Kendimi sevmiyor muyum?

Ne kadar naziksiniz sağ olun özgüvenim gitgide düşüyor haklısınız. Her şeyden önce galiba benim psikoloğa gitmem gerek. Zaten o plaklara verdiğim parayı psikoloğa verseydim kaç kere giderdim
Teşekkür ederim o senin nazikliğin Bende düşünüyorum gitmeyi bnde iyi değilim ağır durumlar yaşıyorum kimseye anlatamayacağım kadar sadece şunu diyorum kendime ve sana önce kendini sev

Bence çok kötü değil dişleriniz, temiz ve beyaz duruyor. Benim de böyleydi bu arada şeffaf plak tedavisi yaptırdım 2 sene sürdü. Tedavi bitince dişlerim yavaş yavaş geri dönmeye başladı. Şuan eski haline döndü baya, o zamanki aklım olsa kesinlikle tel takardım. Plak çok da konforlu değil çıkar tak ben çok zor geçirdim o 2 seneyi. Şimdi tekrar yamulduğu için tekrar tedaviye başlayacağım.

Bu arada tel için de durum aynı mı bilmiyorum ama şeffaf plak tedavisi bitince 2 sene boyunca bi de gece plağı veriyorlar, öncesinde doktorlar hiç söylemiyor bunu…

Dişleriniz inci gibi değil tabii ki ama kötü de durmuyor. Sizin dişiniz işte. Hepimiz tornadan çıkmış gibi tek tip değiliz ki.

Ben tüm lise hayatım boyunca ve üniversite 1de, yani totalde 4 sene tel taktım. Bir yere kadar düzeldi, sonrası için ameliyat dendi. Dedim yohh yaa Fonksiyonel olarak hiçbir sıkıntım yok, ama Asuman Krause ya da Demet Özdemir tipi dişleğim. Hiç de uğraşamam valla.

Dişçiden ölümüne korkan (gerçekten tansiyonum çıkıyor, dişçi arada işini bırakıp "bayılacak mısın falan diyor o derece) biriyim. Seneleeer seneler önce dişçi hatası yüzünden ön dişime kanal tedavisi sonrası dişim içeriden çatladı ve hafif koyu renk bir leke oldu. Düşünün en ön dişim ve ben dişleğim Korkudan senelerde kaplama yaptırmayıp öyle gezdim ve erkeksel bazda hiç sıkıntı çekmedim. Sonra başka sebeplerle mecburen korkudan ölerek kaplama yaptırdım, cillop gibi oldu. Şimdi eski resimlerime bakınca "ay bu adamlar beni bu dişlerle iyi beğenmiş ha" diyorum

Yani demem o ki iki yamuk dişiniz yüzünden beğenmeyen adam zaten gereksizdir, yolu açık olsun.

Yalnızlığın içinde yaşadığın kusurluluk hissi herkeste bir kusur var ama kendini olduğun gibi kabul edip seversen o kusurları da seveceksin.bana da bir kız şey demişti dişlerin yüzünden evlenemiyorsun o kızla ilişkimi kesmiştim.cunku onları olduğu haliyle seviyorm bana özeller .senin dişlerin güzel .

Tam net yüzün görünmüyor ama güzel bir Kadınsın gördüğüm kadarıyla bence dislerinde o kadar kötü değil yalnızlıktanmi çok kafaya taktın acaba şimdi disleri yaptırsan bu sefer dudaklarim ince diyeceksin ama öyle değil

Ben de acaba yalnızlıktan mı taktım diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi dişler bitse başka yer bulacak gibiyim

Teşekkür ederim o senin nazikliğin Bende düşünüyorum gitmeyi bnde iyi değilim ağır durumlar yaşıyorum kimseye anlatamayacağım kadar sadece şunu diyorum kendime ve sana önce kendini sev
Allah yardımcınız olsun. İnşallah neye ihtiyacınız varsa omu gönderir Allah hayatınıza

Evet haklısınız dişleri tekrar bozulan çok çok insan duydum. Ben de tak çıkar uğraşamam diye düşünüyorum. Ama 2 sene de gece çokmuş. 4 yıl tedavi ne demek

Dişleriniz çok güzel sakın yaptırmayın. Bu takıntı haline geldiyse psikolojik destek alabilirsiniz :))

Çok mu itici sizce peki? Yalnızlığımı buna bağlamaya başladım artık
Dis teli taktirabilirsiniz.
Evet bana da öyle geliyor ama ne bileyim böyle yamuk olunca da evlensem eşim beni öpmek istemez gibi geliyor tövbe estagfurullah :)
Bence imkaniniz varsa dis teli taktırın. Sonrasinda iyiki taktirmisim dersiniz. Ben 30 yasimda taktim dis telimi keske daha erken yapsaymisim. Ama iyi bir doktor arastirin. Ozelden yazarsanin kendi doktorumu oneririm. Hem taksitli calisiyor

Bu nasıl doktor doktor dediğin hastanın iyi hissetmesine yardımcı olur. Böyleleri sırf kafanızı karıştırıp paranızı almak için yapıyor
Aman benim dişçim de 3 senedir bana botoks yapmaya çalışıyor. Neymiş, gülerken dişlerim çok görünüyormuş. E görünsün? Gülüyorum ya bundan daha güzel bir sebep var mı? Dişim görünmesin diye niye botoks yaptırıp yarım güleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…