Kendimi Yuvayıkan gibi hissediyorum benim yüzümden oldu

ayrı olduğu sevgilisinde şifresi var ? ve şuanda 7 ay başka sevgiliside oldu bilemiyorumda bana çok saçma geldi bu yüzden arkadaşınız sizi suçladımı peki ?

Bu ayşe şifresi sevgilisindeyken nasıl Facede böyle rahat konuşuyor bu konuları hiç anlamadım çocuğun göreceği belli

bu türbanlılar ortalığı karıştırmak dışında bir iş yaparlarmı merak ediyorum :/

arkadaşın zaten sağlam ayakkabı değilmiş iyi olmuş salla gitsin

Konuyu okuyup gececektim sirf sizin yorumunuz icin giris yaptim.Lutfen yorum yapmis olmak icin yorum yapmayin.Ne kadar seviyesiz bir yorum bu yazdiginiz bir o kadar da gerici. Kimsenin basortusu sizi ilgilendirmez.Sorulan sorunun de arkadasin basortulu olmasiyla ilgisi yok.Evet bir hata yapmis.Peki siz neden genelleme yapiyorsunuz?
Ayrica basi acik biriyim belki merak edersiniz.Konuyla ilgisi vardir belli mi olur

ben çok gördüm burada açıklara laf edeni onlara niye karşı çıkmıyorsunuz?
ben haklıyım ayrıca hep bu kesimden çıkmıyormu sorunlar.
evlenmek istediği sevgilisine kapan diye baskı yapan adam müsvettesi de kendi çevresindeki kadınların baskısıyla bunu yapmıyormu?

Bu arkadaşın diğer konulardaki yorumlarına bakın, her zaman konuyu dine, örtüye vs getirdiğini görürüsünüz. Bir süre banlanır, belki akıllanır diye, sonra banı açılınca tekrar aynı terrrraaneeeee... Seviyesizliğin dibini görmüş biridir kendisi. El birliğiyle, düştüğü bu "gerici" paronayalardan çıkarmak gerekir...

bu arkadaşın diğer konulardaki yorumlarına bakmaya gerek yok söyledikleri birilerinin işine gelmediği açıktır doğruları söyleyeni 9 köyden kovarlarmış zaten burada dincileri koruyanlar yarın iran gibi yolunuzu 'ahlak' polisleri kestiği zaman anlarsınız bu sözlerimi. o zaman çok geç olacak ama neyse.
iranda da benim anlattıklarımı anlatanlara inanmazlardı sonra bakın ne hale geldiler. siz daha korumaya devam edin onları..

Neden her konuyu siyasete getiriyorsunuz. Burası BDV. Sizin siyasi yorumlarınızı ve düşüncelerinizi kimse okumak zorunda değil. Çok konuşmak istiyorsanız, girin siyasi bir portala... Burada yasak değil mi hem? Neden her konuyu siyasete, dine getiriyorsunuz. İnsanlar sizin gibi düşünmek zorunda mı ya? Aklınızı kendinize saklayın!

beğenmeyen okumaz ne bu celal?
istediğimi yazarım size ne?

İstediğinizi yazamazsınız. İnsanlara saygı duymak ZORUNDASINIZ, sevmeseniz de...
Sırf yorum yapayım diye yorum yapmayın!

Burada suçlu birisi varsa o da arkadaşınız. Hem, erkek arkadaşına şifresini verdiği için suçlu hem de size "düşünceni yaz" deyip, bu kadar hakaret işitmenize sebep olduğu için suçlu. Siz neden suçluyorsunuz ki kendinizi? Arkadaşınız da sevgilisi varken, aklının bir kenarında eskisini de tutuyorsa ayrılmayı hak etmiş zaten...

beğenmeyen okumaz ne bu celal?
istediğimi yazarım size ne?

Hayir istediginizi yazamazsiniz.Arkadasin konusunu sabote etmek istemem ama insallah Mune Hanim ilgilenir sizinlr.Burada binlerce insan uye herkesin tercihi farkli.İnsanlari kafanizda kurdugunuz tipte etiketleyemezsiniz.Konunun ana temasinda sevgilisini zorla kapatan erkek diye bir sey yok.Siyaset topigindr takilip ozgur dusuncelerinizi orda paylasin.

Eski sevgilisine dönmeyi düşünen sevgilisine kızmıyor da sana mı kızıyor? Pes artık!

ayşe almış başını gıtmiş ne dıye dırdırını sen çekiyonki ayşeye kızsaya oo zaten başkasını sevıyorum dıyo kız sen akıl verıncemı kötü oldun saçmalıkya yuva yıkan konumunda değilsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…