- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Teşekkür ederim o senin nazikliğin Bende düşünüyorum gitmeyi bnde iyi değilim ağır durumlar yaşıyorum kimseye anlatamayacağım kadar sadece şunu diyorum kendime ve sana önce kendini sevNe kadar naziksiniz sağ olunözgüvenim gitgide düşüyor haklısınız. Her şeyden önce galiba benim psikoloğa gitmem gerek. Zaten o plaklara verdiğim parayı psikoloğa verseydim kaç kere giderdim
Evet tel çıkınca da gerekiyor yoksa dişler tekrar kayabiliyor.Bu arada tel için de durum aynı mı bilmiyorum ama şeffaf plak tedavisi bitince 2 sene boyunca bi de gece plağı veriyorlar, öncesinde doktorlar hiç söylemiyor bunu…
Seven insan seni olduğun gibi kabul ederEvet bana da öyle geliyor ama ne bileyim böyle yamuk olunca da evlensem eşim beni öpmek istemez gibi geliyor tövbe estagfurullah :)
Tam net yüzün görünmüyor ama güzel bir Kadınsın gördüğüm kadarıyla bence dislerinde o kadar kötü değil yalnızlıktanmi çok kafaya taktın acaba şimdi disleri yaptırsan bu sefer dudaklarim ince diyeceksin ama öyle değilMerhaba hanımlar.
Son zamanlarda çok zor bir psikoloji içindeyim. Sürekli bir yerime kafamı takıyorum. Son olarak dişlerime taktım. Fotoğrafları ekliyorum. Çevremde herkes bir şey yok dişlerin iyi diyor ama ben kafayı taktım. Doktor da çok gömdü yok yaşlı görünüyorsun yok bilmem ne diye.
Dişimi eskiden seviyordum hiç yamuk bulmuyordum ama iş hayatına girince bana bir şeyler oldu. Yüzümü beğenmez oldum, her yerime bir şey buluyorum. Durup durup kafayı takıyorum mahvettim dırdır ede ede.
Diş için bir yere para verdim ortodontık tedavi için ama param da kaldı tedavi de olmadı. Anksiyetelerim tuttu doktor umursamaz çıktı vs.
Çevremde bakıyorum herkesim dişleri inci gibi diyorum evlenemezsin tabi bu dişlerle kim sever seni.
Diş bitse burun çıkar o bitse başka şey çıkar.
Nolur tavsiye verin. Dişlerim çok mu kötü? Tel mi taksam?
Bir yandan da kilo almaya çalışıyorum tel taksam kilo veririm diye korkuyorum
Söyleyemem babam mahveder orayıAnnen baban dişli arkadaşın yok mu bassınkar ofisi alsınlar paranı. Resmen dokandırılmışsın evladım. Kendini sevmiyorsan sevme de kimseye paranı kaptırma
Ben de acaba yalnızlıktan mı taktım diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi dişler bitse başka yer bulacak gibiyimTam net yüzün görünmüyor ama güzel bir Kadınsın gördüğüm kadarıyla bence dislerinde o kadar kötü değil yalnızlıktanmi çok kafaya taktın acaba şimdi disleri yaptırsan bu sefer dudaklarim ince diyeceksin ama öyle değil
Allah yardımcınız olsun. İnşallah neye ihtiyacınız varsa omu gönderir Allah hayatınızaTeşekkür ederim o senin nazikliğin Bende düşünüyorum gitmeyi bnde iyi değilim ağır durumlar yaşıyorum kimseye anlatamayacağım kadar sadece şunu diyorum kendime ve sana önce kendini sev
Bence çok kötü değil dişleriniz, temiz ve beyaz duruyor. Benim de böyleydi bu arada şeffaf plak tedavisi yaptırdım 2 sene sürdü. Tedavi bitince dişlerim yavaş yavaş geri dönmeye başladı. Şuan eski haline döndü baya, o zamanki aklım olsa kesinlikle tel takardım. Plak çok da konforlu değil çıkar tak ben çok zor geçirdim o 2 seneyi. Şimdi tekrar yamulduğu için tekrar tedaviye başlayacağım.
Bu arada tel için de durum aynı mı bilmiyorum ama şeffaf plak tedavisi bitince 2 sene boyunca bi de gece plağı veriyorlar, öncesinde doktorlar hiç söylemiyor bunu…
Dişleriniz çok güzel sakın yaptırmayın. Bu takıntı haline geldiyse psikolojik destek alabilirsiniz :))Merhaba hanımlar.
Son zamanlarda çok zor bir psikoloji içindeyim. Sürekli bir yerime kafamı takıyorum. Son olarak dişlerime taktım. Fotoğrafları ekliyorum. Çevremde herkes bir şey yok dişlerin iyi diyor ama ben kafayı taktım. Doktor da çok gömdü yok yaşlı görünüyorsun yok bilmem ne diye.
Dişimi eskiden seviyordum hiç yamuk bulmuyordum ama iş hayatına girince bana bir şeyler oldu. Yüzümü beğenmez oldum, her yerime bir şey buluyorum. Durup durup kafayı takıyorum mahvettim dırdır ede ede.
Diş için bir yere para verdim ortodontık tedavi için ama param da kaldı tedavi de olmadı. Anksiyetelerim tuttu doktor umursamaz çıktı vs.
Çevremde bakıyorum herkesim dişleri inci gibi diyorum evlenemezsin tabi bu dişlerle kim sever seni.
Diş bitse burun çıkar o bitse başka şey çıkar.
Nolur tavsiye verin. Dişlerim çok mu kötü? Tel mi taksam?
Bir yandan da kilo almaya çalışıyorum tel taksam kilo veririm diye korkuyorum
Bu nasıl doktor doktor dediğin hastanın iyi hissetmesine yardımcı olur. Böyleleri sırf kafanızı karıştırıp paranızı almak için yapıyorAslında diş doktoru yaşlı gösteriyor hani yaşlıların dişleri olmaz dudakları içe kaçar öylesiniz dedi
Teşekkür ederim :) sizlerden gelen dönüşlerden ben de tekrar sevmeye başladım sanki dün geceden beri :)Dişleriniz çok güzel sakın yaptırmayın. Bu takıntı haline geldiyse psikolojik destek alabilirsiniz :))
Amin cnm insalllhAllah yardımcınız olsun. İnşallah neye ihtiyacınız varsa omu gönderir Allah hayatınıza
Dis teli taktirabilirsiniz.Çok mu itici sizce peki? Yalnızlığımı buna bağlamaya başladım artık
Bence imkaniniz varsa dis teli taktırın. Sonrasinda iyiki taktirmisim dersiniz. Ben 30 yasimda taktim dis telimi keske daha erken yapsaymisim. Ama iyi bir doktor arastirin. Ozelden yazarsanin kendi doktorumu oneririm. Hem taksitli calisiyorEvet bana da öyle geliyor ama ne bileyim böyle yamuk olunca da evlensem eşim beni öpmek istemez gibi geliyor tövbe estagfurullah :)
Adriana Lima'nın, Shakira'nın aldatıldığı bir dünyadayız. Sırf güzellikle olsa kocaları köpek olurdu kapılarında. Takmayın bosverin.Ben de acaba yalnızlıktan mı taktım diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi dişler bitse başka yer bulacak gibiyim
Aman benim dişçim de 3 senedir bana botoks yapmaya çalışıyor. Neymiş, gülerken dişlerim çok görünüyormuş. E görünsün? Gülüyorum ya bundan daha güzel bir sebep var mı? Dişim görünmesin diye niye botoks yaptırıp yarım güleyim.Bu nasıl doktor doktor dediğin hastanın iyi hissetmesine yardımcı olur. Böyleleri sırf kafanızı karıştırıp paranızı almak için yapıyor
Çok doğru malesefAdriana Lima'nın, Shakira'nın aldatıldığı bir dünyadayız. Sırf güzellikle olsa kocaları köpek olurdu kapılarında. Takmayın bosverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?