- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
bu türbanlılar ortalığı karıştırmak dışında bir iş yaparlarmı merak ediyorum :/
Konuyu okuyup gececektim sirf sizin yorumunuz icin giris yaptim.Lutfen yorum yapmis olmak icin yorum yapmayin.Ne kadar seviyesiz bir yorum bu yazdiginiz bir o kadar da gerici. Kimsenin basortusu sizi ilgilendirmez.Sorulan sorunun de arkadasin basortulu olmasiyla ilgisi yok.Evet bir hata yapmis.Peki siz neden genelleme yapiyorsunuz?
Ayrica basi acik biriyim belki merak edersiniz.Konuyla ilgisi vardir belli mi olur
bu türbanlılar ortalığı karıştırmak dışında bir iş yaparlarmı merak ediyorum :/
Konuyu okuyup gececektim sirf sizin yorumunuz icin giris yaptim.Lutfen yorum yapmis olmak icin yorum yapmayin.Ne kadar seviyesiz bir yorum bu yazdiginiz bir o kadar da gerici. Kimsenin basortusu sizi ilgilendirmez.Sorulan sorunun de arkadasin basortulu olmasiyla ilgisi yok.Evet bir hata yapmis.Peki siz neden genelleme yapiyorsunuz?
Ayrica basi acik biriyim belki merak edersiniz.Konuyla ilgisi vardir belli mi olur
Bu arkadaşın diğer konulardaki yorumlarına bakın, her zaman konuyu dine, örtüye vs getirdiğini görürüsünüz. Bir süre banlanır, belki akıllanır diye, sonra banı açılınca tekrar aynı terrrraaneeeee... Seviyesizliğin dibini görmüş biridir kendisi. El birliğiyle, düştüğü bu "gerici" paronayalardan çıkarmak gerekir...
Neden her konuyu siyasete getiriyorsunuz. Burası BDV. Sizin siyasi yorumlarınızı ve düşüncelerinizi kimse okumak zorunda değil. Çok konuşmak istiyorsanız, girin siyasi bir portala... Burada yasak değil mi hem? Neden her konuyu siyasete, dine getiriyorsunuz. İnsanlar sizin gibi düşünmek zorunda mı ya? Aklınızı kendinize saklayın!
İstediğinizi yazamazsınız. İnsanlara saygı duymak ZORUNDASINIZ, sevmeseniz de...
Sırf yorum yapayım diye yorum yapmayın!
beğenmeyen okumaz ne bu celal?
istediğimi yazarım size ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?