Kendimi sevmiyor muyum?

Bu sağlık işlerinde sırf para için böyle yönlendirmeler yapılması çok acı

Keske dişlerim böyle olsaydı. Tavşan dislerimle evlendim ben merak etmeyin

Yaşınız kaç bilmiyorum ama kadın olmanın çilelerinden kendimize güvenmeyi öğrenene kadar çok uğraşıyoruz görüntümüzle.. ben de böyleydim, herkes bana zayıfsın dese bile ufacık göbeğimi oramı buramı dert eder, yalnız olmamın sebebi bunlar zannederdim. Emin olun ki değil, görüntünüzle birini birkaç hafta etkileyebilirsiniz, gerçekten sevilmenin nasıl göründüğünüzle ilgisi yok. Onu da ancak kendinizi tamamen olduğunuz gibi sevdiğinizde bulabilirsiniz. Dişleriniz de gayet tatlı.

Çok teşekkür ederim. Peki nasıl aşacağım bu hissi? Psikolog şart mı dersiniz

Benim dümdüz dişlerime bile diş hekimi tel önerdi sonra başka doktora gittim o başka tedavi uyguladı. Tek bir doktordan görüş almayın bazısı abartıyor. Çaresi var sonuçta halledersiniz

Tel değilde ben ön 4 dişime dolgu yaptığı malzemeyle kapladığı bi görsel işlem yaptı. Ön dişim yamuk biri diğerinin üstüne yandaki dişin biri içerdeydi onların hepsını düz goruncek gbı yaptı 15 dk da öyle bısey yaptırabılırsin

Eklentiler

• IMG_6246.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_6247.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_6248.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_6249.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…