Yeni nesil için zaten yorum yapmak istemiyorumBenim yeğenim de var bu yaşta görsen çok güzel çıtı pıtı fıstık gibi ama o da aynen böyle ona da uyuz olmuştum konu sahibine de oldum o yüzden, cevabı bile saygısız, yeni nesil berbat maalesef.
Ayrıca eşin öyle dediğinde sen ne yaptın? Sanırım benim eşim dese bi tokat çakardım:))) ama sen yapma :))) bi de sorma Of şu kilolar gitmiyor eskiden ben de fittim ama hormon ilaçları falan filan mahvetti beni :/
Vay be 63 mü? Ne diyeyim çok şaşırdım kendimden utandım :/Yeni nesil için zaten yorum yapmak istemiyorumnapıcam güldük beraber hatta dedim kk ya konu açıcam eşim bana böyle diyor diye ühühühühü biz birbirimize alınmıyoruz tarzımız bu :)
Arkadaş bu kadın nasıl 63 yaşında (sarışın)bu fotoya şoplu diyecekler instagramdan baksınlar aynı kadın
Merhaba kızlar kendimi çok kötü hissediyorum sürekli kendimi sevecek bir şey bulamıyorum. Yüzümü kilomu cildini bedenimi hicbir şekilde beğenmiyorum. Kendimi salak gibi hissediyorum. Her acıdan yetersizmisim gibi hissediyorum. Hicbir şey yapamıyorum. Hep başka kızlar çok güzel çok vsss. Bıkmıyorum canım yanıyor. Hicbir şekilde başarısız bir insanim
Bi zahmet olsun o kadarVay be 63 mü? Ne diyeyim çok şaşırdım kendimden utandım :/
Ama ellerinden belli yaşı.
Ben yolarım bu kadının saçını başınıYeni nesil için zaten yorum yapmak istemiyorumnapıcam güldük beraber hatta dedim kk ya konu açıcam eşim bana böyle diyor diye ühühühühü biz birbirimize alınmıyoruz tarzımız bu :)
Arkadaş bu kadın nasıl 63 yaşında (sarışın)bu fotoya şoplu diyecekler instagramdan baksınlar aynı kadın
İlk gördüğüm de şoka girdim hatta eşime de gösterdim birlikte şoka girdikBir akşamüstü, balkonda otururken annem "Ne bu surat her gün, senin derdin ne kızım aaa," şeklinde pedagojik bir açılım yaptı. "Sıkılıyorum... Hayat çok anlamsız," cevabımın üzerinden sanırım birkaç saniye geçmişti ki acı ve can havliyle bir metre havaya sıçradım. Annem, her Türk annesinin uzmanı olduğu 'mıncırma' hamlesini oldukça sert ve uyarısız gerçekleştirmişti. Mıncırma, malumunuz evlat artık poposuna terlikle vurulmayacak kadar büyüdüyse, ancak tekdir ile de uslanmıyor ve hakkı kötekse kullanılan, konu komşu, bitişik ev duyar ihtimaline karşı avaz avaz bağırmak yerine geçen bir terbiye şeklidir.
Tercihen bel veya bacak bölgesinden bir alan seçilir, elle kavranır ve et, 180 derece çevrilir! Hemen ardından, daha acım ve şaşkınlığım hüküm sürerken, annem kısık sesle, yüzünü yüzüme yaklaştırarak "Alırım ayağımın altına," diye başladı ve "Karnın tok sırtın pek! Aklını başına topla! Sıkılıyorsan da git bakkala evin alışverişini yap, sonra da gel yemek kitabından bir kurabiye pişir, akşam misafir var, hadi yallah," şeklinde bitirdi!
NE DERDİM KALDI NE DE TASAM
Kaynak:Gülse Birsel'in Hürriyet Gazetesi Köşe yazısından alıntılanmıştır.
Ben yolarım bu kadının saçını başını
Yoo hiç de kıskanmadım niye kıskanacakmışım,
Vejeteryanlıkla alakası yok,ne vejeteryanlar var pörsümüş.İlk gördüğüm de şoka girdim hatta eşime de gösterdim birlikte şoka girdikkadın vejeterjanmış
Tabi spor en önemlisi biz de malak gibi yataklarda yuvarlanalımVejeteryanlıkla alakası yok,ne vejeteryanlar var pörsümüş.
Spor yapıyor abla belli.
Ben de yapıyorum ama evde iki eğil bi kalk hesabı
Darısı başıma yav.Ciddi hırslandım spor konusunda.
Merhaba kızlar kendimi çok kötü hissediyorum sürekli kendimi sevecek bir şey bulamıyorum. Yüzümü kilomu cildini bedenimi hicbir şekilde beğenmiyorum. Kendimi salak gibi hissediyorum. Her acıdan yetersizmisim gibi hissediyorum. Hicbir şey yapamıyorum. Hep başka kızlar çok güzel çok vsss. Bıkmıyorum canım yanıyor. Hicbir şekilde başarısız bir insanim
Senin için bir takım önerilerde bulunacaktım bu mesajını görünce vazgeçtim. O kadar negatifsin ki biz ne desek bir bahanen olacak belli. Hiç birşey yapacak halin yoksa kendini böyle kabullenmeyi dene. Bana kalırsa kesin güzel bir kızsın fakat o kadar umutsuz ve mutsuzsun ki bunun farkında değilsin.Artık bir şey yapacak halim yok.
Konuyu gereksiz yere uzatmayalım. Kalbini kirdigim varsa özür dilerim. Kimsenin kalbini bilerek kirmam. Bipolar hastasiyim. Ve hiçbir şey yapamıyorum. 2 3 gündür görseydiniz o kadar neşeliydim ki spor yapıyordum yediklerime dikkat ediyordum. Bipolar hastasiyim. Birden her şeyi yapacak bir gücüm varken birden tükeniyor. Ve ben hicbir şey yapamıyorum. Kalbini kördüğüm varsa gerçekten özür dilerim. Gerçekten canım yanıyor. Bilmeyen varsa bipolar beyindeki lityum eksikliğinden kaynaklanıyor. Ben o kadar araştırdım ki hicbir şey yapamıyorum. Ne yapabilirim diye normal şeyler ise yaramıyor. Neyse tekrardan özür dilerim sanırım bazı şeyleri benim halletmem lazim.
Tedavimi oluyorum merak etmeyin. Ne yapılması gerektiyse yaptım ama artik tükendim. Canım yaniyorTedavilerini olan bipolar bozukluğu olan hastalar yaşam kaliteleri düşmeden hatta hasta olduğu bile anlaşılmayacak derecede yaşamlarına devam edebiliyorlar. Tedavini ol hastaysan. Grip değil bu geçmesini bekleme.
Gec bile kalmissin varmamakla60 kiloyum 19 yaşındayım niye varmayim ki
Yoo su an gayet iyiyim. O anda birden geldiler sadeceGec bile kalmissin varmamakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?