60 kiloyum 19 yaşındayım niye varmayim kiKilon boyun kaç ki? Ayrıca kaç yaşındasın? Ve neden bu kanıya vardın?
Artık bir şey yapacak halim yok.Eğer seni rahatsız eden bir durum varsa bunu düzeltmek te senin elinde canım
19 yaşındasın daha. Ne demek artık birşey yapacak halim yok?Artık bir şey yapacak halim yok.
artık derken:))Artık bir şey yapacak halim yok.
60 kiloyum 19 yaşındayım niye varmayim ki
10 yaşında olur öyle ayrıca kilon çok değil en fazla 5 10 kilo fazlan vardır60 kiloyum 19 yaşındayım niye varmayim ki
Bizi de bezdiriyorlar dimiBoyun kaç? Ay neyse sanırım uğraşamıycam ne dersek diyelim böyle düşüneceksin o zaman boşver nasıl biliyorsan öyle yap.
Bizi de bezdiriyorlar dimivalla bende kendimden umudumu kesmiştim 36 yaşındayım ama 63 yaşındaki hatunu görünceye kadardı hoş o bütün yaşatısında öyle çıtırmış bense hep şişko eşiminde dediği gibi bundan sonra senin vücut kurtulmaz boğucam kocamı galiba
Merhaba kızlar kendimi çok kötü hissediyorum sürekli kendimi sevecek bir şey bulamıyorum. Yüzümü kilomu cildini bedenimi hicbir şekilde beğenmiyorum. Kendimi salak gibi hissediyorum. Her acıdan yetersizmisim gibi hissediyorum. Hicbir şey yapamıyorum. Hep başka kızlar çok güzel çok vsss. Bıkmıyorum canım yanıyor. Hicbir şekilde başarısız bir insanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?