Kendimi Yuvayıkan gibi hissediyorum benim yüzümden oldu

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.231
78
Yine mi sen diyeceksiniz ama maalesef ben kızlar :-(
5 yıllık çok yakın bir kiz arkadaşım var adı ayşe olsun. Liseden arkadaşız bu aralar işe girdi pek görüşemiyoruz ama yine de yazışıyorduk faceden.
Ayşenin de sevgilisi var(dı) sanırım 7 aydır. Bu bana geçen telefon etti sumosh eski sevgilim hala beni seviyomuş içim acıdı çok yalvardı kararsız kaldım falan fistan. Bende sen bilirsin dedim. Fikrini yaz olurmu dedi tmm dedim. Işte bugun (aptalım ben) yazdım. Bence eskisine dön ben olsam öyle yapardım sen bilirsin dedim. Bunu da sevgilisi okumuş şifresi onda varmış cocuk yazmis bana saydirmis "k*ltak yılan o... sen kendi tipine bak(ben ona tipsiz vs demedim) ben zaten ayseyle konusmalarini hep okuyorum sen busun işte basına taktigin basartuden utan senin yüzünden ayriliyorum ayşeden mutlu musun demiş" ben şok oldum sinirdrn elim ayağım titredi kendime hakim olup "seviyene inmiycem benim yuzumden ayrilirsan adam degilsin" dedim. O da sus senin yüzünden vs yazmis bende engelledim. Evet çocuk terbiyesiz seviyesiz. Beni de hiç tanımıyor. Bu yandan da kendimi suçluyorum sanane sumosh ne karaştın sananeydi diye. Ayrıldılar sanırım benim yüzümden

Ayşe ve sevgilisinin cıvık ilişkileri işte, salla.
Bundan sonra fikir vermeden önce ilişkiye bak bir de; ilişki, ilişki mi diye

E sizin arkadaşınız da problem var nasıl sevgilisi varken eskisi hakkında sizden fikir istemiş olabilr ki ? FAceden yazışıyosunuz zaten görecek tabi çocuk.

Şuan ilişkisi olan birine keske öyle demeseydiniz ama kızın içinde varmış. Yani adam önce iğneyi kendine batırsın.

Üniversite maalesef şaka gibi

Kulağına küpe olsun asla kimseye bu durumlarda fikir verme. Çocuk görmeseydi farzedelim. Kız senin dediğini yapıp eski sevgilisi ile barışsaydı. Ve daha kötü olsalardı, bu seferde sen suçlu olurdun. Boşver herkesin aklı kendine yeter

E iyi de kız yaz demiş, yazmışsınız. Sizin ne kabahatiniz var ki? Vermeseymiş facebook şifresini, veya madem vermiş size "facebooktan yazma" deseymiş.
Sevgilisinin size kızması da komik, onunla beraberken eski erkek arkadaşına dönmeyi düşünen sevgilisine kızsın o.

Kız tam bir moron; erkek arkadaşında şifresi olan Facebook hesabından eski sevgiliye dönmeyi tartışır mı insan?

Çocuğu boşverin; sizin böyle laflar işitmenize sebep olan kız da özür dileyip ayaklarınıza kapanmazsa onunla iletişimi de kesin bence.

ne alaka senin yüzünden ben anlamadm
bazen çok düz mantık kalıyorum yeminle
çocuk saçmalamış hiç kendini suçlama.

Sux arkadasinda sevgilisi varken , eski sevgilisini soruyosa cocuk ona hakaret etsin..

Sanada ders olmustur birdaha fikir verme kimseye iliskisi hakkinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…