına girmiş oluyormuşsunuz?O sizin hakkiniza girmiş asıl.
Duygu sömürüsü yapıyor inanmayın.
Önce haklının kim olduğunu öğrensin sonra hak desin
Densiz !
Neden ?Bu sitede okuduğum en saçma soru
Onların o söyledikleri hala kulaklarımda. Unutamam ömür boyu. Vicdanıma oynuyor biliyorum ama aklıma takılıyor üzülüyorum ister istemezEn başta aşağılık kompleksi var ve aşağılıkta aynı zamanda.
Ve anasını bacısını üstüne salarak zaten kişiliğini ortaya koymuş. Aman ha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?