Kendimi kötü hissediyorum gerçekten hakkına mı girdim?

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
iyi aksamlar arkadaslar. Daha önce de konu actım. 3 yıllık sevgilimle iliskimiz bitti geçen hafta. Kız arkadaşlarına daha çok değer vermesi bana kesinlikle erkeklerle konusma deyip kendisi kızlarla sohbet ediyordu arkadaş ayağına. Bunu dile getirince de bağırmıştı çağırmıştı kız kardeşi ve annesi beni arayıp bırak pesini bir daha arama demişlerdi bana. Daha önce de aldatmıştı beni cok yalvardığı icin affetmistim. Hakaret ettiği de cok oldu. Hatta son olayda ben suçluymuşum gibi bağırdı cağırdı annesini ve kız kardeşini üstüme salmıştı. O olaydan sonrA asla aramadım o bir bahaneyle arayıp durdu. Ben cevap vermeyince de abini ararım diye tehditlerde bulunuyordu bana. Cevap verdim tabi beni suçlamaya üstüne hakaret etmeye devam etti. İstemedğimi beni herkese rezil ettiğini söyledim ona. Yine bağırmalar çağırmalar delirmeler tabi. Pisman olacağımı hakkına girdiğimi sırf işsizmiş diye bıraktığımı falan söyledi. Ben memurum. O dA lise mezunu olduğunu söyleyip daha sonrA lise terk olduğunu öğrendiğim biriydi. İşi olursa evleniriz dedik. Ama olmadı. Yine geçen gece mesaj atmıs bana hastaneye gittim kendime zarar verdim hakkım sana haram demis. Kendimi suan cok kötü hissediyorum. İçim acıyor. Gercekten hakkına girmiş miyimdir. Bana hata yapan o simdi de hakkına girdiğimi iddia eden yine o. Ne olursunuz içimi ferahlatacak biseyler söyleyin

Hepsi numara. Engelle gitsin.. Adam aldatmis bile. Aklını kullan hayatindan yok et onu. Nocontact!
Beni arayıp bi daha bana mesaj atma ben de atmıcam dedi. Ben de tamam dedim. Yine arayıp durdu bağırdı cağırdı. Bu saatten sonrA o dA aramaz beni engellemis kendisi beni zAten. Onun hakkına girdim mi diye yedim kendimi

Yaa öff sende inanıyor musun
Üstümdeki iki gramlık hakkın da hakaretlerinle aldatmalarınla ve tehditlerinle silindi gitti bir daha asla ulaşma bana ve senden de korkmuyorum çünkü ne var ne yoksa aileme anlattım hepsini de engelle ve de açma.

Hakaret dediğim bildiğiniz ağza alınmayacak küfürler

En başta aşağılık kompleksi var ve aşağılıkta aynı zamanda.
Ve anasını bacısını üstüne salarak zaten kişiliğini ortaya koymuş. Aman ha.
Onların o söyledikleri hala kulaklarımda. Unutamam ömür boyu. Vicdanıma oynuyor biliyorum ama aklıma takılıyor üzülüyorum ister istemez

Karsilikli olup bitmis ne hakkindan bahsediyorsunuz allah askina

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…