Kendimi kötü hissediyorum gerçekten hakkına mı girdim?

Hayır asla. Neden oyalayayım ben cok sevdim. Beni aldatmasına ragmen affetmemden belli her sey. Ama o sürekli her seyde beni suçlu gördü. Benim sevgimden emin olduğu icin her kötülüğü yaptı bana. Ben böyle bırakınca da yediremedi kendine iste. Ona olmayacağını söyledim o dA kabullendi artık aramaz. Ben de onu Allah’a havale ettim.

Bundan sonra ölüyorum dese de bir daha açma telefonlarını.
Her yerden engelle telefon da dahil.
Bir şekilde ulaşırsa sana savcılığa vermekle tehdit et

Bundan sonra ölüyorum dese de bir daha açma telefonlarını.
Her yerden engelle telefon da dahil.
Bir şekilde ulaşırsa sana savcılığa vermekle tehdit et
Engelledim her yerden. Bana kendime zarar verdim deyince cok umursamadım o an. Bana ulaşacak yüzü bulamaz kendinde bir daha

Lise mezunu Bİle değilmis ki o konuda da bana yalan söylemis. İşsizliğini hic sorun etmedim ama o simdi işsizliğinden dolayı bıraktığımı düsünüyor vicdan yaptırıyor

Gercekten şükrediyorum suan durumuma. Allah büyük vardır bir bildiği elbet

Hiç muhattap olma
Herkes layıgını yasar Allaha havale et ve uzak dur kimle ne yapıyorsa yapsın ilgilenme
Sevmek sevilmek böyle bişey değil
Dilerim karsına karakteri vicdanı saglam biri cıksın
Bir daha da ne o ne de ben ulasacam ona.

bu kızlarda hiç akıl yok. adam lise terk, işsiz, terbiyesiz, aldatıyor,ayrıca kıza kötü davranıyor fakat kız ise hala ona karşı suç mu işledim derdinde. yahu böyle tavırlar alıp sizi rezil rüsva eden adam evlendiğinizde bir ton dayak atıp elinizden paranızı alınca mı aklınız başınıza gelecek anlamıyorum.

Tahminime gore sen bir sekilde affedeceksin. Bu is ine cika gide gele bir sonuca varacak.olayli nisanlar dugunler . Ama gercekten sonu kotu bitecek. Anlamadgm konuda memur olup atanacak kadar zekisiniz ama 3 yildir issiz biriyle konusacak kadar saf. Yanlis anlamayin ama vicdaniniza birakmayin kendinizi. Ziyan oluyosunuz

Haklısınız bugüne kadar akılsızlık yaptım. Ama affetmedim. Bitti cünkü. Aradı acmadım ağladı ama yine de istemediğimi söyledim. Benim icin ailesini üstüme salması sondu. Hayırlısını diledim allahtan böyleymis hayırlsı

Evet vicdanım sızladı. Ama suan rahat vicdanım. Asla huzursuz değilim. Ben ona yanlış yapmadım. Sadakatsiz davranan küfür eden hakaret eden o oldu. Bitti cok sükür

Afedersin ama hakkına girdiğini düşünmek beyin yoksunluğu olur. Annesini ablasını ara bakın oğlunuz beni rahatsız ediyo intihar ne ediyo alın şunu başımdan de.

Afedersin ama hakkına girdiğini düşünmek beyin yoksunluğu olur. Annesini ablasını ara bakın oğlunuz beni rahatsız ediyo intihar ne ediyo alın şunu başımdan de.
Kendime zarar verdim hakkkm haram olsun deyince ister istemez vicdan yaptım. Evet bi daha arar da öyle birşey yaparsa ailesine söylicem durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…