Kendimi kötü hissediyorum

Abla çok sağol bırden okuyunca bende sezon ne yazmışım çok olumlu yazmışsın teşekkür ederim. Bu günlerde geçer insaşşah

Çok teşekkür ederim. İlaçlsrm kilo yapıyor en son 61 kiloydum çok diyet yapamıyorum. Cildiyeciye gideceğim siyah noktalaorm ve sivilce lekelerim var. Boyum 165 sanırım

Çok teşekkür ederim. İlaçlsrm kilo yapıyor en son 61 kiloydum çok diyet yapamıyorum. Cildiyeciye gideceğim siyah noktalaorm ve sivilce lekelerim var. Boyum 165 sanırım

Bence daha da dallanıp budaklanmadan olaya el koyman en iyisi olur. Çünkü şu durumda kilo vermen en kolayı olacaktır. Metabolizman da hızlı bu yaşlarda, düzenli spor ve sağlıklı bir diyetle hızlıca kilo verebilirsin.

Kilo konusundaki sıkıntılarını da kullandığın ilaçlarını da söyle hekikine. Sana uygun bir yol haritası cizeceklerdir eminim.

Moralini bozma, hayat her seye ragmen cok güzel çünkü her birimiz birey olarak cok kıymetliyiz :)

Öpüyorum seni, dediklerimi unutma işin pesine düs olur mu :)

evet oyle yapmam lazım haklısınız

Evet haklısınız ben biraz fevri davrandım. Spora başladım. Kendim için birşeyler yapmam lazım. Çok teşekkür ederim anlayışınız için

Dur daha yolun başındasın bu ne yorgunluk bıkkınlık.insanların ne dertleri varda mücadele ediyorlar sen biraz fazla kilon var diye hayatı kendine zehir ediyosun.çok gençsin biraz azim göster gayrette güzel zayıflarsın kendini sevmek herşeydir

Tek sorun bu değil bu bir anlık yazdım ama yoruluyorum elimden gelen bütün fedakarlığı yapıyorum ama yapacak halım kalmadı

Azim gerek o zaman herşeyin üstesinden gelirsin.Allah daha beter dertler vermesin bu senin elinde olan birşey.

60 kiloyum 19 yaşındayım niye varmayim ki
60 kilo mu??? Bu mu dert vallahi ben seni en az 100 kilo falan zannettim yazdıklarından. Kendine gel lütfen vereceğin taş çatlasın 8-10 kilo ben bile ekmeği kısarak 6 kilo verdim 1.5 ayda

60 kilo mu??? Bu mu dert vallahi ben seni en az 100 kilo falan zannettim yazdıklarından. Kendine gel lütfen vereceğin taş çatlasın 8-10 kilo ben bile ekmeği kısarak 6 kilo verdim 1.5 ayda
Bende verebilirim ama ilaçlar aldırıyor ve ben napacagımı şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…