- 31 Ağustos 2022
- 318
- 117
- 33
- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Bu sağlık işlerinde sırf para için böyle yönlendirmeler yapılması çok acıAman benim dişçim de 3 senedir bana botoks yapmaya çalışıyor. Neymiş, gülerken dişlerim çok görünüyormuş. E görünsün? Gülüyorum ya bundan daha güzel bir sebep var mı? Dişim görünmesin diye niye botoks yaptırıp yarım güleyim.
Her gidişimde veya annemi götürüşümde "yapıyor muyuz botoks" diyor. Kadın zorla kompleks yaptıracakBu sağlık işlerinde sırf para için böyle yönlendirmeler yapılması çok acı
Ahshshsh allahtan benim gibi etkilenen biri değilsinizHer gidişimde veya annemi götürüşümde "yapıyor muyuz botoks" diyor. Kadın zorla kompleks yaptıracak
Keske dişlerim böyle olsaydı. Tavşan dislerimle evlendim ben merak etmeyinMerhaba hanımlar.
Son zamanlarda çok zor bir psikoloji içindeyim. Sürekli bir yerime kafamı takıyorum. Son olarak dişlerime taktım. Fotoğrafları ekliyorum. Çevremde herkes bir şey yok dişlerin iyi diyor ama ben kafayı taktım. Doktor da çok gömdü yok yaşlı görünüyorsun yok bilmem ne diye.
Dişimi eskiden seviyordum hiç yamuk bulmuyordum ama iş hayatına girince bana bir şeyler oldu. Yüzümü beğenmez oldum, her yerime bir şey buluyorum. Durup durup kafayı takıyorum mahvettim dırdır ede ede.
Diş için bir yere para verdim ortodontık tedavi için ama param da kaldı tedavi de olmadı. Anksiyetelerim tuttu doktor umursamaz çıktı vs.
Çevremde bakıyorum herkesim dişleri inci gibi diyorum evlenemezsin tabi bu dişlerle kim sever seni.
Diş bitse burun çıkar o bitse başka şey çıkar.
Nolur tavsiye verin. Dişlerim çok mu kötü? Tel mi taksam?
Bir yandan da kilo almaya çalışıyorum tel taksam kilo veririm diye korkuyorum
Çok teşekkür ederim. Peki nasıl aşacağım bu hissi? Psikolog şart mı dersinizYaşınız kaç bilmiyorum ama kadın olmanın çilelerinden kendimize güvenmeyi öğrenene kadar çok uğraşıyoruz görüntümüzle.. ben de böyleydim, herkes bana zayıfsın dese bile ufacık göbeğimi oramı buramı dert eder, yalnız olmamın sebebi bunlar zannederdim. Emin olun ki değil, görüntünüzle birini birkaç hafta etkileyebilirsiniz, gerçekten sevilmenin nasıl göründüğünüzle ilgisi yok. Onu da ancak kendinizi tamamen olduğunuz gibi sevdiğinizde bulabilirsiniz. Dişleriniz de gayet tatlı.
Şirin demenize çok mutlu oldum vallahi. Ben tam tersi yaptırırsam şirin olur güzel olur diye düşünüyordumYa uzakdoguda insanlar sirin olmak icin dislerini ozellikle boyle yaptiriyolar. Cok tatli bi gulusun var mashallah.
Benim dişimin biri de öyle, ben onu seviyorum uğurum o benim. 16 yıllık evliyim de . Sevin kendinizi gayet sevimli duruyor
David Burns İyi Hissetmek kitabını hatim edin, birkaç tur çalışın, benim gittiğim kaşesi yüksek psikologların yaptırdığı buydu özetle.Çok teşekkür ederim. Peki nasıl aşacağım bu hissi? Psikolog şart mı dersiniz
Söyleyemem babam mahveder orayı
Hemen alayım :)David Burns İyi Hissetmek kitabını hatim edin, birkaç tur çalışın, benim gittiğim kaşesi yüksek psikologların yaptırdığı buydu özetle.
45 binBırak etsin paranı da geri alsın. Ne kadar kaptırdın??
Çok güzel olmuşTel değilde ben ön 4 dişime dolgu yaptığı malzemeyle kapladığı bi görsel işlem yaptı. Ön dişim yamuk biri diğerinin üstüne yandaki dişin biri içerdeydi onların hepsını düz goruncek gbı yaptı 15 dk da öyle bısey yaptırabılırsin
45 bin
Ben de iki ay çalıştımSoyle babana parani geri alsin kizim, insanlar o paraya 2 ay calisiyor.
Ben de iki ay çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?